Ухвала
від 06.11.2019 по справі 369/9251/19
КИЄВО-СВЯТОШИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 369/9251/19

Провадження №4-с/369/102/19

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

06.11.2019 року м. Київ

Києво-Святошинський районний суд Київської області у складі:

головуючого судді: Дубас Т.В.,

при секретарі Мазурик Д.С.,

за участю заявника ОСОБА_1 ,

представника заявника ОСОБА_2 ,

представника заінтересованої особи ОСОБА_3 - ОСОБА_4 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду № 6 в приміщенні Києво-Святошинського районного суду Київської області клопотання державного виконавця Шевченківського районного ВДВС ГТУЮ у м. Києві Ліщинського О.В. та клопотання представника заінтересованої особи ОСОБА_3 - ОСОБА_4 про закриття провадження за скаргою ОСОБА_1 , заінтересовані особи: Орган та посадова особа Державної виконавчої служби Шевченківського районного відділу державної виконавчої служби міста Києва Головного територіального управління юстиції у м. Києві, державний виконавець Ліщинський Олексій Валерійович, ОСОБА_3 про визнання неправомірних дій державного виконавця при складанні довідки-розрахунку по аліментам та її скасування, -

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Києво-Святошинського районного суду Київської області перебуває цивільна справа за скаргою ОСОБА_1 , заінтересовані особи: Орган та посадова особа Державної виконавчої служби Шевченківського районного відділу державної виконавчої служби міста Києва Головного територіального управління юстиції у м. Києві, державний виконавець Ліщинський Олексій Валерійович, ОСОБА_3 про визнання неправомірних дій державного виконавця при складанні довідки-розрахунку по аліментам та її скасування.

06.11.2019 року у судовому засіданні заявник та її представник заперечували проти задоволення клопотань про закриття провадження по скарзі.

Представник заінтересованої особи ОСОБА_3 - ОСОБА_4 підтримав клопотання, просив суд його задовольнити.

Державний виконавець Ліщинський О.В. в судове засідання не з`явився, повідомленний належним чином.

Зваживши доводи клопотання, вивчивши письмові матеріали справи, суд приходить до наступного висновку.

Відповідно до ст. 255 ЦПК України , суд своєю ухвалою закриває провадження у справі, якщо: 1) справа не підлягає розгляду в порядку цивільного судочинства; 2) відсутній предмет спору; 3) набрали законної сили рішення суду або ухвала суду про закриття провадження у справі, ухвалені або постановлені з приводу спору між тими самими сторонами, про той самий предмет і з тих самих підстав, або є судовий наказ, що набрав законної сили за тими самими вимогами; 4) позивач відмовився від позову і відмова прийнята судом; 5) сторони уклали мирову угоду і вона затверджена судом; 6) суд встановить обставини, які є підставою для відмови у відкритті провадження у справі відповідно до пунктів 4, 5 частини першої статті 186 цього Кодексу ; 7) настала смерть фізичної особи або оголошено її померлою чи припинено юридичну особу, які були однією із сторін у справі, якщо спірні правовідносини не допускають правонаступництва; 8) після відкриття провадження у справі між сторонами укладено угоду про передачу спору на вирішення до третейського суду, якщо тільки суд не визнає, що така угода є недійсною, втратила чинність або не може бути виконана. Про закриття провадження у справі суд постановляє ухвалу, а також вирішує питання про розподіл між сторонами судових витрат, повернення судового збору з державного бюджету. Ухвала суду про закриття провадження у справі може бути оскаржена.

Відповідно до Постанови Пленуму Верховного Суду України № 2 від 12.06.2009 року "Про застосування норм цивільного процесуального законодавства при розгляді справ у суді першої інстанції" суд зобов`язаний зупинити провадження у справі у випадках, передбачених ст. 201 ЦПК України , а за наявності підстав, визначених ст. 202 ЦПК України , має право як на зупинення, так і на відмову в задоволенні такої заяви. Крім того, постановою визначено, що суд зупиняє або закриває провадження у справі чи залишає заяву без розгляду з підстав, передбачених відповідно статтями .... ЦПК України , перелік яких є вичерпним і розширеному тлумаченню не підлягає.

Суд не вбачає правових підстав для задоволення поданих клопотань про закриття провадження по справі.

На підставі викладеного, керуючись ст. 255 ЦПК УКраїни , суд -

П О С Т А Н О В И В:

Клопотання державного виконавця Шевченківського районного ВДВС ГТУЮ у м. Києві Ліщинського О.В. та клопотання представника заінтересованої особи ОСОБА_3 - ОСОБА_4 про закриття провадження за скаргою ОСОБА_1 , заінтересовані особи: Орган та посадова особа Державної виконавчої служби Шевченківського районного відділу державної виконавчої служби міста Києва Головного територіального управління юстиції у м. Києві, державний виконавець Ліщинський Олексій Валерійович, ОСОБА_3 про визнання неправомірних дій державного виконавця при складанні довідки-розрахунку по аліментам та її скасування, залишити без задоволення.

Ухвала апеляційному оскарженню не підлягає.

Повний текст ухвали виготовлений 11.11.2019 року

Суддя: Дубас Т.В.

Дата ухвалення рішення06.11.2019
Оприлюднено15.11.2019
Номер документу85624936
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання неправомірних дій державного виконавця при складанні довідки-розрахунку по аліментам та її скасування

Судовий реєстр по справі —369/9251/19

Ухвала від 27.12.2019

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Дубас Т. В.

Ухвала від 06.11.2019

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Дубас Т. В.

Ухвала від 06.11.2019

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Дубас Т. В.

Ухвала від 06.11.2019

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Дубас Т. В.

Ухвала від 06.11.2019

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Дубас Т. В.

Ухвала від 18.07.2019

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Дубас Т. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні