Ухвала
від 02.10.2019 по справі 589/3111/19
ШОСТКИНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 589/3111/19

Провадження № 2/589/1632/19

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розглядлу

М. Шостка

02 жовтня 2019 року

Шосткинський міськрайонний суд Сумської області у складі:

головуючого - судді Лєвші С.Л.,

з участю секретаря судового засідання - Товпиги А.С.,

розглянувши у підготовчому засіданні в приміщенні суду у місті Шостка Сумської області цивільну справу за позовом ОСОБА_1 , яка діє через адвоката Солдаткіна Сергія Григоровича, Лавриненка Дмитра Валентиновича, який діє в інтересах малолітнього сина ОСОБА_2 до Богданівської сільської ради Шосткинського району Сумської області про встановлення факту належності на праві власності будинку та земельних ділянок померлому та визнання права власності на це майно в порядку успадкування за законом, по 1/2 частці кожному,-

ВСТАНОВИВ:

02 жовтня 2019 року проведено підготовче засідання у справі за позовом ОСОБА_1 , яка діє через адвоката Солдаткіна С.Г., Лавриненка Д.В., який діє в інтересах малолітнього сина ОСОБА_2 до Богданівської сільської ради Шосткинського району Сумської області про встановлення факту належності на праві власності будинку та земельних ділянок померлому та визнання права власності на це майно в порядку успадкування за законом, по 1/2 частці кожному.

Позивач ОСОБА_1 у підготовче засідання не з`явилася, про дату, час та місце розгляду справи повідомлена належним чином. Заяв та клопотань про відкладення підготовчого засідання не надала.

Представник позивача ОСОБА_3 у підготовче судове засідання не з`явився, до суду надав заяву, в якій просив розглядати справу за його відсутності, позовні вимоги підтримав повністю, не заперечував проти призначення справи до судового розгляду. (а.с.67)

Позивач ОСОБА_4 у підготовче судове засідання не з`явився, до суду надав заяву, в якій просив розглядати справу за його відсутності, позовні вимоги підтримав повністю, не заперечував проти призначення справи до судового розгляду. (а.с.68)

Представник відповідача Богданівської сільської ради Шосткинського району Сумської області у підготовче засідання не з`явився, до суду надав заяву, в якій просив розглядати справу за їх відсутності, заперечень проти позову не мають. (а.с.64)

Суд, дослідивши заяви позивача, представника відповідача, вважає за можливе провести підготовче засідання у їх відсутність.

Згідно із п. 15 ч. 2 ст. 197 Цивільного процесуального кодексу України (далі - ЦПК України) у підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Відповідно до ст. 199 ЦПК України підстав для відкладення підготовчого засідання або оголошення перерви не вбачається.

Підстави для залишення позову без розгляду, закриття провадження у справі чи ухвалення рішення у підготовчому судовому засіданні відсутні.

Згідно з п. 3 ч. 2 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Дата судового засідання визначається з урахуванням завантаженості судді та графіку судових засідань, у справах призначених до розгляду раніше.

На підставі викладеного, керуючись Гл.3 ст. 189-200, 260, 261, 353, 354, 355 ЦПК України, суд,-

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовче провадження та призначити справу за позовом ОСОБА_1 , яка діє через адвоката Солдаткіна Сергія Григоровича, Лавриненка Дмитра Валентиновича, який діє в інтересах малолітнього сина ОСОБА_2 до Богданівської сільської ради Шосткинського району Сумської області про встановлення факту належності на праві власності будинку та земельних ділянок померлому та визнання права власності на це майно в порядку успадкування за законом, по 1/2 частці кожному, до судового розгляду по суті на 28 листопада 2019 року об 11 год. 00 хв. з викликом учасників справи.

Засідання відбудеться в залі судових засідань Шосткинського міськрайонного суду Сумської області за адресою: 41100, Сумська область, м. Шостка, вул. Свободи, 63.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: https://court.gov.ua/sud1819/.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Шосткинського міськрайонного суду

Сумської області С.Л.Лєвша

СудШосткинський міськрайонний суд Сумської області
Дата ухвалення рішення02.10.2019
Оприлюднено31.10.2019
Номер документу85291751
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —589/3111/19

Ухвала від 04.11.2020

Цивільне

Шосткинський міськрайонний суд Сумської області

Лєвша С. Л.

Ухвала від 03.02.2020

Цивільне

Шосткинський міськрайонний суд Сумської області

Лєвша С. Л.

Рішення від 28.11.2019

Цивільне

Шосткинський міськрайонний суд Сумської області

Лєвша С. Л.

Ухвала від 02.10.2019

Цивільне

Шосткинський міськрайонний суд Сумської області

Лєвша С. Л.

Ухвала від 19.07.2019

Цивільне

Шосткинський міськрайонний суд Сумської області

Лєвша С. Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні