Ухвала
від 17.10.2019 по справі 514/1955/18
ТАРУТИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Тарутинський районний суд Одеської області


Справа № 514/1955/18

Провадження по справі № 2/514/115/19

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

17 жовтня 2019 року смт Тарутине

Тарутинський районний суд Одеської області у складі :

головуючого судді - Кравченко П.А.,

за участі секретаря - Чолак Я.П.,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_1 представником якого є ОСОБА_2 до Ганнівської сільської ради Тарутинського району Одеської області та Тарутинської райнної державної адміністрації Одеської області про визнання права на завершення процедури приватизації та здійснення державної реєстрації земельної ділянки, встановлення факту належності правовстановлюючого документу,

В С Т А Н О В И В:

До Тарутинського районного суду Одеської області надійшла позовна заява ОСОБА_1 до Ганнівської сільської ради Тарутинського району Одеської області та Тарутинської райнної державної адміністрації Одеської області., в якій він просить визнати право на завершення процедури приватизації та здійснення державної реєстрації земельної ділянки, встановити факт належності правовстановлюючого документу.

Ухвалою суду провадження по справі було відкрито в порядку загального позовного провадження та призначено підготовче засідання по справі.

Представник позивача у підготовче засідання не з`явилася, до суду надала клопотання відповідно до якого просила розглянути підготовче судове засідання за її відсутності.

Представник відповідача Ганнівської сільської ради Тарутинського району Одеської області у підготовче судове засідання не з`явився, просив розглядати підготовче судове засідання за його відсутнсті.

Представник відповідача Тарутинської районної державної адміністрації Одеської області у підготовче судове засідання не з`явився, надав через канцелярію суду заяву про розгляд підготовчого судового засідання за його відсутності.

Розглянувши подані документи та матеріали, всебічно і повно з`ясувавши всі фактичні обставини, на яких ґрунтуються позовні вимоги, об`єктивно оцінивши докази, які мають юридичне значення для розгляду справи і вирішення спору по суті, суд прийшов до наступного.

У ході підготовчого засідання судом виконані завдання, передбачені ч. 1 ст. 189 ЦПК України, а саме:

остаточно визначено предмет спору та характер спірних правовідносин, позовних вимог та склад учасників судового процесу;

визначено порядок розгляду справи;

вчинено інші дії з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Підготовче засідання по справі проведено з додержанням вимог статті 197 ЦПК України.

Відповідно до п. 3 ч. 2 ст. 200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

З урахуванням зазначеного суд вважає можливим закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті.

На підставі наведеного та керуючись ст.ст. 189,197, 198, 200 ЦПК України,

П О С Т А Н О В И В:

Закрити підготовче засідання по справі за позовом ОСОБА_1 представником якого є ОСОБА_2 до Ганнівської сільської ради Тарутинського району Одеської області та Тарутинської райнної державної адміністрації Одеської області про визнання права на завершення процедури приватизації та здійснення державної реєстрації земельної ділянки, встановлення факту належності правовстановлюючого документу.

Призначити розгляд справи по суті на 19 листопада 2019 року о 15 год. 30 хв. в приміщенні Тарутинського районного суду Одеської області.

Про час, дату та місце судового засідання з розгляду справи по суті повідомити учасників справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://tr.od.court.gov.ua.

Ухвала набирає законної сили негайно з моменту її підписання та оскарженню не підлягає.

Суддя: П.А.Кравченко

СудТарутинський районний суд Одеської області
Дата ухвалення рішення17.10.2019
Оприлюднено18.10.2019
Номер документу84980774
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —514/1955/18

Рішення від 19.11.2019

Цивільне

Тарутинський районний суд Одеської області

Кравченко П. А.

Ухвала від 17.10.2019

Цивільне

Тарутинський районний суд Одеської області

Кравченко П. А.

Ухвала від 26.12.2018

Цивільне

Тарутинський районний суд Одеської області

Кравченко П. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні