Ухвала
від 03.12.2019 по справі 291/720/19
РУЖИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 291/720/19

У К Р А Ї Н А

Ружинський районний суд Житомирської області

У Х В А Л А

03 грудня 2019 року

Ружинський районний суд Житомирської області в складі:

головуючого судді Митюк О.В.,

за участю секретаря судового засідання Шахрай Н.П.,

представника позивача ОСОБА_1 ,

,представника відповідача ОСОБА_2 ,

відповідача ОСОБА_3

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в смт.Ружині Житомирської області цивільну справу за позовом

Представника позивача - Химчука ОСОБА_4 , який діє в інтересах ОСОБА_5

до Комунального некомерційного підприємства «Районна центральна лікарня» Ружинської районної ради, ОСОБА_3 - лікаря-травматолога Комунального некомерційного підприємства «Районна центральна лікарня» Ружинської районної ради

про визнання дій неправомірними, про визнання запису в лікарняному листі недійсним,

в с т а н о в и в:

23.05.2019 року представник позивача ОСОБА_5 , адвокат Химчук В.Л., звернулася до суду з позовом Комунального некомерційного підприємства «Районна центральна лікарня» Ружинської районної ради, ОСОБА_3 - лікаря-травматолога Комунального некомерційного підприємства «Районна центральна лікарня» Ружинської районної ради про визнання дій неправомірними, про визнання запису в лікарняному листі недійсним,

Ухвалою Ружинського районного суду Житомирської області від 31 травня 2019 року було відкрито провадження по справі та призначено підготовче судове засідання на 26.06.2019 року. Дана ухвала судді належним чином направлялася учасникам справи та ними отримана, про що свідчать рекомендовані повідомлення про вручення поштового відправлення. Ухвалою суду від 19.09.2019 року було уточнено назву відповідача з Ружинської районної центральної лікарні на правильну Комунальне некомерційне підприємства «Районна центральна лікарня» Ружинської районної ради, закрито підготовче судове засідання та призначено справу до судового розгляду на 31.10.2019 року на 10 год. 00 хв..

03.12.2019 року представником відповідача подано до суду заперечення на позовну заяву, які представник позивача просить приєднати до матеріалів справи та вз`яти судом до уваги при винесенні рішення по справі.

Представник позивача заперечував, щодо заявленого клопотання за безпідставністю та просив не приймати дані матеріали заперечення на позовну заяву, оскільки стороною пропущено строк подання такого відзиву згідно ухвали судді від 31.05.2019 року. Крім того подано не відзив на позов, а заперечення на позовну заяву.

Відповідач - ОСОБА_3 - лікар-травматолог Комунального некомерційного підприємства «Районна центральна лікарня» Ружинської районної ради не заперечував, щодо заявленого клопотання.

Представники відповідача, відповідачка категорично заперечували, щодо задоволення вищевказаного клопотання, та просили не приймати дані матеріали відповіді на відзив оскільки стороною пропущено строк подання такого відзиву згідно ухвали судді від 05.02.2018 року..

Суд, вислухавши думку учасників справи, дослідивши відповіді на відзив на позов, встановив наступне.

Відповідно до ст. 178 ЦПК України, в редакції, яка діє з 15.12.2017р., відзив подається в строк, встановлений судом. У відзиві відповідач викладає заперечення проти позову. Відзив підписується відповідачем або його представником.Відзив повинен містити:

1) найменування (ім`я) позивача і номер справи;

2) повне найменування (для юридичних осіб) або ім`я (прізвище, ім`я та по батькові для фізичних осіб) відповідача, його місцезнаходження (для юридичних осіб) або місце проживання чи перебування (для фізичних осіб), поштовий індекс, ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України (для юридичних осіб, зареєстрованих за законодавством України), реєстраційний номер облікової картки платника податків (для фізичних осіб) за його наявності або номер і серію паспорта для фізичних осіб - громадян України, номери засобів зв`язку, офіційну електронну адресу та адресу електронної пошти, за наявності;

3) у разі повного або часткового визнання позовних вимог - вимоги, які визнаються відповідачем;

4) обставини, які визнаються відповідачем, а також правову оцінку обставин, надану позивачем, з якою відповідач погоджується;

5) заперечення (за наявності) щодо наведених позивачем обставин та правових підстав позову, з якими відповідач не погоджується, із посиланням на відповідні докази та норми права;

6) перелік документів та інших доказів, що додаються до відзиву, та зазначення документів і доказів, які не можуть бути подані разом із відзивом, із зазначенням причин їх неподання;

7) заперечення (за наявності) щодо заявленого позивачем розміру судових витрат, які позивач поніс та очікує понести до закінчення розгляду справи по суті;8)попередній (орієнтовний) розрахунок суми судових витрат, які відповідач поніс і які очікує понести в зв`язку із розглядом справи.

Копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду.

До відзиву додаються:

1) докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем;

2) документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

До відзиву, підписаного представником відповідача, додається довіреність чи інший документ, що підтверджує повноваження представника відповідача.

Відзив подається в строк, встановлений судом, який не може бути меншим п`ятнадцяти днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі. Суд має встановити такий строк подання відзиву, який дозволить відповідачу підготувати його та відповідні докази, а іншим учасникам справи - отримати відзив не пізніше першого підготовчого засідання у справі.

У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Відповідно ухвали Ружинського районного суду Житомирської області від 31.05.2019 року про відкриття провадження по справі, призначено підготовчого судового засідання, протягом п`ятнадцяти днів з дня отримання ухвали про відкриття провадження по справі відповідачам необхідно було подати відзив на позов.

Як вбачається з поданого представником відповідача заперечення на позовну заяву, то воно подано на стадії судового розгляду, крім того подано заперечення, а не відзив, як зазначено в ст.178 ЦПК України

На підставі вищевикладеного суд відмовляє в задоволенні вищевказаного клопотання представника позивача

Керуючись ст.ст. .7,43,44,83-86,93,178,183,191,259, 353-355 ЦПК України, суд,

УХВАЛИВ:

В задоволенні клопотання представника відповідача Комунального некомерційного підприємства «Районна центральна лікарня» Ружинської районної ради про прийняття заперечення на позовну заяву - -відмовити.

Повний текст ухвали проголошено до 09.12.2019 року.

Ухвала суду оскарженню у порядку ст. 353 ЦПК України не підлягає.

Суддя О. В. Митюк.

СудРужинський районний суд Житомирської області
Дата ухвалення рішення03.12.2019
Оприлюднено12.12.2019
Номер документу86253482
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —291/720/19

Ухвала від 21.05.2020

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Жданова Валентина Сергіївна

Постанова від 25.03.2020

Цивільне

Житомирський апеляційний суд

Шевчук А. М.

Постанова від 25.03.2020

Цивільне

Житомирський апеляційний суд

Шевчук А. М.

Ухвала від 06.02.2020

Цивільне

Житомирський апеляційний суд

Шевчук А. М.

Ухвала від 22.01.2020

Цивільне

Житомирський апеляційний суд

Шевчук А. М.

Рішення від 03.12.2019

Цивільне

Ружинський районний суд Житомирської області

Митюк О. В.

Ухвала від 03.12.2019

Цивільне

Ружинський районний суд Житомирської області

Митюк О. В.

Рішення від 03.12.2019

Цивільне

Ружинський районний суд Житомирської області

Митюк О. В.

Ухвала від 03.12.2019

Цивільне

Ружинський районний суд Житомирської області

Митюк О. В.

Ухвала від 19.09.2019

Цивільне

Ружинський районний суд Житомирської області

Митюк О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні