Ухвала
від 22.11.2019 по справі 905/2121/19
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

61022, м. Харків, пр. Науки, 5, тел.: (057) 702-07-99, E-mail: inbox@dn.arbitr.gov.ua

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ

22.11.2019 Справа № 905/2121/19

Господарський суд Донецької області у складі головуючого судді Демідової П.В., розглянувши матеріали справи №905/2121/19

за позовом Агрофірми Відродження у формі товариства з обмеженою відповідальністю, м. Волноваха Донецької області,

до Управління з питань надання адміністративних послуг Волноваської райдержадміністрації, м. Волноваха Донецької області,

про визнання права власності на об`єкт нерухомого майна,-

ВСТАНОВИВ:

Агрофірма Відродження у формі товариства з обмеженою відповідальністю, звернулося до господарського суду Донецької області з позовом до Управління з питань надання адміністративних послуг Волноваської райдержадміністрації про визнання права власності на об`єкт нерухомого майна.

Позовні вимоги заявник обґрунтовує тим, що факт набуття права власності досліджено та встановлено рішенням господарського суду Донецької області від 13.01.2011р. по справі №31/210пн, проте через помилки, допущені під час проведення технічної інвентаризації, саме склад ПММ не було відображено в технічному паспорті, тому він не увійшов до резолютивної частини рішення.

Статтею 12 Господарського процесуального кодексу України встановлено, що господарське судочинство здійснюється за правилами, передбаченими цим Кодексом, у порядку наказного провадження, позовного провадження (загального або спрощеного). Загальне позовне провадження призначене для розгляду справ, які через складність або інші обставини недоцільно розглядати у спрощеному позовному провадженні.

Розглянувши матеріали позовної заяви, господарський суд визнав їх достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду, відкриття провадження у справі та розгляду справи за правилами загального позовного провадження.

Керуючись ст.ст. 120, 176 Господарського процесуального кодексу України, суд,-

У Х В А Л И В:

1.Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі 905/2121/19.

2. Здійснювати розгляд справи за правилами загального позовного провадження.

3. Підготовче засідання призначити на 18.12.2019 року об 11:30 год., яке відбудеться у приміщенні суду, кімната №310.

4. Позивачу з`явитись у підготовче засідання; надати довіреність на представника або інший документ, що підтверджує повноваження представника та відповідає вимогам чинного законодавства України; документ, що посвідчує особу представника; надати оригінали документів, доданих до позовної заяви, для огляду в судовому засіданні(за наявністю). Надати обґрунтовані пояснення щодо вартості об`єкта нерухомого майна та надати докази підписання акта приймання-передачі між позивачем та КСП ім.Чапаєва.

Встановити позивачу строк 10 днів для надання відповіді на відзив з моменту отримання позивачем відзиву на позовну заяву від відповідача.

5. Відповідачу з`явитись у підготовче засідання; надати довіреність на представника або інший документ, що підтверджує повноваження представника та відповідає вимогам чинного законодавства України; документ, що посвідчує особу представника; правоустановчі документи (статут, свідоцтво про державну реєстрацію юридичної особи, довідку з ЄДРПОУ в оригіналах та належним чином засвідчених копіях).

Встановити відповідачу строк 15 днів для надання відзиву на позовну заяву з моменту отримання відповідачем ухвали про відкриття провадження.

6. Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та оскарженню не підлягає.

Інформацію по справі, що розглядається можливо отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://dn.arbitr.gov.ua .

Суддя П.В. Демідова

СудГосподарський суд Донецької області
Дата ухвалення рішення22.11.2019
Оприлюднено29.11.2019
Номер документу85931583
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —905/2121/19

Рішення від 25.02.2020

Господарське

Господарський суд Донецької області

Демідова Поліна Віталіївна

Рішення від 25.02.2020

Господарське

Господарський суд Донецької області

Демідова Поліна Віталіївна

Ухвала від 15.01.2020

Господарське

Господарський суд Донецької області

Демідова Поліна Віталіївна

Ухвала від 18.12.2019

Господарське

Господарський суд Донецької області

Демідова Поліна Віталіївна

Ухвала від 22.11.2019

Господарське

Господарський суд Донецької області

Демідова Поліна Віталіївна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні