Ухвала
від 19.11.2019 по справі 371/1085/19
МИРОНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

19.11.2019 Єдиний унікальний № 371/1085/19

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про відкриття спрощеного провадження у справі

19 листопада 2019 року м. Миронівка

ЄУН 371/1085/19

Провадження № 2/371/577/19

Миронівський районний суд Київської області в складі судді Капшук Л.О. , розглянувши позовну заяву Регіонального ландшафтного парку Трахтемирів до Головного управління Держгеокадастру у Київській області, державного кадастрового реєстратора Головного управління Держгеокадастру у Київській області ОСОБА_1 Олександра Михайловича, ОСОБА_2 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, ОСОБА_3 , Департамент екології та природних ресурсів при Київській обласній державній адміністрації, про визнання незаконним наказу, скасування свідоцтва про право власності на земельну ділянку ,

У С Т А Н О В И В :

Позивач Регіональний ландшафтний парк Трахтемирів (код ЄДРПОУ 21679697, місцезнаходження: село Великий Букрин, Миронівський район, Київська область) звернувся до Головного управління Держгеокадастру у Київській області (код ЄДРПОУ 39817550, місцезнаходження: вулиця Серпова, 3/14, місто Київ), державного кадастрового реєстратора Головного управління Держгеокадастру у Київській області Юзика Олександра Михайловича (місцезнаходження: вулиця Серпова, 3/14, місто Київ), ОСОБА_2 (адреса зареєстрованого місця проживання: будинок під номером АДРЕСА_1 ), треті особи, які не заявляють самостійні вимоги щодо предмета спору на стороні позивача Департамент екології та природних ресурсів при Київській обласній державній адміністрації (код ЄДРПОУ 00022533, місцезнаходження: площа Лесі Українки,1, місто Київ), ОСОБА_3 (адреса зареєстрованого місця проживання: квартира під номером АДРЕСА_2 , з позовом про визнання незаконним наказу, скасування свідоцтва про право власності на земельну ділянку.

Позовна заява подана з додержанням вимог ст. ст. 175, 177 ЦПК України.

Підстав для залишення заяви без руху, повернення заяви або для відмови у відкритті провадження у цивільній справі не вбачається.

Відповідно до положень статті 274 ЦПК України справа підлягає розгляду за правилами спрощеного позовного провадження.

Позивачем, згідно із вимогами ч. 1 ст. 276 ЦПК України, подано письмове клопотання про розгляд справи у порядку спрощеного провадження.

Керуючись статтями 13, 187, 190, 274-279, 352, 353 ЦПК України, суд,

У Х В А Л И В :

Відкрити провадження у справі за позовом Регіонального ландшафтного парку Трахтемирів до Головного управління Держгеокадастру у Київській області, державного кадастрового реєстратора Головного управління Держгеокадастру у Київській області ОСОБА_1 Олександра Михайловича, ОСОБА_2 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, ОСОБА_3 , Департамент екології та природних ресурсів при Київській обласній державній адміністрації, про визнання незаконним наказу, скасування свідоцтва про право власності на земельну ділянку.

Розгляд справи здійснити за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) сторін.

Справу призначити до розгляду на 10 годину 25 лютого 2020 року в приміщенні суду за адресою: вул. Першотравнева, буд. 3, м. Миронівка, Київська обл., 08800.

Відповідно до положень частини 4 статті 187 ЦПК України, відповідач може подати запереченням проти розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження протягом десяти днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі.

Згідно правил статті 278 ЦПК України, відповідачу пропонується протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі подати до суду відзив на позовну заяву.

Роз`яснити відповідачеві, що відповідно до частин 4, 5 статті 178 ЦПК України, до відзиву мають бути додані документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин справа буде вирішена за наявними матеріалами.

Запропонувати позивачеві протягом п`яти днів з дня отримання відзиву на позовну заяву подати до суду відповідь на відзив.

Запропонувати відповідачеві подати до суду заперечення щодо наведених позивачем у відповіді на відзив пояснень, міркувань та аргументів протягом п`яти днів з дня отримання відповіді на відзив.

За частинами 1, 9 статті 83 ЦПК України, сторони та інші учасники справи подають докази у справі безпосередньо до суду. Копії доказів, що подаються до суду, заздалегідь надсилаються або надаються особою, що їх подає, іншим учасникам справи.

Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається: https://mr.ko.court.gov.ua/sud1017/.

Копію ухвали суду надіслати учасникам справи.

Ухвала щодо недотримання правил підсудності може бути оскаржена до Київського апеляційного суду шляхом подання апеляційної скарги протягом п`ятнадцяти днів з дня складення, в іншій частині ухвала оскарженню не підлягає, заперечення на ухвалу в частині, що не підлягає оскарженню, включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Відповідно до п.п. 15.5 п. 1 Розділу ХШ Перехідні положення ЦПК України в новій редакції до дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи апеляційні та касаційні скарги подаються учасниками справи до або через відповідні суди.

Суддя підпис Л.О. Капшук

Згідно з оригіналом.

Суддя Л.О. Капшук

СудМиронівський районний суд Київської області
Дата ухвалення рішення19.11.2019
Оприлюднено20.11.2019
Номер документу85719995
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —371/1085/19

Рішення від 26.05.2022

Цивільне

Миронівський районний суд Київської області

Капшук Л. О.

Ухвала від 19.11.2019

Цивільне

Миронівський районний суд Київської області

Капшук Л. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні