Ухвала
від 25.11.2019 по справі 500/5487/19
ІЗМАЇЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 500/5487/19

Провадження № 2/500/2781/19

У Х В А Л А

про витребування доказів

25 листопада 2019 року Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області у складі:

головуючий - суддя Швець В.М.,

при секретарі Кузьменко О.М.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Ізмаїлі справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 про встановлення факту родинних відносин та визнання права власності на спадкове майно,

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Ізмаїльського суду знаходиться цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 про встановлення факту родинних відносин та визнання права власності на спадкове майно.

Позивач заявив клопотання про витребування доказів, а саме: з міськрайонного управління у Ізмаїльському районі та м.Ізмаїлі ГУ Держгеокадастру в Одеській області інформацію:

-чи видавалось ОСОБА_4 , що проживав в с.Муравлівка, державний акт на право власності на землю, зазначивши серію, номер реєстрації, дату видачі та кадастрові номери;

-чи видавалось ОСОБА_5 , що проживав в с.Муравлівка, державний акт на право власності на землю, зазначивши серію, номер реєстрації, дату видачі та кадастрові номери;

Відповідно до ст. 76 ЦПК України доказами є будь-які дані, на підставі яких суд встановлює наявність або відсутність обставин (фактів), що обґрунтовують вимоги і заперечення учасників справи, та інших обставин, які мають значення для вирішення справи. Ці дані встановлюються такими засобами: письмовими, речовими і електронними доказами;висновками експертів; показаннями свідків.

Відповідно до положень частини 1 ст. 84 ЦПК України, учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом. Таке клопотання повинно бути подане в строк, зазначений у частинах другій та третій статті 83 цього Кодексу. Якщо таке клопотання заявлено з пропуском встановленого строку, суд залишає його без задоволення, крім випадку, коли особа, яка його подає, обґрунтує неможливість його подання у встановлений строк з причин, що не залежали від неї.

Відповідно до положень частини 3 ст. 84 ЦПК України у разі задоволення клопотання суд своєю ухвалою витребовує відповідні докази.

Керуючись ст. ст. 84, 260 ЦПК України, суд

У Х В А Л И В:

Клопотання позивача задовольнити.

Витребувати з міськрайонного управління у Ізмаїльському районі та м.Ізмаїлі ГУ Держгеокадастру в Одеській області інформацію:

-чи видавалось ОСОБА_4 , що проживав в с.Муравлівка, державний акт на право власності на землю, зазначивши серію, номер реєстрації, дату видачі та кадастрові номери;

-чи видавалось ОСОБА_5 , що проживав в с.Муравлівка, державний акт на право власності на землю, зазначивши серію, номер реєстрації, дату видачі та кадастрові номери.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя: В.М.Швець

СудІзмаїльський міськрайонний суд Одеської області
Дата ухвалення рішення25.11.2019
Оприлюднено26.11.2019
Номер документу85840706
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —500/5487/19

Рішення від 08.01.2020

Цивільне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Швець В. М.

Ухвала від 25.11.2019

Цивільне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Швець В. М.

Ухвала від 30.09.2019

Цивільне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Швець В. М.

Ухвала від 26.07.2019

Цивільне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Швець В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні