Ухвала
від 15.11.2019 по справі 937/8435/19
МЕЛІТОПОЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

Дата документу 15.11.2019

Справа № 937/8435/19

УХВАЛА

15 листопада 2019 року Мелітопольський міськрайонний суд Запорізької області у складі: головуючого - судді Купавської Н.М., розглянувши клопотання представника позивача ОСОБА_1 про розгляд справи в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Мелітопольського міськрайонного суду знаходиться цивільна справа за позовом ОСОБА_2 до Товариства з обмеженою відповідальністю Телерадіокомпанія МТВ-ПЛЮС про захист честі, гідності та ділової репутації.

Ухвалою від 17.10.2019 провадження у справі відкрито, судом прийнято рішення розгляд справи проводити в порядку спрощеного позовного провадження без виклику сторін.

Від представника позивача Бєляєва А.В. надійшло клопотання про розгляд справи в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

Відповідно до ч.5 ст.279 ЦПК України суд розглядає справу в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін за наявними у справі матеріалами, за відсутності клопотання будь-якої зі сторін про інше. За клопотанням однієї із сторін або з власної ініціативи суду розгляд справи проводиться в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

Але, згідно з ч.6 цієї статті Кодексу суд може відмовити в задоволенні клопотання сторони про розгляд справи в судовому засіданні з повідомленням сторін за одночасного існування таких умов:

1) предметом позову є стягнення грошової суми, розмір якої не перевищує ста розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб;

2) характер спірних правовідносин та предмет доказування у справі не вимагають проведення судового засідання з повідомленням сторін для повного та всебічного встановлення обставин справи.

У даному випадку ці умови існують одночасно. А тому, клопотання слід залишити без задоволення.

Тим більше, що адвокат Бєляєв А.В. в своєму клопотанні не послався на обставини, які могли б бути підставою для розгляду справи в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

На підставі вищевикладеного, керуючись ст.ст.279, 259, 260 ЦПК України, суд

УХВАЛИВ:

Клопотання представника позивача ОСОБА_3 про розгляд цивільної справи за позовом ОСОБА_2 до Товариства з обмеженою відповідальністю Телерадіокомпанія МТВ-ПЛЮС про захист честі, гідності та ділової репутації в судовому засідання з повідомленням (викликом) сторін залишити без задоволення.

Ухвала оскарженню не підлягає.

СУДДЯ:

Дата ухвалення рішення15.11.2019
Оприлюднено16.11.2019
Номер документу85657943
СудочинствоЦивільне
Сутьрозгляд справи в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін

Судовий реєстр по справі —937/8435/19

Рішення від 10.04.2020

Цивільне

Мелітопольський міськрайонний суд Запорізької області

Купавська Н. М.

Ухвала від 15.11.2019

Цивільне

Мелітопольський міськрайонний суд Запорізької області

Купавська Н. М.

Ухвала від 17.10.2019

Цивільне

Мелітопольський міськрайонний суд Запорізької області

Купавська Н. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні