Ухвала
від 21.11.2019 по справі 441/1531/19
ГОРОДОЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

441/1531/19

2/441/762/2019

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та призначення

справи до судового розгляду по суті

21.11.2019 Городоцький районний суд Львівської області в складі:

головуючого судді: Яворської Н.І.,

з участю секретаря: Цап І.М.,

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в залі суду в м. Городок Львівської області цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 до Речичанської сільської ради Городоцького району Львівської області, треті особи: Головне управління Держгеокадастру у Львівській області, Городоцька районна державна адміністрація про визнання права власності на земельні ділянки,

в с т а н о в и в:

у провадженні Городоцького районного суду Львівської області перебуває вищевказана справа.

У підготовче засідання 21 .11.2019 сторони не з`явилися, хоча належним чином повідомлялися про час та місце розгляду справи, а тому суд вважає, за можливе провести підготовче засідання у їх відсутності, у зв`язку з чим фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється, що не суперечить вимогам ч.2 ст.247 ЦПК України.

Заяви про відкладення розгляду справи, заперечень, відзиву на позов до суду не надходило.

Суд, ознайомившись з матеріалами справи, вважає, що є підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті, оскільки, до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті процесуальних дій вчиняти не потрібно, справа може бути призначена до судового розгляду по суті.

Разом із тим, суд вважає за необхідне надати учасникам процесу, можливість подати заперечення проти позову завчасно, до визначеної нижче дати наступного судового засідання, а позивачу відзив на такі заперечення.

На виконання вимог ч.2 ст.197 Цивільного процесуального кодексу України (далі ЦПК України ) судом було здійснено визначені у вказаній нормі дії, необхідні для забезпечення правильного та своєчасного розгляду справи по суті.

При цьому, підстав для відкладення підготовчого засідання або оголошення перерви у відповідності до вимог ст.199 ЦПК України судом встановлено не було та учасники процесу таких клопотання не заявляли.

За умовами п.3 ч.2 ст.200 ЦПК України суд вважає за можливе закрити підготовче провадження у цій справі та призначити справу до судового розгляду по суті за правилами загального позовного провадження.

Згідно з п. 15 ч. 2 ст. 197 ЦПК України , у підготовчому засіданні суд: призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань у разі складності справи ) для розгляду справи по суті.

Зважаючи на вищевикладене, суд приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ст.ст. 189 , 196 , 197 , 198 , 200 Цивільного процесуального кодексу України , суд -

у х в а л и в:

закрити підготовче провадження та призначити цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Речичанської сільської ради Городоцького району Львівської області, треті особи: Головне управління Держгеокадастру у Львівській області, Городоцька районна державна адміністрація про визнання права власності на земельні ділянки до судового розгляду по суті за правилами загального позовного провадження.

Судове засідання призначити на 10 грудня 2019 року о 10 год. 00 хв., яке відбудеться у приміщенні Городоцького районного суду Львівської області (м. Городок, м-н. Гайдамаків, 30)

Про місце, дату і час судового засідання повідомити учасників справи.

Ухвала набирає сили з моменту її підписання суддею і оскарженню не підлягає.

Суддя: Н.І. Яворська

Дата ухвалення рішення21.11.2019
Оприлюднено24.11.2019
Номер документу85822599
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання права власності на земельні ділянки

Судовий реєстр по справі —441/1531/19

Рішення від 10.12.2019

Цивільне

Городоцький районний суд Львівської області

Яворська Н. І.

Ухвала від 21.11.2019

Цивільне

Городоцький районний суд Львівської області

Яворська Н. І.

Ухвала від 25.09.2019

Цивільне

Городоцький районний суд Львівської області

Яворська Н. І.

Ухвала від 25.09.2019

Цивільне

Городоцький районний суд Львівської області

Яворська Н. І.

Ухвала від 28.08.2019

Цивільне

Городоцький районний суд Львівської області

Яворська Н. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні