Ухвала
від 15.10.2019 по справі 533/1409/18
КОМСОМОЛЬСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

КОМСОМОЛЬСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 533/1409/18

Провадження № 2/534/322/19

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

15 жовтня 2019 року місто Горішні Плавні

Комсомольський міський суду Полтавської області в складі головуючого судді Куц Т.О., з участю секретаря судового засідання Гончар С.Т.,

здійснивши за правилами загального позовного провадження у відкритому підготовчому судовому засіданні справу за за позовною заявою Товариства з обмеженою відповідальністю Агрофірма Добробут до ОСОБА_1 , Товариства з обмеженою відповідальністю Партнер Агро Груп , Державного реєстратора Полтавської філії комунального підприємства Реєстрація бізнесу Коровинської сільської ради Недригайлівського району Сумської області Онищенка Руслана Миколайовича, про визнання недійсною угоди про дострокове розірвання договору оренди та визнання недійсним договору оренди землі,

в с т а н о в и в:

В провадженні суду знаходиться вказана цивільна справа.

Представником ТОВ Агрофірма Добробут Охоцькою Т.О. подано клопотання про залучення до участі в справі співвідповідача - Комунального підприємства Реєстрація бізнесу Коровинської сільської ради Недригайлівського району Сумської області.

Згідно частини 1 ст.51 ЦПК України, суд першої інстанції має право за клопотанням позивача до закінчення підготовчого провадження, а у разі розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження - до початку першого судового засідання залучити до участі у ній співвідповідача.

За викладених обставин, приймаючи до уваги, що клопотання про залучення до участі у справі співвідповідача стороною позивача заявлено до закінчення підготовчого провадження, суд приходить до висновку про необхідність залучення до участі у справі КП Реєстрація бізнесу Коровинської сільської ради Недригайлівського району Сумської області в якості співвідповідача, у зв`язку із чим клопотання представника позивача ТОВ Агрофірма Добробут - адвоката Охоцької Т.О. підлягає задоволенню.

Керуючись ст. 51 ЦПК України, суд, -

п о с т а н о в и в:

Клопотання представника позивача товариства з обмеженою відповідальністю Агрофірма Добробут - Охоцької Тетяни Олександрівни про залучення до участі у справі в якості співвідповідача Комунальне підприємство Реєстрація бізнесу Коровинської сільської ради Недригайлівського рай ону Сумської області - задовольнити - задовольнити.

Залучити до участі у справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю Агрофірма Добробут до ОСОБА_1 , Товариства з обмеженою відповідальністю Партнер Агро Груп , Державного реєстратора Полтавської філії комунального підприємства Реєстрація бізнесу Коровинської сільської ради Недригайлівського району Сумської області Онищенка Руслана Миколайовича, про визнання недійсною угоди про дострокове розірвання договору оренди та визнання недійсним договору оренди землі Комунальне підприємство Реєстрація бізнесу Коровинської сільської ради Недригайлівського району Сумської області (адреса: 42140, Сумська область, Недригайлівський район, село Коровинці, вулиця Київська, будинок 41) в якості співвідповідача.

Роз`яснити співвідповідачу його право подання клопотання про розгляд справи спочатку.

Співвідповідачу запропонувати надати до суду відзив на позов, в якому викласти заперечення проти позову та посилання на докази, якими вони обґрунтовуються, протягом п`ятнадцяти днів з дня отримання копії цієї ухвали.

Роз`яснити співвідповідачу, що копія відзиву та доданих до нього документів надсилається (надається) ним іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду.

У разі ненадання співвідповідачем відзиву у встановлений строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Роз`яснити співвідповідачу, що він має право у строк для подання відзиву пред`явити зустрічний позов.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та окремому оскарженню не підлягає.

Суддя підпис Т.О.Куц

Згідно з оригіналом.

Суддя Т.О.Куц

СудКомсомольський міський суд Полтавської області
Дата ухвалення рішення15.10.2019
Оприлюднено16.10.2019
Номер документу84925238
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —533/1409/18

Ухвала від 29.07.2020

Цивільне

Комсомольський міський суд Полтавської області

Куц Т. О.

Ухвала від 11.12.2019

Цивільне

Комсомольський міський суд Полтавської області

Куц Т. О.

Ухвала від 15.10.2019

Цивільне

Комсомольський міський суд Полтавської області

Куц Т. О.

Ухвала від 14.06.2019

Цивільне

Комсомольський міський суд Полтавської області

Куц Т. О.

Ухвала від 04.02.2019

Цивільне

Комсомольський міський суд Полтавської області

Крикливий В. В.

Ухвала від 18.12.2018

Цивільне

Козельщинський районний суд Полтавської області

Оксенюк М. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні