Ухвала
від 04.12.2019 по справі 737/936/19
КУЛИКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 737/936/19

Провадження № 2/737/372/19

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

04.12.19 смт Куликівка

Суддя Куликівського районного суду Чернігівської області Лібстер А. С., без участі осіб, які беруть участь у справі, провівши підготовче судове засідання у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Куликівської селищної об`єднаної територіальної громади в особі Куликівської селищної ради, третя особа - Головне управління Держгеокадастру в Чернігівській області, про визнання права власності на земельні ділянки в порядку спадкування, -

В С Т А Н О В И В:

До Куликівського районного суду Чернігівської області надійшла позовна заява ОСОБА_1 до Куликівської селищної об`єднаної територіальної громади в особі Куликівської селищної ради, третя особа - Головне управління Держгеокадастру в Чернігівській області, про визнання права власності на земельні ділянки в порядку спадкування після смерті батька ОСОБА_2 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Суддя своєю ухвалою від 27 вересня 2019 року за вказаною позовною заявою відкрив провадження, вирішив здійснювати розгляд справи в порядку загального позовного провадження та призначив підготовче судове засідання.

В підготовче судове засідання учасники справи не з`явились, надавши заяви про розгляд справи за її відсутності, відповідач позов визнав.

У відповідності до ч. 2 ст. 247 ЦПК України фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалося.

Таким чином, сторони не виявили бажання звернутися до суду для проведення врегулювання спору за участю судді, уточнення позовних вимог, зустрічного позову, заяв чи клопотань не надійшло.

Необхідності залучення до участі у справі інших осіб, об`єднання чи роз`єднання позовних вимог, призначення експертиз, виклику свідків та надання судових доручень не вбачається.

Оскільки відповідач визнав позов, підстави для встановлення позивачу строку для подання відповіді на відзив, а відповідачу заперечень, відсутні.

Враховуючи подані позивачем докази вбачається необхідність встановити під час судового розгляду справи по суті наступний порядок з`ясування обставин справи та дослідження доказів: після заслуховування вступного слова (пояснень) учасників справи (у разі їх з`явлення до суду), дослідити письмові докази (документи), додані до заяв по суті справи.

З`ясувавши коло питань, визначених приписами статті 197 ЦПК України, суд прийшов до висновку про можливість закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, керуючись статтями 3, 19, 189-200, 274 Цивільного процесуального кодексу України, -

У Х В А Л И В :

Закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні в приміщенні Куликівського районного суду Чернігівської області (Чернігівська область, смт Куликівка, вул. Шевченка, 3) на 26 грудня 2019 року на 11.00 годину.

В судове засідання викликати учасників справи.

Встановити під час судового розгляду справи по суті наступний порядок з`ясування обставин справи та дослідження доказів: після заслуховування вступного слова (пояснень) учасників справи (у разі їх з`явлення до суду) дослідити письмові докази (документи), додані до заяв по суті справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - https://court.gov.ua/sud2513/.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення і оскарженню не підлягає.

Суддя А. С. Лібстер

СудКуликівський районний суд Чернігівської області
Дата ухвалення рішення04.12.2019
Оприлюднено05.12.2019
Номер документу86094117
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —737/936/19

Постанова від 03.08.2020

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Скрипка А. А.

Ухвала від 21.02.2020

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Скрипка А. А.

Ухвала від 21.02.2020

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Скрипка А. А.

Ухвала від 07.02.2020

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Скрипка А. А.

Рішення від 26.12.2019

Цивільне

Куликівський районний суд Чернігівської області

Лібстер А. С.

Рішення від 26.12.2019

Цивільне

Куликівський районний суд Чернігівської області

Лібстер А. С.

Ухвала від 04.12.2019

Цивільне

Куликівський районний суд Чернігівської області

Лібстер А. С.

Ухвала від 27.09.2019

Цивільне

Куликівський районний суд Чернігівської області

Лібстер А. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні