Ухвала
від 22.11.2019 по справі 590/732/19
ЯМПІЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 590/732/19

Провадження № 2/590/222/19

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження та

призначення справи до судового розгляду по суті

22 листопада 2019 року Ямпільський районний суд

Сумської області

у складі: головуючого судді - Бондарчук Я.П.,

за участю секретаря судового засідання - Кубрак В.Г.

за участю представника позивача - Тараненко О.О.

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в залі суду у с-щі Ямпіль Сумської області матеріали цивільної справи за позовом ОСОБА_1 (адвокат Тараненко Олена Олександрівна) до Свеської селищної ради Ямпільського району Сумської області, треті особи: приватний нотаріус Ямпільського районного нотаріального округу Сумської області Лях Василь Валерійович, Комунальне підприємство Глухівське бюро технічної інвентаризації , Приватне акціонерне товариство Свеський насосний завод , Мале приватне підприємство Нектар , про визнання права власності в порядку спадкування, -

ВСТАНОВИВ:

У провадженні Ямпільського районного суду Сумської області перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 (адвокат Тараненко Олена Олександрівни) до Свеської селищної ради Ямпільського району Сумської області, треті особи: приватний нотаріус Ямпільського районного нотаріального округу Сумської області Лях Василь Валерійович, Комунальне підприємство Глухівське бюро технічної інвентаризації , Приватне акціонерне товариство Свеський насосний завод , Мале приватне підприємство Нектар , про визнання права власності в порядку спадкування.

Позивач, ОСОБА_1 , в підготовче судове засідання не з`явилась, належним чином була повідомлена про час і місце проведення підготовчого судового засідання, будь-яких клопотань до суду не надходило.

Представник позивача, ОСОБА_1 , адвокат Тараненко Олена Олександрівна в підготовчому судовому засіданні не заперечувала проти призначення справи до судового розгляду по суті, просила повторно витребувати від приватного нотаріуса Ямпільського районного нотаріального округу Сумської області Лях В.В. належним чином завірені копії матеріалів спадкової справи №56071651.

Представник відповідача, представник Свеської селищної ради Ямпільського району Сумської області, в підготовче судове засідання не з`явився, належним чином був повідомлений про час і місце проведення підготовчого судового засідання, надав до суду клопотання про розгляд справи у його відсутність.

Третя особа, яка не заявляє самостійних вимог: приватний нотаріус Ямпільського районного нотаріального округу Сумської області - Лях В.В., в підготовче судове засідання не з`явився, належним чином був повідомлений про час і місце проведення підготовчого судового засідання, будь-яких клопотань до суду не надходило.

Третя особа, яка не заявляє самостійних вимог: представник Комунального підприємства Глухівське бюро технічної інвентаризації , в підготовче судове засідання не з`явився, належним чином був повідомлений про час і місце проведення підготовчого судового засідання, будь-яких клопотань до суду не надходило.

Третя особа, яка не заявляє самостійних вимог: представник Приватного акціонерного товариства Свеський насосний завод , в підготовче судове засідання не з`явився, належним чином був повідомлений про час і місце проведення підготовчого судового засідання, надав до суду клопотання про розгляд справи у його відсутність.

Третя особа, яка не заявляє самостійних вимог: представник Малого приватного підприємства Нектар , в підготовче судове засідання не з`явився, належним чином був повідомлений про час і місце проведення підготовчого судового засідання, надав до суду клопотання про розгляд справи у його відсутність.

Суд, провівши всі дії, необхідні для забезпечення правильного і своєчасного розгляду справи по суті, дійшов висновку про необхідність закінчення підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду.

Відповідно до п.3 ч.2 ст.200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, керуючись вимогами статей 197-200 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадження та призначити до судового розгляду по суті справу за позовом ОСОБА_1 (адвокат Тараненко Олена Олександрівна) до Свеської селищної ради Ямпільського району Сумської області, треті особи: приватний нотаріус Ямпільського районного нотаріального округу Сумської області Лях Василь Валерійович, Комунальне підприємство Глухівське бюро технічної інвентаризації , Приватне акціонерне товариство Свеський насосний завод , Мале приватне підприємство Нектар , про визнання права власності в порядку спадкування на 20 січня 2020 року о 15-00 год. .

У судове засідання для розгляду справи по суті викликати учасників справи.

На підставі ст.84 ЦПК України витребувати від:

-приватного нотаріуса Ямпільського районного нотаріального округу Сумської області Лях В.В. належним чином завірені копії матеріалів спадкової справи №56071651.

Ухвала набирає законної сили з моменту її проголошення та оскарженню не підлягає.

Суддя Ямпільського районного суду

Сумської області Я.П. Бондарчук

СудЯмпільський районний суд Сумської області
Дата ухвалення рішення22.11.2019
Оприлюднено25.11.2019
Номер документу85837519
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —590/732/19

Рішення від 29.01.2020

Цивільне

Ямпільський районний суд Сумської області

Бондарчук Я. П.

Рішення від 20.01.2020

Цивільне

Ямпільський районний суд Сумської області

Бондарчук Я. П.

Ухвала від 22.11.2019

Цивільне

Ямпільський районний суд Сумської області

Бондарчук Я. П.

Ухвала від 26.07.2019

Цивільне

Ямпільський районний суд Сумської області

Бондарчук Я. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні