Ухвала
від 10.12.2019 по справі 600/556/19
КОЗІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 600/556/19

Справа № 2/600/419/2019

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження та

призначення до судового розгляду по суті

10 грудня 2019 року смт. Козова

Козівський районний суд Тернопільської області

в складі: головуючої судді - Гриновець О.Б.,

з участю: секретаря судового засідання - Фещак Г.М.,

представника позивача - Карпи ОСОБА_1 .,

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в залі суду в смт. Козова справу за позовом ОСОБА_2 до Вівсянської сільської ради про визнання права власності на спадкове майно ,

в с т а н о в и в:

позивач звернулася в суд із вказаним позовом до відповідача про визнання права власності на спадкове майно , з підстав, викладених в позовній заяві.

В підготовче засідання представник позивача з`явилася, позовні вимоги підтримала у повному обсязі та вважає за необхідне витребувати з нотаріальної контори копію спадкової справи після померлої.

Представник відповідача в підготовче засідання не з`явився, про причини своєї неявки не повідомив .

Судом вирішено всі питання, передбачені ч.2 ст.197 ЦПК України, необхідні для проведення підготовчого засідання, його закриття та признання справи до судового розгляду по суті.

Відповідно до п.3 ч.2 ст.200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання, суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, зважаючи на те, що судом вирішено усі питання, передбачені ч.2 ст.197 ЦПК України, суд вважає, що слід призначити справу до розгляду по суті, визначивши дату, час та місце проведення судового засідання.

Керуючись ст.ст.197, 200 ЦПК України, -

п о с т а н о в и в:

клопотання представника позивача ОСОБА_3 задовольнити.

Витребувати у приватного нотаріуса Боднарук М.В. Козівського районного нотаріального округу Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області Міністерства юстиції України, місце знаходження: вул. Дорошенка, буд.3, смт. Козова, Тернопільська область, спадкову справу після смерті ОСОБА_4 , померлого ІНФОРМАЦІЯ_1 № 127/2017 року зареєстровану в реєстрі за № 60722491.

Роз`яснити, що особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали.

У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом.

Притягнення винних осіб до відповідальності не звільняє їх від обов`язку подати витребувані судом докази.

Копію ухвали надіслати до приватного нотаріуса Боднарук М.В. Козівського районного нотаріального округу Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області Міністерства юстиції України, місце знаходження: вул. Дорошенка, буд.3, смт. Козова, Тернопільська область - для виконання.

Витребувані документи необхідно направити на адресу Козівського районного суду Тернопільської області: Тернопільська область, Козівський район, смт. Козова, вул. Гвардійська, 2 (канцелярія суду) до 10.01.2020 року.

підготовче провадження у справі за позовом ОСОБА_2 до Вівсянської сільської ради про визнання права власності на спадкове майно - закрити.

Призначити справу за позовом ОСОБА_2 до Вівсянської сільської ради про визнання права власності на спадкове майно до судового розгляду по суті.

Судове засідання для розгляду справи по суті визначити на 9.30 год. 19.05.2020 року у приміщенні Козівського районного суду Тернопільської області, за адресою: Тернопільська область, Козівський район, смт. Козова, вул. Гвардійська, 2.

У судове засідання для розгляду справи по суті викликати учасників процесу та попередити про наслідки неявки до суду.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя О.Б.Гриновець

СудКозівський районний суд Тернопільської області
Дата ухвалення рішення10.12.2019
Оприлюднено11.12.2019
Номер документу86234112
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —600/556/19

Рішення від 15.09.2020

Цивільне

Козівський районний суд Тернопільської області

Гриновець О. Б.

Ухвала від 19.05.2020

Цивільне

Козівський районний суд Тернопільської області

Гриновець О. Б.

Ухвала від 10.12.2019

Цивільне

Козівський районний суд Тернопільської області

Гриновець О. Б.

Ухвала від 14.06.2019

Цивільне

Козівський районний суд Тернопільської області

Гриновець О. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні