Ухвала
від 22.10.2019 по справі 296/10179/19
КОРОЛЬОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ЖИТОМИРА

Справа № 296/10179/19

2/296/2771/19

У Х В А Л А

про прийняття позовної заяви до розгляду, відкриття провадження у справі та призначення до підготовчого розгляду у порядку загального позовного провадження

22 жовтня 2019 року м. Житомир

Суддя Корольовського районного суду м. Житомира Адамович О.Й. вирішуючи питання про відкриття провадження, дослідивши матеріали позовної заяви

позивача: ОСОБА_1 , проживаючого за адресою: АДРЕСА_1

до

відповідача: Акціонерного товариства Оператор газорозподільної системи Житомиргаз , місцезнаходження за адресою: м. Житомир, вул. Фещенка-Чопівського, буд.35

відповідача: Товариства з обмеженою відповідальністю Житомиргаз збут , місцезнаходження за адресою: м. Житомир, вул. Фещенка-Чопівського,35

про визнання дій протиправними та зобов`язання вчинити певні дії,-

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_1 звернувся до Акціонерного товариства Оператор газорозподільної системи Житомиргаз , Товариства з обмеженою відповідальністю Житомиргаз збут з позовом, в якому просить визнання дії протиправними та зобов`язати вчинити певні дії.

Позовна заява подана з додержанням вимог статтей 175-177 ЦПК України, віднесена до предметної, суб`єктної, інстанційної та територіальної юрисдикції суду.

Підстави, визначені статтями 185-186 ЦПК України, для залишення заяви без руху, повернення заяви чи відмови у відкритті провадження у справі не встановлено.

Тому слід прийняти до розгляду подану заяву з метою виконання вимог, передбачених ч.1 ст.189 ЦПК України, відкрити провадження та призначити підготовче засідання у справі.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст.19, 187 ЦПК України, суддя,

ПОСТАНОВИВ:

Прийняти позовну заяву ОСОБА_1 до Акціонерного товариства Оператор газорозподільної системи Житомиргаз , Товариства з обмеженою відповідальністю Житомиргаз збут про визнання дій протиправними та зобов`язання вчинити певні дії.

Розгляд справи проводити за правилами загального позовного провадження.

Розгляд справи проводити за правилами загального позовного провадження.

Призначити підготовче засідання на 12:20 "21" листопада 2019 р.

Засідання відбудеться у приміщенні Корольовського районного суду м. Житомира, за адресою: м. Житомир, майдан Соборний, 1, зал №208 .

Відповідно до вимог ч.ч.1, 2 ст. 174 ЦПК України при розгляді справи судом у порядку позовного провадження учасники справи викладають письмово свої вимоги, заперечення, аргументи, пояснення та міркування щодо предмета спору виключно у заявах по суті справи, визначених цим Кодексом. Заявами по суті справи є: позовна заява; відзив на позовну заяву (відзив); відповідь на відзив; заперечення; пояснення третьої особи щодо позову або відзиву.

Відповідач має право подати до суду письмові заперечення проти позову та посилання на докази, якими вони обґрунтовуються, який викладається у відзиві на позовну заяву. Вимоги до відзиву на позовну заяву встановлені ст. 178 ЦПК України.

Відповідачу протягом п`ятнадцяти днів із дня отримання ухвали про відкриття провадження - надати відзив на позов у відповідності до вимог ст.178 ЦПК України, та протягом п`яти днів у разі отримання відповіді на відзив від позивача - надати свої заперечення відповідно до вимог ст.180 ЦПК України.

За приписами ч.1 ст.193 ЦПК України у строк для подання відзиву відповідач має право пред`явити зустрічний позов.

Позивачу, відповідно до ст.179 ЦПК України, в строк не більше п`яти днів, з дня отримання відзиву на позов - надати відповідь на відзив відповідача.

В разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк, без поважних причин, справа буде розглянута за наявними матеріалами.

Інформацію по справі можна отримати на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі інтернет - https://kl.zt.court.gov.ua.

Копію ухвали про відкриття провадження у справі разом з копією заяви та копіями доданих до неї матеріалів надіслати учасникам справи.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала може бути оскаржена у зв`язку з порушенням правил підсудності протягом п`ятнадцяти днів з дня її складення шляхом подачі апеляційної скарги до Житомирського апеляційного суду через Корольовський районний суд м. Житомира.

Суддя: О. Й. Адамович

Дата ухвалення рішення22.10.2019
Оприлюднено25.10.2019
Номер документу85174926
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання дій протиправними та зобов`язання вчинити певні дії

Судовий реєстр по справі —296/10179/19

Рішення від 12.10.2020

Цивільне

Корольовський районний суд м. Житомира

Адамович О. Й.

Рішення від 12.10.2020

Цивільне

Корольовський районний суд м. Житомира

Адамович О. Й.

Ухвала від 22.10.2019

Цивільне

Корольовський районний суд м. Житомира

Адамович О. Й.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні