Ухвала
від 26.11.2019 по справі 363/3391/19
ВИШГОРОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

"26" листопада 2019 р. Справа № 363/3391/19

У Х В А Л А

26 листопада 2019 року суддя Вишгородського районного суду Київської області Рудюк О.Д. розглянувши клопотання адвоката Хомича Івана Олександровича про витребування доказів по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , Виконавчого комітету Вишгородської міської ради, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: Вишгородська спеціалізована школа Сузір`я Вишгородської районної ради Київської області про визнання особи такою, що втратила право на одержання жилого приміщення,-

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Вишгородського районного суду Київської області знаходиться вищевикладена цивільна справа.

Ухвалою суду від 26.11.2019 року відкрито провадження у справі за правилами загального позовного провадження та призначено підготовче судове засідання.

13.08.2019 року до суду надійшло клопотання про витребування доказів.

Відповідно до ч .1 ст.5 ЦПК України , здійснюючи правосуддя, суд захищає права, свободи та інтереси фізичних осіб, права та інтереси юридичних осіб, державні та суспільні інтереси у спосіб, визначений законом або договором.

Згідно п.4 ч.5 ст.12 ЦПК України суд, зберігаючи об`єктивність і неупередженість, сприяє учасникам судового процесу в реалізації ними прав, передбачених цим кодексом.

Частиною 1 статті 84 Цивільного процесуального кодексу України визначено, що учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом. Таке клопотання повинно бути подане в строк, зазначений у частинахдругій та третій статті 83 цього Кодексу. Якщо таке клопотання заявлено з пропуском встановленого строку, суд залишає його без задоволення, крім випадку, коли особа, яка його подає, обґрунтує неможливість його подання у встановлений строк з причин, що не залежали від неї.

Таким чином, для всебічного розгляду справи, суд вважає що вказані відомості мають суттєве значення для вирішення справи та клопотання представника позивача про витребування доказів підлягає задоволенню.

Враховуючи викладене, керуючись статтями 84, 260ЦПК України , суддя, -

УХВАЛИВ:

Клопотання адвоката Хомича Івана Олександровича про витребування доказів - задовольнити.

Витребувати з Вишгородської районної державної адміністрації Київської області інформацію про те, чи видавалося Вишгородською районною державною адміністрацією Київської області в період з 1989 року і по день отримання даної ухвали, свідоцтво про право власності на квартиру ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 та/або членам її сім`ї ( ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_2 та/або ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_4 , ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_5 тощо), а саме, коли, відносно якого об`єкта нерухомого майна (вказати адресу та площу квартири) та на підставі якого рішення.

Витребувати з Вишгородської районної державної адміністрації Київської області належним чином завірені матеріали реєстраційної справи №129290632218, сформованої на наступний об`єкт нерухомого майна: квартира АДРЕСА_1 .

Витребувати з виконавчого комітету Вишгородської міської ради Київської області належним чином завірену копію облікової справи ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , яка перебуває на квартирному обліку при виконавчому комітеті Вишгородської міської ради.

Витребувати з Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву інформацію про те, чи зверталася ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , РНОКПП НОМЕР_1 , та/або члени її сім`ї ( ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_2 та/або ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_4 , ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_5 тощо) як особи, які перебувають на обліку громадян, що потребують поліпшення житлових умов при виконавчому комітеті Вишгородської міської ради до Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву в період з 2010 року і по день отримання даної ухвали з заявою про надання державної підтримки у розміні 30 відсотків вартості будівництва (придбання) житла в рамках програми Доступне житло . Якщо так, то прошу витребувати інформацію про те, коли ОСОБА_2 та/або члени її сім`ї зверталися до Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву з вказаною заявою, яке рішення було прийнято за результатами розгляду документів, поданих ОСОБА_2 та/або членами її сім`ї для отримання державної підтримки та чи було укладено між одержувачем державної підтримки і регіональним управлінням Держмолодьжитла договір про обслуговування коштів для будівництва (придбання) доступного житла.

Витребувати з відділу обліку та моніторингу інформації про реєстрацію місця проживання Центрального міжрегіонального управління Державної міграційної служби у м. Києві та Київській області інформацію про всі адреси, за якими було зареєстровано місце проживання: ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , РНОКПП НОМЕР_1 ; ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_2 ; ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , РНОКПП НОМЕР_2 , в період 1986 року подень отримання даної ухвали, вказавши при цьому з якого часу по який час місце проживання вказаних осіб було зареєстровано за відповідними адресами.

Витребувати з Комунального підприємства Вишгородського бюро технічної інвентаризації інформацію про те, за ким, коли та на підставі чого зареєстровано право власності на квартири за адресами: АДРЕСА_2 ; АДРЕСА_3 .

Ухвала набирає законної сили з моменту їх підписання суддею.

Апеляційна скарга на ухвалу суду може бути подана до Київського апеляційного суду через Вишгородський районний суд Київської області протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Суддя О.Д. Рудюк

Дата ухвалення рішення26.11.2019
Оприлюднено06.12.2019
Номер документу86142932
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —363/3391/19

Постанова від 17.01.2023

Цивільне

Київський апеляційний суд

Головачов Ярослав Вячеславович

Ухвала від 22.12.2022

Цивільне

Київський апеляційний суд

Головачов Ярослав Вячеславович

Ухвала від 08.12.2022

Цивільне

Київський апеляційний суд

Головачов Ярослав Вячеславович

Ухвала від 29.11.2022

Цивільне

Київський апеляційний суд

Головачов Ярослав Вячеславович

Рішення від 05.10.2022

Цивільне

Вишгородський районний суд Київської області

Рудюк О. Д.

Рішення від 04.10.2022

Цивільне

Вишгородський районний суд Київської області

Рудюк О. Д.

Ухвала від 26.11.2019

Цивільне

Вишгородський районний суд Київської області

Рудюк О. Д.

Ухвала від 26.11.2019

Цивільне

Вишгородський районний суд Київської області

Рудюк О. Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні