Ухвала
від 28.11.2019 по справі 398/3219/19
ОЛЕКСАНДРІЙСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №: 398/3219/19

провадження №: 2/398/1765/19

УХВАЛА

Іменем України

"28" листопада 2019 р. Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області в складі:

головуючого судді Авраменка О.В.,

з участю секретаря судового засідання Міщенко С.А.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в місті Олександрії цивільну справу за позовом Добронадіївської сільської ради Олександрійського району Кіровоградської області, до ОСОБА_1 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: Товариство з обмеженою відповідальністю Компанія з управління активами ПРОФІТ , Публічне акціонерне товариство Корпоративний інвестиційний фонд (закритий недиверсифікований венчурний) Піонер , про усунення перешкод у користуванні та розпорядженні майном

В С Т А Н О В И В:

Добронадіївська сільська рада Олександрійського району Кіровоградської області звернулася до суду з позовом до ОСОБА_1 , які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: Товариство з обмеженою відповідальністю Компанія з управління активами ПРОФІТ , Публічне акціонерне товариство Корпоративний інвестиційний фонд (закритий недиверсифікований венчурний) Піонер , про усунення перешкод у користуванні та розпорядженні майном..

27 листопада 2019 року до суду надійшла заява представника позивача про залишення позовної заяви без розгляду та розгляд справи без його участі.

Відповідач, належним чином повідомлений про розгляд справи, в судове засідання не з`явився.

Представники третіх осіб, належним чином повідомлені про розгляд справи, в судове засідання не з`явилися.

Згідно з п. 5 ч. 1 ст. 257 ЦПК України суд постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без розгляду, якщо позивач до початку розгляду справи по суті подав заяву про залишення позовної заяви без розгляду.

Керуючись п. 5 ч. 1 ст. 257, ст. 260 ЦПК України, суд

П О С Т А Н О В И В:

Позовну заяву Добронадіївської сільської ради Олександрійського району Кіровоградської області, до ОСОБА_1 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: Товариство з обмеженою відповідальністю Компанія з управління активами ПРОФІТ , Публічне акціонерне товариство Корпоративний інвестиційний фонд (закритий недиверсифікований венчурний) Піонер , про усунення перешкод у користуванні та розпорядженні майном залишити без розгляду.

Роз`яснити позивачу, що після усунення умов, що були підставою для залишення заяви без розгляду, він має право звернутися до суду повторно.

Ухвала може бути оскаржена до Кропивницького апеляційного суду шляхом подання апеляційної скарги через Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області протягом п`ятнадцяти днів з дня її складення. Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження , якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя О.В. Авраменко

Дата ухвалення рішення28.11.2019
Оприлюднено29.11.2019
Номер документу85959281
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —398/3219/19

Ухвала від 28.11.2019

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Авраменко О. В.

Ухвала від 19.09.2019

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Авраменко О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні