Ухвала
від 26.11.2019 по справі 467/1383/19
АРБУЗИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 467/1383/19

2-о/467/52/19

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

26.11.2019 року Суддя Арбузинського районного суду Миколаївської області Кірімова О.М., вивчивши матеріали цивільної справи за заявою ОСОБА_1 , заінтересована особа: Новоселівська сільська рада Арбузинського району Миколаївської області про встановлення факту постійного проживання разом з спадкоємцем на час відкриття спадщини,

ВСТАНОВИВ:

Справа підсудна Арбузинському районному суду.

Заява за формою та змістом відповідає вимогам ст.ст. 297 ЦПК України.

Відсутні підстави для залишення заяви без руху, повернення заяви, передбачені ч. 4 ст. 185 ЦПК України, відмови у відкритті провадження по справі, передбачені ч. 1 ст. 186 ЦПК України.

Разом з заявою, у відповідності до вимог ч. 3 ст. 177 ЦПК України, до заяви додано клопотання про витребування доказів.

Згідно ч. 1 ст. 84 ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

Керуючись ч. 2 ст. 187 ЦПК України, суддя

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження по справі за заявою ОСОБА_1 , заінтересована особа: Новоселівська сільська рада Арбузинського району Миколаївської області про встановлення факту постійного проживання разом з спадкоємцем на час відкриття спадщини.

Призначити справу до судового розгляду на 10:30 24.12.2019 року у приміщенні суду за адресою: смт. Арбузинка, вул. Шевченко, 204 кабінет № 2.

Розгляд справи провести в порядку окремого провадження, з викликом сторін.

Копію заяви та доданих до неї документів направити заінтересованій особі.

Копію ухвали суду про відкриття провадження по справі невідкладно надіслати особам, які беруть участь у справі.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - http://ab.mk.court.gov.ua/sud1401/gromadyanam/csz/.

Витребувати у приватного нотаріуса Арбузинського районного нотаріального округу Головного територіального управління юстиції в Миколаївській області Грицаєнко Л.М. копію спадкової справи заведеної після смерті ОСОБА_2 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Зобов`язати приватного нотаріуса Арбузинського районного нотаріального округу Головного територіального управління юстиції в Миколаївській області Грицаєнко Л.М. надати зазначені документи на адресу Арбузинського районного суду до 24 грудня 2019 року.

Попередити приватного нотаріуса Арбузинського районного нотаріального округу Головного територіального управління юстиції в Миколаївській області Грицаєнко Л.М., що у разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбаченого ЦПК України.

Ухвала суду набуває законної сили з моменту її підписання суддею та може бути оскаржена в апеляційному порядку згідно із п. 8 ч. 1 ст. 353 ЦПК України лише з мотивів недотримання правил підсудності через суд першої інстанції протягом п`ятнадцяти днів з дня складання повного судового рішення.

Суддя Арбузинського

районного суду О.М. Кірімова

СудАрбузинський районний суд Миколаївської області
Дата ухвалення рішення26.11.2019
Оприлюднено27.11.2019
Номер документу85875168
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —467/1383/19

Рішення від 22.01.2020

Цивільне

Арбузинський районний суд Миколаївської області

Кірімова О. М.

Ухвала від 03.01.2020

Цивільне

Арбузинський районний суд Миколаївської області

Кірімова О. М.

Ухвала від 26.11.2019

Цивільне

Арбузинський районний суд Миколаївської області

Кірімова О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні