Ухвала
від 28.10.2019 по справі 208/5614/19
ЗАВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОДЗЕРЖИНСЬКА 

справа № 208/5614/19

№ провадження 2/208/2842/19

УХВАЛА

Іменем України

28 жовтня 2019 р. м. Кам`янське

Заводський районний суд м. Дніпродзержинська Дніпропетровської області в складі: Головуючого, судді - Похвалітої С.М., за участю секретаря судового засідання Пентраковської М.В.,

розглянув у відкритому судовому засіданні клопотання позивача про залучення позивачів по цивільній справі за позовом Керівника Дніпродзержинської місцевої прокуратури Дніпропетровської області Захарова М.Ю. в інтересах держави Дніпропетровської обласної ради, Комунального закладу Кам`янська міська лікарня швидкої медичної допомоги Дніпропетровської обласної ради до ОСОБА_1 про відшкодування витрат лікувального закладу на стаціонарне лікування потерпілого від кримінального правопорушення, -

в с т а н о в и в:

В провадженні Заводського районного суду м.Дніпродзержинська Дніпропетровської області знаходиться цивільна справа за позовом Керівника Дніпродзержинської місцевої прокуратури Дніпропетровської області Захарова М.Ю. в інтересах держави Дніпропетровської обласної ради, Комунального закладу Кам`янська міська лікарня швидкої медичної допомоги Дніпропетровської обласної ради до ОСОБА_1 про відшкодування витрат лікувального закладу на стаціонарне лікування потерпілого від кримінального правопорушення.

До адреси суду від представника позивача надійшло клопотання про залучення до участі у справі в якості позивачів, шляхом заміни первісних позивачів в особі Дніпропетровської обласної ради, Комунального закладу Кам`янська міська лікарня швидкої медичної допомоги Дніпропетровської обласної ради їх правонаступниками Кам`янською міською радою та Комунальним некомерційним підприємством Кам`янської міської ради Міська лікарня швидкої медичної допомоги .

Суд, вивчивши матеріали цивільної справи, матеріали клопотання, вважає, що є необхідність в залучені позивачів, шляхом заміни первісних позивачів в особі Дніпропетровської обласної ради, Комунального закладу Кам`янська міська лікарня швидкої медичної допомоги Дніпропетровської обласної ради їх правонаступниками Кам`янською міською радою та Комунальним некомерційним підприємством Кам`янської міської ради Міська лікарня швидкої медичної допомоги .

Відповідно до вимог ст.55 ЦПК України, у разі смерті фізичної особи, припинення юридичної особи, заміни кредитора чи боржника у зобов`язанні, а також в інших випадках заміни особи у відносинах, щодо яких виник спір, суд залучає до участі у справі правонаступника відповідної сторони або третьої особи на будь-якій стадії судового процесу.

Так, відповідно до рішення Кам`янської міської ради від 04 вересня 2019 року Про створення в результаті реорганізації комунального некомерційного підприємства Кам`янської міської ради Міська лікарня швидкої медичної допомоги змінено організаційно-правову форму зазначеного закладу охорони здоров`я та затвердженого його Статут.

Враховуючи вкладене та керуючись ст.ст. 55, 260, 261 ЦПК України, суд -

у х в а л и в:

Залучити до участі у справі за позовом Керівника Дніпродзержинської місцевої прокуратури Дніпропетровської області Захарова М.Ю. в інтересах держави Дніпропетровської обласної ради, Комунального закладу Кам`янська міська лікарня швидкої медичної допомоги Дніпропетровської обласної ради до ОСОБА_1 про відшкодування витрат лікувального закладу на стаціонарне лікування потерпілого від кримінального правопорушення, позивачів в особі Дніпропетровської обласної ради, Комунального закладу Кам`янська міська лікарня швидкої медичної допомоги Дніпропетровської обласної ради їх правонаступниками Кам`янською міською радою та Комунальним некомерційним підприємством Кам`янської міської ради Міська лікарня швидкої медичної допомоги .

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Дніпровського апеляційного суду шляхом подачі в п`ятнадцятиденний строк з дня проголошення ухвали апеляційної скарги. У разі якщо ухвалу було постановлено без участі особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається з дня отримання копії ухвали.

Суддя Похваліта С. М.

СудЗаводський районний суд м.Дніпродзержинська 
Дата ухвалення рішення28.10.2019
Оприлюднено05.11.2019
Номер документу85366441
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —208/5614/19

Ухвала від 18.04.2024

Цивільне

Заводський районний суд м.Дніпродзержинська

Похваліта С. М.

Рішення від 23.06.2020

Цивільне

Заводський районний суд м.Дніпродзержинська

Похваліта С. М.

Ухвала від 28.10.2019

Цивільне

Заводський районний суд м.Дніпродзержинська

Похваліта С. М.

Ухвала від 27.09.2019

Цивільне

Заводський районний суд м.Дніпродзержинська

Похваліта С. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні