Ухвала
від 10.10.2019 по справі 403/523/19
КРОПИВНИЦЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Кропивницький апеляційний суд

№ провадження 11-п/4809/1370/19 Головуючий у суді І-ї інстанції

ЄРДР № Доповідач в колегії апеляційного суду ОСОБА_1

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

10.10.2019 року. м. Кропивницький

Колегія суддів судової палати у кримінальних справах Кропивницького апеляційного суду у складі:

головуючого - судді ОСОБА_1 ,

суддів ОСОБА_2 , ОСОБА_3 ,

розглянувши увідкритомусудовому засіданнів порядкуписьмового провадженняу м.Кропивницькому подання голови Устинівського районного суду Кіровоградської області про направлення обвинувального акту у кримінальному провадженні №12019120290000164по обвинуваченню ОСОБА_4 ,у вчиненнікримінального правопорушення,передбаченого ч.2ст.15ч.1ст.185КК України, на розгляд до іншого суду в межахюрисдикції апеляційноїінстанції,

В СТ АН ОВ ИЛ А:

Підставою для внесення вказаного подання є те, що після автоматичного розподілу даного кримінального провадження в автоматизованій програмі КП Д-3 у Устинівськомурайонному суді Кіровоградської області призначення не відбулося у зв`язку з тим, що не вистачило потрібної кількості суддів для розподілу справи, оскільки працюючий лише один суддя ОСОБА_5 брав участь у розгляді справи як слідчий суддя.

Враховуючинаведене, Устинівськийрайонний суд не може утворити склад суду для розгляду вказаного кримінального провадження.

Перевіривши матеріали кримінального провадження в порядку письмового провадження та обговоривши доводи подання, колегія суддів дійшла висновку, що подання в. о. голови Гайворонського районногосуду Кіровоградськоїобластіпідлягає задоволенню, виходячи з наступного.

Відповідно до ч.2 ст.34 КПК України, питання про направлення кримінального провадження з одного суду до іншого в межах юрисдикції одного суду апеляційної інстанції вирішується колегією суддів відповідного суду апеляційної інстанції за поданням місцевого суду або за клопотанням сторін чи потерпілого не пізніше п`яти днів з дня внесення такого подання чи клопотання.

Викладені у поданні голови Устинівського районногосуду Кіровоградськоїобластіпідстави, які вказують на неможливість розгляду вказаного кримінального провадження вказаним вище судом знайшли своє підтвердження, у зв`язку з чим колегія суддів визнає за необхідне, направити його на розгляд до найбільш територіально наближеного суду, а саме до Долинського районного суду Кіровоградської області.

Керуючись ст. 34 КПК України, колегія суддів

П О С Т А Н О В И Л А:

Подання голови Устинівського районногосуду Кіровоградської області - задовольнити.

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні №12019120290000164по обвинуваченню ОСОБА_4 ,у вчиненнікримінального правопорушення,передбаченого ч.2ст.15ч.1ст.185КК України, направити на розгляд до Долинського районного суду Кіровоградської області

Ухвалаапеляційного судує остаточноюта оскарженнюв касаційномупорядку непідлягає.

Судді:

ОСОБА_1 ОСОБА_2 ОСОБА_3

З оригіналом згідно:

Суддя Кропивницького

апеляційного суду ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення10.10.2019
Оприлюднено21.02.2023
Номер документу84875493
СудочинствоКримінальне
Сутьнаправлення кримінального провадження з одного суду до іншого в межах юрисдикції одного суду апеляційної інстанції вирішується колегією суддів відповідного суду апеляційної інстанції за поданням місцевого суду або за клопотанням сторін чи потерпілого не пізніше п`яти днів з дня внесення такого подання чи клопотання. Викладені у поданні голови Устинівського районногосуду Кіровоградськоїобластіпідстави, які вказують на неможливість розгляду вказаного кримінального провадження вказаним вище судом знайшли своє підтвердження, у зв`язку з чим колегія суддів визнає за необхідне, направити його на розгляд до найбільш територіально наближеного суду, а саме до Долинського районного суду Кіровоградської області. Керуючись ст. 34 КПК України, колегія суддів

Судовий реєстр по справі —403/523/19

Вирок від 08.11.2019

Кримінальне

Долинський районний суд Кіровоградської області

Баранський Д. М.

Ухвала від 08.11.2019

Кримінальне

Долинський районний суд Кіровоградської області

Баранський Д. М.

Ухвала від 18.10.2019

Кримінальне

Долинський районний суд Кіровоградської області

Баранський Д. М.

Ухвала від 10.10.2019

Кримінальне

Кропивницький апеляційний суд

Ремез П. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні