Ухвала
від 16.12.2019 по справі 160/7635/19
ТРЕТІЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ТРЕТІЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

16 грудня 2019 року м. Дніпросправа № 160/7635/19

Третій апеляційний адміністративний суд

у складі колегії суддів: головуючого - судді Щербака А.А. (доповідач),

суддів: Баранник Н.П., Малиш Н.І.,

перевіривши на відповідність вимогам Кодексу адміністративного судочинства України апеляційну скаргу Головного управління ДПС у Дніпропетровській області на рішення Дніпропетровського окружного адміністративного суду від 25 жовтня 2019 року у справі №160/7635/19 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "СТІЛСЕРВІС ПЛЮС" до Головного управління ДФС у Дніпропетровській області, Державної фіскальної служби України, про скасування рішення, зобов`язання вчинити певні дії, -

в с т а н о в и в:

Головним управлінням ДПС у Дніпропетровській області подана апеляційна скарга на рішення Дніпропетровського окружного адміністративного суду від 25 жовтня 2019 року у справі №160/7635/19 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "СТІЛСЕРВІС ПЛЮС" до Головного управління ДФС у Дніпропетровській області, Державної фіскальної служби України, про скасування рішення, зобов`язання вчинити певні дії.

Відповідно до п. 1 ч. 4 ст. 298 КАС України, апеляційна скарга не приймається до розгляду і повертається судом апеляційної інстанції також, якщо: апеляційна скарга подана особою, яка не має адміністративної процесуальної дієздатності, не підписана, або підписана особою, яка не має права її підписувати, або особою, посадове становище якої не зазначено.

Апеляційну скаргу від імені Головного управління ДПС у Дніпропетровській області підписано представником Єфіменком О.П.

На підтвердження своїх повноважень представником Головного управління ДПС у Дніпропетровській області надано копію довіреності яка видана за підписом виконуючого обов`язки начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Чуб Г.В.

Проте, повноваження виконуючого обов`язки начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Чуб Г.В. на підписання довіреності від імені Головного управління ДПС у Дніпропетровській області не підтверджені відповідним документом (наказом про покладення обов`язків керівника тощо).

Таким чином, додана до апеляційної скарги скаржником копія довіреності не є документом, що посвідчує повноваження Єфіменка О.П. на представництво Головного управління ДПС у Дніпропетровській області.

Оскільки апеляційну скаргу підписано особою, право якої на вчинення таких дій не підтверджено у встановленому законом порядку, апеляційна скарга підлягає поверненню відповідно до п.1 ч.4 ст.298 КАС України.

Керуючись статтею 298 Кодексу адміністративного судочинства України, суд-

у х в а л и в :

Апеляційну скаргу Головного управління ДПС у Дніпропетровській області на рішення Дніпропетровського окружного адміністративного суду від 25 жовтня 2019 року у справі №160/7635/19 - повернути заявнику.

Повернення апеляційної скарги не позбавляє права повторного звернення до адміністративного суду в порядку, встановленому законом.

Ухвала суду набирає законної сили з моменту її підписання та може бути оскаржена у касаційному порядку протягом тридцяти днів шляхом подачі касаційної скарги безпосередньо до Верховного Суду.

Головуючий - суддя А.А. Щербак

суддя Н.П. Баранник

суддя Н.І. Малиш

Дата ухвалення рішення16.12.2019
Оприлюднено19.12.2019
Номер документу86386355
СудочинствоАдміністративне
Сутьскасування рішення, зобов`язання вчинити певні дії

Судовий реєстр по справі —160/7635/19

Ухвала від 24.11.2020

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Яковенко М.М.

Ухвала від 15.10.2020

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Яковенко М.М.

Ухвала від 09.09.2020

Адміністративне

Третій апеляційний адміністративний суд

Божко Л.А.

Ухвала від 22.07.2020

Адміністративне

Третій апеляційний адміністративний суд

Божко Л.А.

Ухвала від 16.12.2019

Адміністративне

Третій апеляційний адміністративний суд

Щербак А.А.

Рішення від 25.10.2019

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Боженко Наталія Василівна

Ухвала від 12.08.2019

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Боженко Наталія Василівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні