Ухвала
від 07.11.2019 по справі 300/1979/19
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ІВАНО-ФРАНКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

"07" листопада 2019 р. справа № 300/1979/19

м. Івано-Франківськ

Івано-Франківський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого-судді Шумея М.В.

секретаря Шпак М.М.

за участю : представника позивача Кабаля Д.І.

представника відповідача Гринишин Р.Д.

розглянувши у відкритому судовому засіданні питання про залучення третьої особи до участі в адміністративній справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "ДІАМЕБ" до Рогатинської районої ради Івано-Франківської області про визнання незаконним та скасування рішення від 12.09.2019, -

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Івано-Франківського окружного адміністративного суду перебуває адміністративна справа за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "ДІАМЕБ" до Рогатинської районої ради Івано-Франківської області про визнання незаконним та скасування рішення від 12.09.2019.

07.11.2019 в судовому засіданні з ініціативи суду поставлено на обговорення питання про залучення до участі у справі третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору Рогатинської районної державної адміністрації Івано-Франківської області.

Предствник позивача в судовому засіданні заперечив щодо залучення до участі у справі третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору Рогатинської районної державної адміністрації Івано-Франківської області.

Представник відповідача в судовому засіданні не заперечив щодо залучення до участі у справі третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору Рогатинської районної державної адміністрації Івано-Франківської області.

Відповідно до частини 2 статті 49 Кодексу адміністративного судочинства України треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до закінчення підготовчого засідання або до початку першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження, у разі коли рішення у справі може вплинути на їхні права, свободи, інтереси або обов`язки. Вони можуть бути залучені до участі у справі також за клопотанням учасників справи. Якщо адміністративний суд при вирішенні питання про відкриття провадження у справі або при підготовці справи до судового розгляду встановить, що судове рішення може вплинути на права та обов`язки осіб, які не є стороною у справі, суд залучає таких осіб до участі в справі як третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору. Вступ третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, не має наслідком розгляд адміністративної справи спочатку.

Зі змісту оскаржуваного рішення №583-26/2019 від 12.09.2019 року вбачається, що відповідачем делеговані Рогатинській районній державній адміністрації Івано-Франківської області повноваження (функції) управління окремим нерухомим майном спільної власності територіальних громад сіл та міста району, зокрема передано в оперативне управління комунальному медичному підприємству Рогатинська центральна районна лікарня , а саме: майновий комплекс за адресою : м. Рогатин, вул. Чорновола,9; будівля модульної котельні за адресою: м. Рогатин, вул. Чорновола ,9.

Таким чином прийняте у цій справі судове рішення безпосередньо вплине на права, інтереси та обов`язки Рогатинської районної державної адміністрації Івано-Франківської області, тому слід залучити Рогатинську районну державну адміністрацію Івано-Франківської області як третю особу, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору.

На підставі вищенаведеного, керуючись статтями 49, 243, 248 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

У Х В А Л И В:

Залучити до участі у справі № 300/1979/19 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "ДІАМЕБ" до Рогатинської районої ради Івано-Франківської області про визнання незаконним та скасування рішення від 12.09.2019 - Рогатинську районну державну адміністрацію Івано-Франківської області( код ЄДРПОУ 23805775, вул.. Галицька 65, м. Рогатин, Івано-Франківська область, 77000), як третю особу, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору.

Встановити третій особі десятиденний строк для подання пояснень щодо позову (відзиву) з дня його отримання, копія якого одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Інформацію по даній справі учасники справи можуть отримати за веб-адресою: http://adm.if.court.gov.ua/sud0970/.

Направити третій особі копію позовної заяви з доданими до неї документами .

Копію цієї ухвали надіслати учасникам справи.

Ухвала окремо не оскаржується. Заперечення проти ухвали може бути включено до апеляційної чи касаційної скарги на рішення суду прийнятого за результатом розгляду справи.

Суддя Шумей М.В.

СудІвано-Франківський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення07.11.2019
Оприлюднено15.11.2019
Номер документу85640426
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —300/1979/19

Ухвала від 14.01.2020

Адміністративне

Івано-Франківський окружний адміністративний суд

Шумей М.В.

Ухвала від 07.11.2019

Адміністративне

Івано-Франківський окружний адміністративний суд

Шумей М.В.

Ухвала від 07.10.2009

Адміністративне

Івано-Франківський окружний адміністративний суд

Шумей М.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні