Ухвала
від 10.12.2019 по справі 925/1272/19
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

18005, м. Черкаси, бульвар Шевченка, 307, тел. канцелярії (0472) 31-21-49, inbox@ck.arbitr.gov.ua

УХВАЛА

10 грудня 2019 року м. Черкаси справа № 925/1272/19

Господарський суд Черкаської області у складі головуючого судді Спаських Н.М., із секретарем судового засідання Буднік А.М., за участі представників сторін:

від позивача: Холявчук А.І. - за довіреністю (вільний слухач);

від першого відповідача: Єременко Л.В. - за довіреністю;

від другого відповідача: не з`явився;

розглянувши у відкритому судовому засіданні матеріали справи за позовом приватного підприємства "Северин" (смт. Маньківка, Черкаська область) до Державної архітектурно-будівельної інспекції України в особі Управління державної архітектурно-будівельної інспекції у Черкаській області (м. Черкаси) та до Маньківської селищної ради Черкаської області (смт. Маньківка, Черкаська область) про визнання права власності на самочинне будівництво

ВСТАНОВИВ:

Заявлено позов про визнання права власності на прибудову літери "а" до адміністративної будівлі літери "А-2", загальною площею 81,9 кв. м. розташовану по вулиці Липинського В`ячеслава, 1 в смт. Маньківка, Маньківського району, Черкаської області.

Справа розглядається за правилами загального позовного провадження. Триває підготовче провадження до 29 грудня 2019.

В засідання з належно оформленими повноваженнями з`явився лише представник першого відповідача. Явка учасників в засідання обов`язковою не визнавалася.

Другий відповідач Маньківська селищна рада направила суду відзив на позов, яким позовні вимоги визнає повністю та просить суд розгляд справи проводити без свого представника.

В засідання сторонами подано копії листування між позивачем та Держархбудінспекцією з приводу можливості здачі в експлуатацію спірного приміщення (від позивача) та відзив на позов від відповідача, яким перший відповідач заперечує проти задоволення позову та вважає себе неналежним відповідачем.

Суд оголосив вказані документи та приєднав їх до справи.

Додаткові клопотання у справу, які слід вирішити в підготовчому провадженні в порядку ст. 182 ГПК України, сторонами суду станом на час проведення засідання не подані.

Жодна із сторін не просить суд продовжити строк підготовчого провадження у справі, доказів вирішення спору в справу не подано.

У відповідності до ч. 4 ст. 13 ГПК України кожна сторона несе ризик настання наслідків пов`язаних із вчиненням чи не вчиненням нею процесуальних дій.

Суд також вказує, що на стадії розгляду справи по суті в порядку ст. 207 ГПК України будуть вирішуватися заяви та клопотання сторін, які з поважних причин не були подані на стадії підготовчого провадження.

Тому провадження у справі можливо закрити та призначити її до судового розгляду по суті, проти чого суду заперечень не подано.

На підставі викладеного, керуючись п. 3) ч. 2 ст. 185 ГПК України, суд-

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадження та призначити розгляд справи по суті.

Засідання у справі призначити на 9 год. 00 хв. 23 грудня 2019 року. Засідання провести в приміщенні Господарського суду Черкаської області, м. Черкаси, бул. Шевченка, 307.

Повідомити сторони про час і дату призначення наступного засідання у справі. Явку в засідання повноважних представників сторін визнати не обов`язковою.

Ухвала набирає законної сили з моменту оголошення.

Суддя Н.М. Спаських

СудГосподарський суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення10.12.2019
Оприлюднено11.12.2019
Номер документу86209870
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —925/1272/19

Рішення від 23.12.2019

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Спаських Н.М.

Ухвала від 10.12.2019

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Спаських Н.М.

Ухвала від 19.11.2019

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Спаських Н.М.

Ухвала від 29.10.2019

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Спаських Н.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні