Ухвала
від 24.10.2019 по справі 159/5365/19
КОВЕЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 159/5365/19

Провадження № 2/159/1368/19

У Х В А Л А

про відкладення розгляду справи

24 жовтня 2019 року м. Ковель

Ковельський міськрайонний суд Волинської області

під головуванням судді Бойчука П.Ю.,

розглянувши у м. Ковелі в спрощеному позовному провадженні цивільну справу за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю Галактика авто (м. Ковель, вул. Ватутіна, 82) до ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ) про стягнення матеріальної шкоди, спричиненої внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, -

в с т а н о в и в:

Товариство з обмеженою відповідальністю Галактика авто звернулось в суд з позовом до ОСОБА_1 , в якому просить стягнути з ОСОБА_1 в користь Товариства з обмеженою відповідальністю Галактика авто , заподіяну матеріальну шкоду внаслідок взаємодії джерел підвищеної небезпеки у розмірі 14453,02 грн., відповідно до висновку експертного авто товарознавчого дослідження № 3135 про визначення вартості матеріального збитку, завданого власнику транспортного засобу. Крім цього, позивач просить стягнути з ОСОБА_1 в користь Товариства з обмеженою відповідальністю Галактика авто , витрати по оплаті експертизи в розмірі 2500,00 грн., та понесені під час розгляду справи судові витрати.

Ухвалою судді Ковельського міськрайонного суду Волинської області від 03.10.2019 року відкрито провадження в цивільній справі та вирішено розглядати справу за правилами спрощеного позовного провадження без виклику сторін. Крім цього, відповідачу визначено п`ятнадцятиденний строк з дня вручення даної ухвали для подання відзиву на позовну заяву.

Згідно вимог ч. 2 ст. 247 ЦПК України у разі неявки в судове засідання всіх учасників справи чи в разі якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Згідно п. 1 ч. 2 ст. 223 ЦПК України, суд відкладає розгляд справи в судовому засіданні в межах встановленого строку з підстав неявки в судове засідання учасника справи, щодо якого відсутні відомості про вручення йому повідомлення про дату, час і місце судового засідання.

У суду відсутні відомості про вручення відповідачу копії ухвали про відкриття провадження у справі та копії позовної заяви з копіями доданих до неї документів, а тому враховуючи вищенаведене та відповідно до вимог п. 1 ч. 2 ст. 223 ЦПК України, розгляд справи по суті слід відкласти для повторного направлення відповідачу копії ухвали про відкриття провадження у справі та копії позовної заяви з копіями доданих до неї документів .

На підставі наведеного та керуючись ст. ст. 223, 247, 261 ЦПК України, суд, -

ПОСТАНОВИВ:

Розгляд по суті справи за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю Галактика авто до ОСОБА_1 про стягнення матеріальної шкоди, спричиненої внаслідок дорожньо-транспортної пригоди відкласти, для повторного направлення відповідачу копії ухвали про відкриття провадження у справі та копії позовної заяви з копіями доданих до неї документів, про що повідомити сторін.

Інформацію щодо справи, яка розглядається, учасники справи можуть отримати на офіційному вебпорталі судової влади в мережі Інтернет за веб-адресою: http://court.gov.ua/fair/.

Надіслати учасникам справи копії цієї ухвали.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Головуючий:П. Ю. Бойчук

СудКовельський міськрайонний суд Волинської області
Дата ухвалення рішення24.10.2019
Оприлюднено25.10.2019
Номер документу85147172
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —159/5365/19

Рішення від 18.02.2020

Цивільне

Ковельський міськрайонний суд Волинської області

Бойчук П. Ю.

Ухвала від 24.10.2019

Цивільне

Ковельський міськрайонний суд Волинської області

Бойчук П. Ю.

Ухвала від 03.10.2019

Цивільне

Ковельський міськрайонний суд Волинської області

Бойчук П. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні