Ухвала
від 09.12.2019 по справі 759/22855/19
СВЯТОШИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

пр. № 1-кс/759/8026/19

ун. № 759/22855/19

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

09 грудня 2019 року Слідчий суддя Святошинського районного суду м.Києва ОСОБА_1 , за участю секретаря судових засідань ОСОБА_2 , розглянувши клопотання старшого слідчого відділу розслідування особливо тяжких злочинів СУ ГУНП в Київській обл. ОСОБА_3 ,погоджене прокуроромвідділу прокуратуриКиївської обл. ОСОБА_4 ,у кримінальномупровадженні №42019110000000061від 27.02.2019року за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 191 КК України, про накладення арешту на майно,-

встановив:

09.12.2019 року до суду надійшло клопотання старшого слідчого відділу розслідування особливо тяжких злочинів СУ ГУНП в Київській обл. ОСОБА_3 , погоджене прокурором відділу прокуратури Київської обл. ОСОБА_4 , у кримінальному провадженні №42019110000000061 від 27.02.2019 року, про накладення арешту на на майно, яке було вилучено 05.12.2019 року під час обшуку, проведеного на підставі ухвали слідчого судді, за адресою: АДРЕСА_1 , з метою збереження його, як речового доказу у кримінальному провадженню.

Вказане клопотанняобґрунтовується тим,що відділом розслідування особливо тяжких злочинів СУ ГУНП в Київській області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні №42019110000000061від 27.02.2019 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 191 КК України.

В ходідосудового розслідуваннявстановлено,що службовіособи Виконавчогокомітету Ірпінськоїміської ради за попередньою змовою з посадовими особами ТОВ «АК-АВТОБАН» та фізичними особами, яким підконтрольні підприємства з ознаками фіктивності, а саме ТОВ «Акцеденс», ТОВ «Славград-Сервіс», ТОВ «Глобус», ТОВ «Татор», ТОВ «Дартон», ТОВ «Грізлі Груп», ТОВ «Оламос», ТОВ «Алеман ЛТД», ТОВ «Дор-Фарба Україна», ТОВ «АСХ», ТОВ «Каскор Груп», ТОВ «Кашерфін», ТОВ «Лінарт», ТОВ «Ловренж», ТОВ «Кондор ЛТД», ТОВ «Еніо Груп», ТОВ «Алата», ТОВ «Адейла Девелопмент», ТОВ «Мережка Груп», ТОВ «Рокі Дніпро», ТОВ «Шліц», ТОВ «Голд Торг Проект», ТОВ «Версус ЛТД», ТОВ «Орландо Центр ЛТД», ТОВ «Па-Муль», ТОВ «Дікс Консалт», ТОВ «Вест-Юніон», ТОВ «Балізет», ТОВ «Хіт Енд Річ», ТОВ «Марей Груп», ТОВ «Юніверсал Білд», ТОВ «Імперіал Систем», ТОВ «Мекка-інвест», ТОВ «Мега Прайм», ТОВ «Тор Фест», ТОВ «Геліос Прайд», ТОВ «Дональт Центр», ТОВ «Корет Тайм», ТОВ «Меділен», ТОВ «Жадейра», ТОВ «Сітронік», ТОВ «ЕСПІНА», ТОВ «ІНТРА-ЮА», ТОВ «СЕПТОКЛІН», ТОВ «АВТ ЦЕНТР» ТОВ «АЛАТИРЬ-ІД», ТОВ «АЛКОМА», ТОВ «АНІ ЛАЙН», ТОВ «БАРИБАЛ ГРУП», ТОВ «БЕРКОНІ», ТОВ «БІВО», ТОВ «БОНАБО ГРУП», ТОВ «Будівельно монтажна компанія Сінергія», ТОВ «БУДМАР ГРУП», ТОВ «КАРІОТІ», ТОВ «КЛАСАТА ГРУП», ТОВ «КОНСАЛТИНГ ОРТ», ТОВ «КТ ІНТЕРМЕДІА», ТОВ «МАНІТА ГРУП», ТОВ «МАРІНЕ ГРУП», ТОВ «МУЛБЕРІ», ТОВ «НЕБЕСНА КРАМНИЦЯ», ТОВ «НОРІСКОМ», ТОВ «ОПЕРЕЙТІНГ», ТОВ «ОРБУД», ТОВ «П.М. ГРУП Україна», ТОВ «ПАНАРІУМ ЛТД», ТОВ «ПРОВСТАН», ТОВ «ПРОДАКОН», ТОВ «РЕМАВТОТОРГ», ТОВ «САМПАР», ТОВ «СКАНДІЯ ГРУП», ТОВ «ТК БАМБЛБІ», ТОВ «ХІМТЕКТОРГ», ТОВ «ХОТОРГ», ТОВ «ЮНІВЕРСАЛ АВТО», ТОВ «ЯРБУД», ТОВ «ЯРБУД-СЕРВІС», ТОВ «НТК Груп» та службовими особами цих підприємств, які фактично мають відношення до реєстрації та здійснення господарської діяльності і ведення бухгалтерського та податкового обліків від імені зазначених підприємств, привласнили чуже майно, а саме грошові кошти близько 10 млн. грн., що виділені з державного бюджету, в тому числі на капітальний ремонт доріг та тротуарів у місті Ірпінь Київської області, якими розпорядились за власним розсудом.

Для повноцінного функціонування протиправної схеми, пов`язаної з розкраданням бюджетних коштів, залучено послуги групу осіб, що забезпечує готівковими грошовими коштами та підробленими документами службових осіб Виконавчих комітетівІрпінської міськоїради і ТОВ «АК-АВТОБАН».

За результатами проведення слідчих (розшукових) дій встановлено наступне, що службові особи ТОВ «АК-АВТОБАН» (40294543, Київська обл., с.Іванків) за попередньою домовленістю з службовими особамиВиконавчих комітетівміських радКиївської області безпосередньо визначають розміри можливих витрат фактичних і документально обґрунтованих для виділення з бюджету грошових коштів, домовляються про отримання підроблених документів щодо легалізації виконаних робіт та поставки матеріалів по завищених цінах для капітального ремонту доріг та тротуарів в Київській області. Організатори ряду транзитних і фіктивних суб`єктів господарювання також беруть участь у визначенні розмірів можливих витрат фактичних і документально обґрунтованих для наступного виділення з бюджету, а в наступному, використовуючи підконтрольні їм підприємства, створюють документи з метою легалізації виконаних робіт та поставки матеріалів по завищених цінах для капітального ремонту доріг та тротуарів в м. Ірпінь Київської обл. та на інших об`єктах , які фактично виконуються не в повному обсязі службовими особами ТОВ «АК-АВТОБАН» із залученням фізичних осіб, яким здійснюють оплати готівкою.

Бухгалтери підконтрольних організаторам структур ведуть податковий облік та контролюють банківські рахунки групи компаній, яка використана службовими особами Ірпінської міської ради та ТОВ «АК-АВТОБАН» для виготовлення і використання підроблених документів, створення видимості проведення фінансово-господарських операцій, перерахування коштів на рахунки різноманітних структур, отримання готівки у ході розкрадання державних коштів.

Група осіб, що отримує не обліковані в бухгалтерському й податковому обліках готівкові грошові кошти від реалізації різноманітних товарів, «продають» прибуткові документи і готівкові кошти, реєструють податкові накладні на безтоварні операції за винагороду у вигляді оговорених відсотків від сум оформлених документів, у тому числі й для службових осіб ТОВ «АК-АВТОБАН» та їх посередників, до якої входять ряд організаторів, посібників та кур`єрів, які використані в незаконній діяльності для отримання й передачі документів та готівкових коштів.

Кур`єри отримують готівкові кошти та здійснюють передачу документів та коштів замовникам, у тому числі службовим особам ТОВ «АК-АВТОБАН» та посередникам.

Це підтверджується протоколами про результати проведення слідчих (розшукових) дій.

У ході досудового розслідування встановлено, що переможцем тендерів на капітальнийремонт дорігта тротуаріву містіІрпінь Київськоїобласті є ТОВ «АК-АВТОБАН», але для фактичного виконання робіт по зазначеному проекту залучено підрядників, а саме фіктивні й транзитні підприємства, що підконтрольні одним особам. За результатами відпрацювання ланцюга постачання та руху товарно-матеріальних цінностей встановлено, що зазначені кошти перераховуються за виконані роботи, в свою чергу вказані підприємства купляють та реалізовують товар інший за своїми фізичними характеристиками, функціональним призначенням та походженням (обрив), а саме: бензини, дизельне пальне, м`ясо, молочну продукцію, продукти харчування та інші. Водночас, наявна інформація свідчить, що вказані підприємства будівельні роботи не виконували й не мали можливості їх виконати, а перераховані кошти були переведені у готівку за допомогою підприємств із ознаками фіктивності і в подальшому привласнені.

Посадові особи ТОВ «АК-АВТОБАН» продовжують виконувати дії, направлені на привласненні чужого майна, а саме грошових коштів, що виділяються з державного бюджету. Згідно наявних матеріалів за період з 11.06.2019 по 10.10.2019 прийняті рішення на виділення 7846,4 тис. грн. для капітальних ремонтів дорожнього покриття в Київській області. Це підтверджується також відомостями, що розміщені сайті державних закупівель www.dzo.com.ua.

Згідно отриманих матеріалів від співробітників ОУ ГУ ДФС у м. Києві від 29.10.2019встановлено,що схемаформування розрахунківта учасникисхеми виконаннязамовлених робітне змінилися,що свідчитьпро можливістьпривласнення йцих державнихкоштів частковочи уповному обсязі.

Окрім цього, за результатами аналізу баз даних АІС «Податковий блок» Державної фіскальної служби України з`ясовано, що у вищезазначених підприємств відсутні офісні та складські приміщення, основні засоби виробництва (будівельна техніка, автотранспорт, устаткування тощо), достатня кількість кваліфікованого персоналу, необхідні ліцензії та дозволи на виконання комплексу будівельно-монтажних робіт відсутні взагалі, або отримані для необхідного підтвердження контролюючим органам під час перевірок.

Враховуючи викладене,є підставивважати,що службовіособи Виконавчогокомітету Ірпінськоїміської ради за попередньою змовою з посадовими особами ТОВ «АК-АВТОБАН» та фізичними особами, яким підконтрольні підприємства з ознаками фіктивності, за допомогою інших встановлених та невстановлених осіб організували схему розкрадання бюджетних коштів.

Оперативними працівниками ОУ ГУ ДФС у м. Києві надано також показання щодо організації роботи даної групи осіб, їх роль у створенні і функціонуванні незаконної схеми привласнення бюджетних коштів, розподілу функцій, використання офісних та житлових приміщень, транспортних засобів тощо для зберігання документів, паперових та електронних носіїв інформації, печаток, штампів, комп`ютерних та мобільних носіїв інформації, грошових коштів, отриманих протиправним шляхом.

Згідно звітів та зареєстрованих податкових накладних ТОВ «АК-АВТОБАН» встановлено, що за виконання поточного та капітального ремонтів доріг та тротуарів в населених пунктах Київської області, постачання асфальтобетонної суміші, перевезення щебеню, лише за період з 01.12.2017 по 22.07.2019 перераховано на рахунки неіснуючих субпідрядників 15253419,36 грн., в тому числі ПДВ 2542236,53 грн., а саме ТОВ "СЕПТОКЛІН" (37771402), ТОВ "АДЕЙЛА ДЕВЕЛОПМЕНТ" (40609738), ТОВ "СІТРОНІК" (41125086), ТОВ "ЯРБУД-СЕРВІС" (41447257), ТОВ "БІВО" (41904689), ТОВ "БЕРКОНІ" (42321725), ТОВ "БУДМАР ГРУП" (42328191).

05.12.2019 року на підставі ухвали слідчого судді Святошинського районного суду м. Києва проведено обшук за адресою: АДРЕСА_1 , під час якого було виявлене та вилучено, наступне:

1.Документи щодо фінансово-господарської діяльності ТОВ «Юніверсал Білд»;

2.Документи щодо фінансово-господарської діяльності ТОВ «САТАТРЕЙД», документи ТОВ «МІЛБУД», ТОВ «ІНТЕРМАРКЕТКОМ», ТОВ «Оптімекс Індастріз», документи ТОВ «Гранд Будінвест», документи ТОВ «ДОР Фарба Україна» та ТОВ «Бушерон Івре», документи ТОВ «Хімснабсервіс», блокнот жовтого кольору з чорновими записами;

3.Документи щодо фінансово-господарської діяльності ТОВ «Юніверсал Білд», ТОВ «Спарта Груп», ТОВ «ДОР Фарба Україна», ТОВ «Оптімекс Індастріз», ТОВ «Віділайн», ТОВ «Мілбуд», ТОВ «Будінвест».

4.Документи щодо фінансово-господарської діяльності ТОВ «ДОР Фарба Україна»;

5.Документи щодо фінансово-господарської діяльності підприємств ТОВ «Юніверсал Білд», ТОВ «ДОР Фарба Україна», ТОВ «Маркет Буд», ТОВ «АК-Автобан», ТОВ «Укрспецтехсервіс»;

6.Документи щодо фінансово-господарської діяльності підприємств ТОВ «Неолон», ТОВ «Ералі Етехно», ТОВ «Хайтел», ТОВ «Торгівельно-Будівельна компанія «БМ-Груп», ТОВ «Мілбуд», ТОВ «Славград Сервіс», ТОВ «ПМ-Груп», ТОВ «Бетаролг», ТОВ «Адреналін-1», ТОВ «Портман Трейд», ТОВ «Охаі», блокнот з чорновими записами;

7.Печатка ТОВ «Будінвест» (код 31244518);

8.Планшет IPad сірого кольору серійний номер НОМЕР_1 із чохлом;

9. Паперовий конверт з грошовими коштами в сумі 2000 (дві тисячі) доларів США;

10.Паперовий конверт з грошовими коштами в сумі 9000 (дев`ять тисяч) доларів США;

11.Паперовий конверт з грошовими коштами в сумі 59047 (п`ятдесят тисяч сорок сім) грн.;

12.Паперовий конверт з грошовими коштами в сумі 14200 (чотирнадцять тисяч двісті) доларів США.

06.12.2019 року винесено постанову про визначення речовими доказами речей, вилучених в ході обшуку за адресою: АДРЕСА_1 .

Вилучені документи та речі безпосередньо мають значення для досудового слідства та в сукупності з іншими матеріалами кримінального провадження мають суттєве значення для досудового розслідування.

Слідчий клопоче про арешт вказаного майна, з метою збереження вищевказаних речових доказів у кримінальному провадженні.

Слідчий в судове засідання не з`явився, суду надано заяву про розгляд клопотання у його відсутності, вимоги клопотання слідчий підтримав у повному обсязі, тому суд вважає за можливе розглянути клопотання без участі слідчого.

Дослідивши матеріали клопотання, слідчий суддя дійшов висновку про наявність підстав для його задоволення, виходячи із наступного.

Відповідно ч.2 ст.172 КПК України, клопотання слідчого, прокурора, цивільного позивача про арешт майна, яке не було тимчасово вилучене, може розглядатись без повідомлення підозрюваного, обвинуваченого, іншого власника майна, їх захисника, представника чи законного представника, якщо це є необхідним, з метою забезпечення арешту майна.

Згідно з ч.1ст.131 КПК України- заходи забезпечення кримінального провадження застосовуються з метою досягнення дієвості цього провадження.

Статтею 170 КПК Українипередбачено, що арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна. Арешт майна скасовується у встановленому цим Кодексом порядку.

Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, зникнення, втрати, знищення, використання, перетворення, пересування, передачі, відчуження. Слідчий, прокурор повинні вжити необхідних заходів з метою виявлення та розшуку майна, на яке може бути накладено арешт у кримінальному провадженні.

Відповідно до ч.2ст.170 КПК України,арешт майна допускається з метою забезпечення: 1) збереження речових доказів; 2) спеціальної конфіскації; 3) конфіскації майна як виду покарання або заходу кримінально-правового характеру щодо юридичної особи; 4) відшкодування шкоди, завданої внаслідок кримінального правопорушення (цивільний позов), чи стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди.

У випадку, передбаченому п.1 ч.2ст.170 КПК України, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи, за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним устатті 98 КПК України.

Згідно ч.10ст.170 КПК України,арешт може бути накладений у встановленому цим Кодексом порядку на рухоме чи нерухоме майно, гроші у будь-якій валюті готівкою або у безготівковій формі, в тому числі кошти та цінності, що знаходяться на банківських рахунках чи на зберіганні у банках або інших фінансових установах, видаткові операції, цінні папери, майнові, корпоративні права, щодо яких ухвалою чи рішенням слідчого судді, суду визначено необхідність арешту майна.

Згідно ч.2ст.173 КПК України, при вирішенні питання про арешт майна слідчий суддя, суд повинен враховувати: 1) правову підставу для арешту майна; 2) можливість використання майна як доказу у кримінальному провадженні (якщо арешт майна накладається у випадку, передбаченому пунктом 1 частини другоїстатті 170 цього Кодексу); 3) наявність обґрунтованої підозри у вчиненні особою кримінального правопорушення або суспільно небезпечного діяння, що підпадає під ознаки діяння, передбаченого законом України про кримінальну відповідальність (якщо арешт майна накладається у випадках, передбачених пунктами 3, 4 частини другоїстатті 170 цього Кодексу); 3-1) можливість спеціальної конфіскації майна (якщо арешт майна накладається у випадку, передбаченому пунктом 2 частини другоїстатті 170 цього Кодексу); 4) розмір шкоди, завданої кримінальним правопорушенням, неправомірної вигоди, яка отримана юридичною особою (якщо арешт майна накладається у випадку, передбаченому пунктом 4 частини другоїстатті 170 цього Кодексу); 5) розумність та співрозмірність обмеження права власності завданням кримінального провадження; 6) наслідки арешту майна для підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб.

Враховуючи вищевикладене, слідчий суддя дійшов висновку про наявність підстав для накладення арешту на вищевказане майно, оскільки слідчим доведено, що, у разі незастосування такого заходу забезпечення кримінального провадження, існують ризики приховування, пошкодження, псування, зникнення, втрати, знищення, використання, пересування, передачі, відчуження цього майна.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.170-173,175,309,372,392,532 КПК України, слідчий суддя,-

ухвалив:

Клопотання старшого слідчого відділу розслідування особливо тяжких злочинів СУ ГУНП в Київській обл. ОСОБА_3 ,погоджене прокуроромвідділу прокуратуриКиївської обл. ОСОБА_4 ,у кримінальномупровадженні №42019110000000061від 27.02.2019року заознаками кримінальногоправопорушення,передбаченого ч.3ст.191 КК України, про накладення арешту на майно, задовольнити.

Накласти арештна майно, вилучене в ході обшуку 05.12.2019 року за адресою: АДРЕСА_1 , а саме:

1.Документи щодо фінансово-господарської діяльності ТОВ «Юніверсал Білд»;

2.Документи щодо фінансово-господарської діяльності ТОВ «САТАТРЕЙД», документи ТОВ «МІЛБУД», ТОВ «ІНТЕРМАРКЕТКОМ», ТОВ «Оптімекс Індастріз», документи ТОВ «Гранд Будінвест», документи ТОВ «ДОР Фарба Україна» та ТОВ «Бушерон Івре», документи ТОВ «Хімснабсервіс», блокнот жовтого кольору з чорновими записами;

3.Документи щодо фінансово-господарської діяльності ТОВ «Юніверсал Білд», ТОВ «Спарта Груп», ТОВ «ДОР Фарба Україна», ТОВ «Оптімекс Індастріз», ТОВ «Віділайн», ТОВ «Мілбуд», ТОВ «Будінвест».

4.Документи щодо фінансово-господарської діяльності ТОВ «ДОР Фарба Україна»;

5.Документи щодо фінансово-господарської діяльності підприємств ТОВ «Юніверсал Білд», ТОВ «ДОР Фарба Україна», ТОВ «Маркет Буд», ТОВ «АК-Автобан», ТОВ «Укрспецтехсервіс»;

6.Документи щодо фінансово-господарської діяльності підприємств ТОВ «Неолон», ТОВ «Ералі Етехно», ТОВ «Хайтел», ТОВ «Торгівельно-Будівельна компанія «БМ-Груп», ТОВ «Мілбуд», ТОВ «Славград Сервіс», ТОВ «ПМ-Груп», ТОВ «Бетаролг», ТОВ «Адреналін-1», ТОВ «Портман Трейд», ТОВ «Охаі», блокнот з чорновими записами;

7.Печатка ТОВ «Будінвест» (код 31244518);

8.Планшет IPad сірого кольору серійний номер НОМЕР_1 із чохлом;

9. Паперовий конверт з грошовими коштами в сумі 2000 (дві тисячі) доларів США;

10.Паперовий конверт з грошовими коштами в сумі 9000 (дев`ять тисяч) доларів США;

11.Паперовий конверт з грошовими коштами в сумі 59047 (п`ятдесят тисяч сорок сім) грн.;

12.Паперовий конверт з грошовими коштами в сумі 14200 (чотирнадцять тисяч двісті) доларів США,

які використовуються ТОВ «Спецвисотбуд», ТОВ «Перший вибір», ТОВ «Мілбуд», ТОВ «Акцеденс», ТОВ «Славград-Сервіс», ТОВ «Глобус», ТОВ «Татор», ТОВ «Дартон», ТОВ «Грізлі Груп», ТОВ «Оламос», ТОВ «Алеман ЛТД», ТОВ «Дор-Фарба Україна», ТОВ «АСХ», ТОВ «Каскор Груп», ТОВ «Кашерфін», ТОВ «Лінарт», ТОВ «Ловренж», ТОВ «Кондор ЛТД», ТОВ «Еніо Груп», ТОВ «Алата», ТОВ «Адейла Девелопмент», ТОВ «Мережка Груп», ТОВ «Рокі Дніпро», ТОВ «Шліц», ТОВ «Голд Торг Проект», ТОВ «Версус ЛТД», ТОВ «Орландо Центр ЛТД», ТОВ «Па-Муль», ТОВ «Дікс Консалт», ТОВ «Вест-Юніон», ТОВ «Балізет», ТОВ «Хіт Енд Річ», ТОВ «Марей Груп», ТОВ «Юніверсал Білд», ТОВ «Імперіал Систем», ТОВ «Мекка-інвест», ТОВ «Мега Прайм», ТОВ «Тор Фест», ТОВ «Геліос Прайд», ТОВ «Дональт Центр», ТОВ «Корет Тайм», ТОВ «Меділен», ТОВ «Жадейра», ТОВ «Сітронік», ТОВ «ЕСПІНА», ТОВ «ІНТРА-ЮА», ТОВ «СЕПТОКЛІН», ТОВ «АВТ ЦЕНТР», ТОВ «АЛАТИРЬ-ІД», ТОВ «АЛКОМА», ТОВ «АНІ ЛАЙН», ТОВ «БАРИБАЛ ГРУП», ТОВ «БЕРКОНІ», ТОВ «БІВО», ТОВ «БОНАБО ГРУП», ТОВ «Будівельно монтажна компанія Сінергія», ТОВ «БУДМАР ГРУП», ТОВ «КАРІОТІ»,ТОВ «КЛАСАТА ГРУП», ТОВ «КОНСАЛТИНГ ОРТ», ТОВ «КТ ІНТЕРМЕДІА», ТОВ «МАНІТА ГРУП», ТОВ «МАРІНЕ ГРУП», ТОВ «МУЛБЕРІ», ТОВ «НЕБЕСНА КРАМНИЦЯ», ТОВ «НОРІСКОМ», ТОВ «ОПЕРЕЙТІНГ», ТОВ «ОРБУД», ТОВ «П.М. ГРУП Україна», ТОВ «ПАНАРІУМ ЛТД», ТОВ «ПРОВСТАН», ТОВ «ПРОДАКОН», ТОВ «РЕМАВТОТОРГ», ТОВ «САМПАР», ТОВ «СКАНДІЯ ГРУП», ТОВ «ТК БАМБЛБІ», ТОВ «ХІМТЕКТОРГ», ТОВ «ХОТОРГ», ТОВ «ЮНІВЕРСАЛ АВТО», ТОВ «ЯРБУД», ТОВ «ЯРБУД-СЕРВІС», ТОВ «НТК Груп».

Ухвала про арешт майна виконується негайно слідчим, прокурором.

Ухвала слідчого судді може бути оскаржена до Київського апеляційного суду через Святошинський районний суд м.Києва протягом п`яти днів з дня її оголошення, а для особи, без виклику якої було постановлено ухвалу, - строк апеляційного оскарження обчислюється з дня отримання нею копії даної ухвали.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення09.12.2019
Оприлюднено21.02.2023
Номер документу86292674
СудочинствоКримінальне
Сутьнакладення арешту на майно

Судовий реєстр по справі —759/22855/19

Ухвала від 28.07.2020

Кримінальне

Київський апеляційний суд

Паленик Ігор Григорович

Ухвала від 09.12.2019

Кримінальне

Святошинський районний суд міста Києва

Величко Т. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні