Ухвала
від 11.11.2019 по справі 631/876/18
НОВОВОДОЛАЗЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

справа № 631/876/18

номер провадження 2/631/352/19

У Х В А Л А

п р о з а к р и т т я п і д г о т о в ч о г о п р о в а д ж е н н я т а п р и з н а ч е н н я

с п р а в и д о с у д о в о г о р о з г л я д у п о с у т і

11 листопада 2019 року селище міського типу Нова Водолага

Нововодолазький районний суд Харківської області у складі:

головуючого судді Мащенко С. В.

за участю:

секретаря судового засідання Євсюкової О . В.

розглянувши усно у підготовчому судовому засіданні в залі судових засідань № 1 приміщення суду цивільну справу з єдиним унікальним № 631/876/18 (провадження № 2/631/352/19) за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 та ОСОБА_3 , із залученням до участі у справі в якості третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору на боці відповідачів - СЛУЖБИ У СПРАВАХ ДІТЕЙ ТА СІМ`Ї ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ МЕРЕФ`ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ , СЛУЖБИ У СПРАВАХ ДІТЕЙ НОВОВОДОЛАЗЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ та СЛУЖБИ У СПРАВАХ ДІТЕЙ ЗМІЇВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ Про позбавлення батьківських прав , -

в с т а н о в и в :

В провадженні суду знаходиться цивільна справа з єдиним унікальним № 631/876/18 (провадження № 2/631/352/19) за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 та ОСОБА_3 , із залученням до участі у справі в якості третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору на боці відповідачів - СЛУЖБИ У СПРАВАХ ДІТЕЙ ТА СІМ`Ї ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ МЕРЕФ`ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ , СЛУЖБИ У СПРАВАХ ДІТЕЙ НОВОВОДОЛАЗЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ та СЛУЖБИ У СПРАВАХ ДІТЕЙ ЗМІЇВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ Про позбавлення батьківських прав , що розглядається за правилами загального позовного провадження.

Положеннями частини 1 статті 196 Цивільного процесуального кодексу України визначено, що для виконання завдання підготовчого провадження в кожній судовій справі, яка розглядається за правилами загального позовного провадження, проводиться підготовче засідання.

Позивач ОСОБА_1 у підготовче судове засідання не з`явився, про дату, час і місце засідання повідомлявся належним чином відповідно до приписів Цивільного процесуального кодексу України, про причини своєї неявки суд не повідомив, однак надав заяву, зареєстровану за вхідним № 2475/19-вх від 08.04.2019 року, з проханням судове засідання провести без його участі.

Відповідач ОСОБА_2 у підготовче судове засідання теж не з`явився, про дату, час і місце засідання повідомлявся належним чином відповідно до приписів Цивільного процесуального кодексу України, про причини своєї неявки суд не повідомив, з клопотанням про відкладення підготовчого засідання не звертався, а тому його неявка не перешкоджає проведенню підготовчого судового засідання.

Відповідач ОСОБА_3 у підготовче судове засідання також не з`явилась, про дату, час і місце засідання повідомлялась належним чином відповідно до приписів Цивільного процесуального кодексу України, про причини своєї неявки суд не повідомила, з клопотанням про відкладення підготовчого засідання не зверталась, а тому його її не перешкоджає проведенню підготовчого судового засідання.

Представник третьої особи , яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на боці відповідачів СЛУЖБИ У СПРАВАХ ДІТЕЙ ТА СІМ`Ї ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ МЕРЕФ`ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ, у підготовче судове засідання теж не з`явився, про дату, час і місце засідання повідомлявся належним чином відповідно до приписів Цивільного процесуального кодексу України, про причини своєї неявки суд не повідомив, однак від начальника служби надійшла заява, зареєстрована за вхідним № ЕП-1072/19-вх від 23.10.2019 року, з проханням судове засідання провести без участі представника.

Представник третьої особи , яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на боці відповідачів СЛУЖБИ У СПРАВАХ ДІТЕЙ НОВОВОДОЛАЗЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ - Несміян В. В., що діє на підставі довіреності,, у підготовче судове засідання теж не з`явилась, про дату, час і місце засідання повідомлялась належним чином відповідно до приписів Цивільного процесуального кодексу України, про причини своєї неявки суд не повідомила, однак надала заяву, зареєстровану за вхідним № 6987/19-вх від 02.10.2019 року, з проханням підготовче судове засідання провести без її участі.

Представник третьої особи , яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на боці відповідачів СЛУЖБИ У СПРАВАХ ДІТЕЙ ЗМІЇВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ , у підготовче судове засідання теж не з`явився, про дату, час і місце засідання повідомлявся належним чином відповідно до приписів Цивільного процесуального кодексу України, про причини своєї неявки суд не повідомив, однак від начальника служби надійшла заява, зареєстрована за вхідним № 7927/19-вх від 01.11.2019 року, з проханням судове засідання провести без участі представника.

Під час проведення підготовчого судового засідання судом визначено предмет спору та характер спірних правовідносин, позовні вимоги та склад учасників судового процесу, визначено обставини справи, які підлягають встановленню, та зібрані відповідні докази, визначено порядок розгляду справи, а також вчинено інші дії з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті. Відповідачем, у строк, встановлений в ухвалі суду, відзиву на позовну заяву не було надано. Заяв про бажання укласти мирову угоду, або звернутися до суду для проведення врегулювання спори за участю судді від сторін не надходило, також як і не надходило зустрічного позову, уточнення позовних вимог, інших заяв та клопотань.

Підстав для вирішення питань, визначених пунктами 8-14 частини 2 статті 197 Цивільного процесуального кодексу України у даній справі не встановлено.

Згідно пункту 15 частини 2 статті 197 Цивільного процесуального кодексу України у підготовчому судовому засідання суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декілька судових засідань у разі складності справи) для розгляду справи по суті. Відповідно до пункту 3 частини 2 статті 200 Цивільного процесуального кодексу України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Враховуючи вище викладене, суд приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, керуючись статтями 189, 196-198 та 200 Цивільного процесуального кодексу України № 1618-ІV від 18.03.2004 року (в редакції Закону України № 2147-VІІІ від 03.10.2017 року із змінами та доповненнями), суд -

у х в а л и в:

Закрити підготовче провадження у цивільній справі з єдиним унікальним № 631/876/18 (провадження № 2/631/352/19) за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 та ОСОБА_3 , із залученням до участі у справі в якості третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору на боці відповідачів - СЛУЖБИ У СПРАВАХ ДІТЕЙ ТА СІМ`Ї ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ МЕРЕФ`ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ , СЛУЖБИ У СПРАВАХ ДІТЕЙ НОВОВОДОЛАЗЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ та СЛУЖБИ У СПРАВАХ ДІТЕЙ ЗМІЇВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ Про позбавлення батьківських прав .

Призначити справу до судового розгляду по суті на 29 листопада 2019 року о 15 годині 00 хвилин та провести усно у відкритому судовому засіданні в залі судових засідань № 1 приміщення Нововодолазького районного суду Харківської області, розташованого за адресом:вулиця 40 років Перемоги, будинок № 1, селище міського типу Нова Водолага Харківської області, 63202.

Про дату, час і місце призначення судового засідання повідомити всіх учасників справи, які не були присутніми у попередньому судовому засідання, за правилами та в порядку, визначеному Цивільним процесуальним кодексом України.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та окремо від рішення суду оскарженню не підлягає.

Ухвалу постановлено, складено шляхом комп`ютерного набору та підписано суддею в нарадчій кімнаті в одному примірнику.

Суддя: С. В. Мащенко

СудНововодолазький районний суд Харківської області
Дата ухвалення рішення11.11.2019
Оприлюднено13.11.2019
Номер документу85582821
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —631/876/18

Ухвала від 17.12.2019

Цивільне

Нововодолазький районний суд Харківської області

Мащенко С. В.

Рішення від 17.12.2019

Цивільне

Нововодолазький районний суд Харківської області

Мащенко С. В.

Ухвала від 29.11.2019

Цивільне

Нововодолазький районний суд Харківської області

Мащенко С. В.

Ухвала від 11.11.2019

Цивільне

Нововодолазький районний суд Харківської області

Мащенко С. В.

Ухвала від 25.10.2019

Цивільне

Нововодолазький районний суд Харківської області

Мащенко С. В.

Ухвала від 01.10.2019

Цивільне

Нововодолазький районний суд Харківської області

Мащенко С. В.

Ухвала від 27.08.2019

Цивільне

Нововодолазький районний суд Харківської області

Мащенко С. В.

Ухвала від 30.07.2019

Цивільне

Нововодолазький районний суд Харківської області

Мащенко С. В.

Ухвала від 12.04.2019

Цивільне

Нововодолазький районний суд Харківської області

Мащенко С. В.

Ухвала від 14.03.2019

Цивільне

Нововодолазький районний суд Харківської області

Мащенко С. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні