Ухвала
від 12.11.2019 по справі 616/745/19
ВЕЛИКОБУРЛУЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Єдиний унікальний номер № 616/745/19

Провадження № 2/616/250/19

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та призначення справи

до судового розгляду по суті

12 листопада 2019 року Великобурлуцький районний суд

Харківської області

в складі головуючого - судді РИКОВА М.І.

за участю секретаря - ЛОГВІНОВОЇ М.В.

позивача ОСОБА_1

представника відповідача не з`явився,

розглянувши у підготовчому засіданні справу за позовом ОСОБА_2 до територіальної громади Андріївської сільської ради Великобурлуцького району Харківської області в особі Андріївської сільської ради Великобурлуцького району Харківської області про визнання права власності на земельну ділянку в порядку спадкування за законом ,-

в с т а н о в и в:

ОСОБА_3 звернувся до суду з позовною заявою до територіальної громади Андріївської сільської ради Великобурлуцького району Харківської області в особі Андріївської сільської ради Великобурлуцького району Харківської області про визнання права власності на земельну ділянку в порядку спадкування за законом після смерті ОСОБА_4 , померлого ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Ухвалою Великобурлуцького районного суду Харківської області від 22 жовтня 2019 року відкрито провадження у справі та призначено підготовче засідання.

Представник відповідача Андріївської сільської ради Великобурлуцького району Харківської області в судове засідання не з`явився, належним чином сільська рада була повідомлена про час та місце розгляду справи, судову повістку отримано 29 жовтня 2019 року, що вбачається з рекомендованого повідомлення про вручення поштового відправлення (а.с.50). На адресу суду від Андріївської сільського голови надійшло клопотання в якому він просить розгляд справи проводити буз участі представника сільської ради (а.с.52)

Передбачених ч. 4 ст. 223 ЦПК України підстав для відкладення розгляду справи судом не встановлено, судом прийнято рішення про проведення підготовчого судового засідання за відсутності представника відповідача.

Положеннями ст.189 ЦПК України визначено, що завданнями підготовчого провадження є: остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з`ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Відповідно до вимог ст.200 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд постановляє ухвалу (ухвали) про процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті.

У підготовчому засіданні судом вчинені дії, відповідно до п.2,5,6,7,8,17,19 ч.1 ст.197 ЦПК України та з`ясовано, що справа не вирішена у підготовчому засіданні, підготовлена до судового розгляду. При таких обставинах підготовче засідання підлягає закриттю, а справа призначенню до розгляду за правилами загального позовного провадження.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст. 189 , 196-198 , 200 , п.п.15.7 п.15 ч.1 розділу ХІІ Перехідні положення ЦПК України , суд, -

у х в а л и в:

Закрити підготовче засідання у справі за позовом ОСОБА_2 до територіальної громади Андріївської сільської ради Великобурлуцького району Харківської області в особі Андріївської сільської ради Великобурлуцького району Харківської області про визнання права власності на земельну ділянку в порядку спадкування за законом.

Призначити справу до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на 13 год. 00 хв. 26 листопада 2019 року у залі судових засідань № 1 за адресою приміщення суду: Харківська область, смт. Великий Бурлук, вул. Паркова, 9.

В судове засідання викликати учасників судового провадження.

Копію ухвали направити на адресу відповідача.

Ухвала оскарженню в силу ч.1 ст.353 ЦПК України не підлягає, заперечення на неї включаються виключно до апеляційної скарги на судове рішення по справі.

Головуючий - Суддя Великобурлуцького районного суду

Харківської області М.І.РИКОВ

Дата ухвалення рішення12.11.2019
Оприлюднено13.11.2019
Номер документу85562148
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —616/745/19

Рішення від 14.01.2020

Цивільне

Великобурлуцький районний суд Харківської області

Риков М. І.

Рішення від 14.01.2020

Цивільне

Великобурлуцький районний суд Харківської області

Риков М. І.

Ухвала від 12.11.2019

Цивільне

Великобурлуцький районний суд Харківської області

Риков М. І.

Ухвала від 22.10.2019

Цивільне

Великобурлуцький районний суд Харківської області

Риков М. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні