Ухвала
від 15.10.2019 по справі 311/2615/19
ВАСИЛІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 311/2615/19

Провадження № 2-а/311/22/2019

15.10.2019

У Х В А Л А

про уточнення анкетних даних

відповідача

15 жовтня 2019 року м. Василівка

Василівський районний суд Запорізької області

у складі: головуючого - судді : Сидоренко Ю.В.,

при секретарі Осінцевій Л.А.

за участю: позивача ОСОБА_1

представників позивача Першина ОСОБА_2 , Пінаєва В.В.

відповідача Македонської Л ОСОБА_3 С ОСОБА_3 ,

представника третьої особи Артюхіної К.Ю.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в режимі відеоконферензвязку в залі суду м.Василівка адміністративну справу за позовом ОСОБА_1 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , зареєстрований та мешкає за адресою: АДРЕСА_1 ) до Державного інспектора у сфері державного контролю за використанням та охороною земель і дотримання вимог законодавства України про охорону земель Держгеокадастру у Запорізькій області Македонської Л.C. (місцезнаходження: вул.Українська буд.50 м.Запоріжжя, 69095), третя особа на стороні відповідача: Головне управління Дергеокадастру у Запорізькій області Управління з контролю за використанням та охороною земель (місцезнаходження: вул.Українська буд.50 м.Запоріжжя, 69095), про скасування постанови про накладення адміністративного стягнення, -

В С Т А Н О В И В :

17 липня 2019 року до Василівського районного суду Запорізької області надійшов адміністративний позов ОСОБА_1 до Державного інспектора у сфері державного контролю за використанням та охороною земель і дотримання вимог законодавства України про охорону земель Держгеокадастру у Запорізькій області , третя особа на стороні відповідача: Головне управління Дергеокадастру у Запорізькій області Управління з контролю за використанням та охороною земель, про скасування постанови про накладення адміністративного стягнення, та в якому позивач ОСОБА_1 просить: 1) визнати постанову про накладення адміністративного стягнення від 08.07.2019 року № 460/0/92-19-ДК/0154По/08/01/-19 винесеною головним спеціалістом відділу контролю за використанням та охороною земель у Великобілозерському, Кам`янсько-Дніпровському районах та місті Енергодар Управління з контролю за використанням та охороною земель Головного управління Держгеокадастру у Запорізькій області Македонською Любовю Сергіївною відносно ОСОБА_1 протиправною; 2) скасувати постанову про накладення адміністративного стягнення від 08.07.2019 року № 460/0/92-19-ДК/0154По/08/01/-19 винесеною головним спеціалістом відділу контролю за використанням та охороною земель у Великобілозерському, Кам`янсько-Дніпровському районах та місті Енергодар Управління з контролю за використанням та охороною земель Головного управління Держгеокадастру у Запорізькій області Македонською ОСОБА_4 Сергіївною, якою ОСОБА_1 визнано винним у скоєнні адміністративного правопорушення передбаченого статтею 56 КУпАП та накладено стягнення у вигляді штрафу у сумі 170,00 гривень; 3) закрити провадження в справі про адміністративне правопорушення щодо ОСОБА_1 за статтею 56 КУпАП.

Ухвалою Василівського районного суду Запорізької області від 18 липня 2019 року відкрито провадження по справі за правилами спрощеного позовного провадження з повідомленням (викликом) сторін та осіб, які беруть участь у справі.

Ухвалою Василівського районного суду Запорізької області від 11 жовтня 2019 року задоволено клопотання представника третьої особи Головного управління Держгеокадастру у Запорізькій області Кіся Р.Б. про участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції .

15 жовтня 2019 року в судовому засіданні від позивача ОСОБА_1 надійшла заява про уточнення анкетних даних відповідача.

В обґрунтування поданої заяви позивач посилається на те, що у позовній заяві вказані наступні анкетні дані відповідача - Держаний інспектор у сфері державного контролю за використанням та охороною земель і дотримання вимог законодавства України про охорону земель Держгеокадастру у Запорізькій області - головний спеціаліст відділу контролю за використанням та охороною земель у Великобілозерському, Камянсько-Дніпровському районах та м. Енергодарі Управління контролю за використанням та охороною земель Головного управління Держегеокадастру у Запорізькій області - Македонська Л.C. . Тобто не вказано ім`я та по батькові відповідача. Та, посилаючись на ст.166 КАС України, просить уточнити анкетні дані відповідача в частині зазначення в позовній заяві ім`я та по батькові відповідача, та викласти їх в наступній редакції - Держаний інспектор у сфері державного контролю за використанням та охороною земель і дотримання вимог законодавства України про охорону земель Держгеокадастру у Запорізькій області - головний спеціаліст відділу контролю за використанням та охороною земель у Великобілозерському, Кам`янсько - Дніпровському районах та м. Енергодарі Управління контролю за використанням та охороною земель Головного управління Держегеокадастру у Запорізькій області Македонська Любов Сергіївна, 69095, місто Запоріжжя, вул.. Українська, 50, тел.: (061) НОМЕР_1 .

В судовому засіданні позивач ОСОБА_1 та представники позивача: ОСОБА_5 та адвокат Першин В.М. підтримали заяву про уточнення анкетних даних відповідача ОСОБА_6 та за підставами, викладеними у поданій заяві. просять постановити ухвалу, вказавши повне прізвище, ім`я та по батькові відповідача по справі - ОСОБА_6 .

В судовому засіданні відповідач ОСОБА_6 не заперечує проти задоволення клопотання позивача та уточнення її анкетних даних, зазначивши її повне ім`я та по батькові.

В судовому засіданні представник третьої особи на стороні відповідача: Головного управління Дергеокадастру у Запорізькій області Управління з контролю за використанням та охороною земель Артюхіна К.Ю. заяву про уточнення анкетних даних відповідача ОСОБА_6 просить вирішити на розсуд суду.

Вислухавши пояснення позивача ОСОБА_1 та його представників ОСОБА_7 та ОСОБА_5 в обґрунтування поданого клопотання та які в судовому засіданні підтримали подану позивачем заяву у повному обсязі, думку відповідача та думку представника третьої особи Головного управління Дергеокадастру у Запорізькій області Управління з контролю за використанням та охороною земель Артюхіної К.Ю., які не заперечували проти клопотання позивача про уточнення анкетних даних відповідача та оглянувши матеріали адміністративної справи, суд приходить до висновку про необхідність задоволення клопотання позивача ОСОБА_1 та суд вважає за необхідне уточнити анкетні дані відповідача Державного інспектора у сфері державного контролю за використанням та охороною земель і дотримання вимог законодавства України про охорону земель Держгеокадастру у Запорізькій області Македонської Л.C., вказати повне ім`я, по батькові відповідача, попередньо перевіривши її анкетні дані за документом, який посвідчує її особу, а саме наданим в судовому засіданні паспортом на ім`я ОСОБА_6 та суд вважає необхідним зазначити правильним анкетні дані відповідача по справі: Державний інспектор у сфері державного контролю за використанням та охороною земель і дотримання вимог законодавства України про охорону земель Держгеокадастру у Запорізькій області - головний спеціаліст відділу контролю за використанням та охороною земель у Великобілозерському, Кам`янсько - Дніпровському районах та м. Енергодарі Управління контролю за використанням та охороною земель Головного управління Держегеокадастру у Запорізькій області - ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_2 .

На підставі вищевикладеного та керуючись ст. ст.166,248 КАС України, суд -

У Х В А Л И В :

Клопотання позивача ОСОБА_1 про уточнення анкетних даних відповідача - задовольнити.

Уточнити анкетні дані відповідача ОСОБА_6 по адміністративній справі №311/2615/19 (провадження № 2-а/311/22/2019) та вказати повне анкетні дані відповідача наступні: Державний інспектор у сфері державного контролю за використанням та охороною земель і дотримання вимог законодавства України про охорону земель Держгеокадастру у Запорізькій області - головний спеціаліст відділу контролю за використанням та охороною земель у Великобілозерському, Кам`янсько-Дніпровському районах та м. Енергодарі Управління контролю за використанням та охороною земель Головного управління Держегеокадастру у Запорізькій області - ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_2 .

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя

Василівського районного суду

Запорізької області Ю.В. СИДОРЕНКО

Дата ухвалення рішення15.10.2019
Оприлюднено24.10.2019
Номер документу85128740
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —311/2615/19

Рішення від 03.03.2020

Адміністративне

Василівський районний суд Запорізької області

Сидоренко Ю. В.

Рішення від 03.03.2020

Адміністративне

Василівський районний суд Запорізької області

Сидоренко Ю. В.

Ухвала від 15.10.2019

Адміністративне

Василівський районний суд Запорізької області

Сидоренко Ю. В.

Ухвала від 11.10.2019

Адміністративне

Василівський районний суд Запорізької області

Сидоренко Ю. В.

Ухвала від 18.07.2019

Адміністративне

Василівський районний суд Запорізької області

Сидоренко Ю. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні