Ухвала
від 17.10.2019 по справі 758/981/19
ПОДІЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 758/981/19

Категорія 22

У Х В А Л А

про прийняття справи до судового розгляду

17 жовтня 2019 року м. Київ

Подільський районний суд м. Києва в складі судді Гребенюка В.В., розглянувши цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Оазіс Тревел Україна , третя особа: Товариство з обмеженою Відповідальністю Лафа Тревел про відшкодування збитків та відшкодування моральної шкоди, -

В С Т А Н О В И В :

Позивач ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ) звернулася до суду із позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю Оазіс Тревел Україна ( вул. Почайнинська, буд. 25/49, м. Київ, 04071), третя особа: Товариство з обмеженою Відповідальністю Лафа Тревел (вул.. І.Вагилевича, буд. 6/1, м. Івано-Франківськ, 76018), про відшкодування збитків та відшкодування моральної шкоди.

На підставі протоколу повторного автоматизованого розподілу від 16.10.2019 р. матеріали вищевказаної позовної заяви передані для розгляду судді Подільського районного суду м. Києва Гребенюку В.В.

Відповідно до ч. 2, ст. 19 ЦПК України цивільне судочинство здійснюється за правилами, передбаченими цим Кодексом, у порядку: наказного провадження, позовного провадження (загального або спрощеного), окремого провадження. Загальне позовне провадження призначене для розгляду справ, які через складність або інші обставини недоцільно розглядати у спрощеному позовному провадженні.

Згідно ч. 3 ст. 274 ЦПК України, при вирішенні питання про розгляд справи в порядку спрощеного або загального позовного провадження суд враховує: ціну позову; значення справи для сторін; обраний позивачем спосіб захисту; категорію та складність справи; обсяг та характер доказів у справі, в тому числі чи потрібно у справі призначати експертизу, викликати свідків тощо; кількість сторін та інших учасників справи; чи становить розгляд справи значний суспільний інтерес.

Зважаючи на вищевикладене, приходжу до висновку про необхідність розглядати справу за правилами спрощеного позовного провадження та призначити по справі судове засідання.

Керуючись ч. 2 ст. 19, ст.ст.187, 189, 274 ЦПК України, -

У Х В А Л И В :

Прийняти у загальному позовному провадженні до розгляду цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Оазіс Тревел Україна , третя особа: Товариство з обмеженою Відповідальністю Лафа Тревел про відшкодування збитків та відшкодування моральної шкоди;

Призначити цивільну справу в спрощеному позовному провадженні та призначити по даній справі судове засідання в залі Подільського районного суду м. Києва на 21 лютого 2020 року о 09 годині 20 хвилин;

Встановити відповідачу п`ятнадцятиденний строк з дня вручення даної ухвали для подання відзиву на позовну заяву. У зазначений строк відповідач має право надіслати суду відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам ст. 178 ЦПК України, і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову.

Одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, зобов`язати відповідача надіслати копію відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами (ч. 8 ст. 178, 191 ЦПК України). Третім особам роз`яснити право подати до суду пояснення щодо позову протягом 15 днів, а щодо відзиву - протягом 10 днів із дня його отримання

Копію ухвали надіслати особам, які беруть участь у справі.

Про час та місце розгляду справи повідомити учасників судового розгляду.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - https://pd.ki.court.gov.ua/sud2607/.

Ухвала про відкриття провадження у справі може бути оскаржена лише в частині недотримання правил підсудності. Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом п`ятнадцяти днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя Подільського районного

суду м. Києва В.В. Гребенюк

Дата ухвалення рішення17.10.2019
Оприлюднено08.11.2019
Номер документу85465650
СудочинствоЦивільне
Сутьвідшкодування збитків та відшкодування моральної шкоди

Судовий реєстр по справі —758/981/19

Рішення від 10.06.2020

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Гребенюк В. В.

Ухвала від 17.10.2019

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Гребенюк В. В.

Ухвала від 28.05.2019

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Войтенко Т. В.

Ухвала від 23.01.2019

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Войтенко Т. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні