Ухвала
від 11.11.2019 по справі 460/5002/18
ЯВОРІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 460/5002/18

Провадження №2/460/646/19

УХВАЛА

11.11.2019 рокум.Яворів

Яворівський районний суду Львівської області в складі:

головуючого судді Кондратьєвої Н.А.

за участю секретаря судового засідання Юрчишина В.В.

розглянувши у підготовчому відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Яворові цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Яворівського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Львівській області, ОСОБА_2 , третя особа - Публічне акціонерне товариство Акціонерно-комерційний банк "Львів" про визнання земельної ділянки об`єктом права спільної сумісної власності подружжя, визначення розміру часток та визнання права власності,-

в с т а н о в и в :

Позивач звернулася до суду з позовом до Яворівського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Львівській області, ОСОБА_2 , третя особа - Публічне акціонерне товариство Акціонерно-комерційний банк "Львів" про визнання земельної ділянки об`єктом права спільної сумісної власності подружжя, визначення розміру часток та визнання права власності.

Справа поступила до провадження судді Бак М.Д.

Згідно із розпорядженням керівника апарату Яворівського районного суду Львівської області № 62 від 25.01.2019 року та протоколу повторного автоматизованого розподілу судової справи між суддями від 25.01.2019 року, у зв`язку із закінченням строку відрядження судді Бак М.Д. матеріали справи передані судді Кондратьєвій Н.А.

Ухвалою від 29.01.2019 р. справу прийнято до свого провадження суддею Кондратьєвою Н.А. та призначено підготовче судове засідання.

Позивач в підготовче судове засідання не з`явилася, подала заяву про закриття провадження у справі у зв`язку з її відмовою від позову.

Інші учасники справи в підготовче судове засідання не з`явився, про час та місце розгляду справи повідомлялися належним чином.

Згідно ст. 247 ЦПК України у разі неявки в судове засідання всіх учасників справи чи в разі якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Згідно ч. 3 ст.13 ЦПК України, учасник справи розпоряджається своїми правами щодо предмета спору на власний розсуд.

Згідно з ч. 1, 3 ст. 206 ЦПК України, позивач може відмовитися від позову на будь-якій стадії провадження у справі, зазначивши про це в заяві по справі або в окремій письмовій заяві. У разі відмови позивача від позову суд постановляє ухвалу про закриття провадження у справі.

Відповідно до п. 4 ч. 1ст. 255 ЦПК України, суд своєю ухвалою закриває провадження у справі, якщо позивач відмовився від позову і відмова прийнята судом.

Враховуючи, що підстав для неприйняття заяви про відмову від позовних вимог судом не встановлено, суд дійшов висновку, що провадження у справі підлягає закриттю в зв`язку з відмовою позивача від позову.

Керуючись ст.ст. 206, 255 ЦПК України, суд,

ухвалив:

Провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до Яворівського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Львівській області, ОСОБА_2 , третя особа - Публічне акціонерне товариство Акціонерно-комерційний банк "Львів" про визнання земельної ділянки об`єктом права спільної сумісної власності подружжя, визначення розміру часток та визнання права власності - закрити.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення до Львівського апеляційного суду через Яворівський районний суд Львівської області. Учасник справи якому ухвала суду не була вручена в день її проголошення або складення має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження протягом 15 днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду згідно ст.354 ЦПК України.

Суддя Н.А.Кондратьєва

Дата ухвалення рішення11.11.2019
Оприлюднено04.12.2019
Номер документу86064253
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання земельної ділянки об`єктом права спільної сумісної власності подружжя, визначення розміру часток та визнання права власності

Судовий реєстр по справі —460/5002/18

Ухвала від 11.11.2019

Цивільне

Яворівський районний суд Львівської області

Кондратьєва Н. А.

Ухвала від 16.09.2019

Цивільне

Яворівський районний суд Львівської області

Кондратьєва Н. А.

Ухвала від 29.01.2019

Цивільне

Яворівський районний суд Львівської області

Кондратьєва Н. А.

Ухвала від 02.01.2019

Цивільне

Яворівський районний суд Львівської області

Бак М. Д.

Ухвала від 21.12.2018

Цивільне

Яворівський районний суд Львівської області

Бак М. Д.

Ухвала від 15.11.2018

Цивільне

Яворівський районний суд Львівської області

Бак М. Д.

Ухвала від 15.11.2018

Цивільне

Яворівський районний суд Львівської області

Бак М. Д.

Ухвала від 30.10.2018

Цивільне

Яворівський районний суд Львівської області

Бак М. Д.

Ухвала від 30.10.2018

Цивільне

Яворівський районний суд Львівської області

Бак М. Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні