Ухвала
від 25.10.2019 по справі 200/7320/19-а
ДОНЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна

Донецький окружний адміністративний суд

У Х В А Л А

про виправлення описки

25 жовтня 2019 р. Справа №200/7320/19-а

приміщення суду за адресою: 84122, м.Слов`янськ, вул. Добровольського, 1

Донецький окружний адміністративний суд у складі головуючого судді Лазарєва В.В., розглянувши в порядку письмового провадження питання про виправлення допущеної описки в рішенні Донецького окружного адміністративного суду від 09 серпня 2019 року у справі за позовом ОСОБА_1 до Бахмутсько-Лиманського об`єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області про визнання дій протиправними та зобов`язання вчинити певні дії, -

В С Т А Н О В И В:

Рішенням Донецького окружного адміністративного суду від 09 серпня 2019 року позов ОСОБА_1 до Бахмутсько-Лиманського об`єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області про визнання дій протиправними та зобов`язання вчинити певні дії - задоволено частково.

15 жовтня 2019 року відповідач звернувся до Донецького окружного адміністративного суду із заявою про виправлення описки у рішенні Донецького окружного адміністративного суду від 09 серпня 2019 року, в якій просив внести виправлення у текст рішення, вказавши правильний реєстраційний номер облікової картки платника податків позивача.

Відповідно до ч. 1,2 ст. 253 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, який постановив судове рішення, може з власної ініціативи або за заявою учасника справи чи іншої заінтересованої особи виправити допущені в судовому рішенні цього суду описки, очевидні арифметичні помилки незалежно від того, набрало судове рішення законної сили чи ні. Питання про внесення виправлень суд може вирішити в порядку письмового провадження. У разі необхідності суд може розглянути питання внесення виправлень у судове рішення в судовому засіданні з повідомленням учасників справи. Неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час та місце судового засідання, не перешкоджає розгляду заяви.

Як вбачається із абзацу третього та сьомого резолютивної частини вказаного рішення, судом було допущено описку, а саме: замість реєстраційного номеру облікової картки платника податків позивача НОМЕР_1 , судом вказано НОМЕР_2 .

Таким чином, суд приходить до висновку про необхідність внесення виправлення у рішення Донецького окружного адміністративного суду від 09 серпня 2019 року у справі № 200/7320/19-а.

На підставі вищевикладеного, керуючись ст. 253 Кодекс адміністративного судочинства України, суд, -

У Х В А Л И В:

Заяву Бахмутсько-Лиманського об`єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області про виправлення описки у рішенні Донецького окружного адміністративного суду від 09 серпня 2019 року - задовольнити.

Внести виправлення в абзац третій та сьомий резолютивної частини рішення Донецького окружного адміністративного суду від 09 серпня 2019 року.

Замість реєстраційного номеру облікової картки платника податків позивача НОМЕР_2 , вказати НОМЕР_1 .

Ухвала, постановлена судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, під час розгляду справи в письмовому провадженні, набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається до Першого апеляційного адміністративного суду через Донецькій окружний адміністративний суд протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Текст ухвали розміщений в Єдиному державному реєстрі судових рішень (веб-адреса сторінки: http://www.reyestr.court.gov.ua/).

Суддя В.В. Лазарєв

СудДонецький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення25.10.2019
Оприлюднено30.10.2019
Номер документу85271376
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —200/7320/19-а

Ухвала від 25.10.2019

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Лазарєв В.В.

Рішення від 09.08.2019

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Лазарєв В.В.

Ухвала від 09.07.2019

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Лазарєв В.В.

Ухвала від 09.07.2019

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Лазарєв В.В.

Ухвала від 20.06.2019

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Лазарєв В.В.

Ухвала від 20.06.2019

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Лазарєв В.В.

Ухвала від 11.06.2019

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Лазарєв В.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні