Ухвала
від 16.12.2019 по справі 584/1232/19
ПУТИВЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 584/1232/19

Провадження № 2/584/583/19

УХВАЛА

16.12.2019 Путивльський районний суд Сумської області

в складі: головуючого - судді Данік Я.І.

за участю: секретаря - Худайкулової О.М.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду м.Путивль матеріали цивільної справи за позовом Путивльської районної державної адміністрації Сумської області до Октябрської сільської ради Путивльського району Сумської області, третя особа - ОСОБА_1 , про визнання рішення протиправним та зобов`язання вчинити дії ,

встановив:

Рішенням Путивльського районного суду Сумської області від 26 листопада 2019 року позов Путивльської районної державної адміністрації Сумської області до Октябрської сільської ради Путивльського району Сумської області, третя особа - ОСОБА_1 , про визнання рішення протиправним та зобов`язання вчинити дії задоволено. Визнано протиправним та скасувано рішення Октябрської сільської ради Путивльського району Сумської області від 22 грудня 2018 року щодо відмови ОСОБА_1 в постановці на чергу квартирного обліку ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , а також зобов`язано виконавчий комітет Октябрської сільської ради Путивльського району Сумської області на черговому засіданні виконавчого комітету повторно розглянути заяву ОСОБА_1 від 16 листопада 2018 року про постановлення на чергу квартирного обліку ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 . Крім того, стягнуто з Октябрської сільської ради Путивльського району Сумської області судовий збір .

Як вбачається з рішення суду, у його мотивувальній частині допущено описку.

Особи, які беруть участь у справі, в судове засідання не з`явились, про час та місце розгляду заяви повідомлені належним чином, їх неприбуття не перешкоджає розгляду питання про внесення виправлень.

Відповідно до ч.1 ст.269 ЦПК України суд може з власної ініціативи або за заявою учасників справи виправити допущені в рішенні чи ухвалі описки чи арифметичні помилки.

При виготовленні тексту рішення суду у останньому абзаці другої сторінки (мотивувальна частина) допущено технічну помилку .

Зважаючи на викладене, зазначену очевидну описку, допущену у мотивувальній частині рішення, необхідно виправити.

На підставі викладеного, керуючись ст.269 ЦПК України, суд

ухвалив:

Виправити описки у рішенні Путивльського районного суду Сумської області від 26 листопада 2019 року у справі №584/1232/19, провадження №2/584/583/19 за позовом Путивльської районної державної адміністрації Сумської області до Октябрської сільської ради Путивльського району Сумської області, третя особа - ОСОБА_1 , про визнання рішення протиправним та зобов`язання вчинити дії.

Викласти останній абзац на другій сторінці рішення в наступній редакції: Таким чином, проаналізувавши вищевикладені докази в їх сукупності, суд дійшов висновку, що Октябрською сільською радою Путивльського району Сумської області незаконно відмовлено ОСОБА_2 , яка є дитиною-сиротою та не має власного чи успадкованого житла, у постановці на квартирний облік, що є підставою для визнання протиправним та скасування цього рішення. .

Ухвала суду може бути оскаржена в апеляційному порядку до Сумського апеляційного суду через Путивльський районний суд шляхом подачі протягом п`ятнадцяти днів з дня її складання. Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Ухвала суду набирає законної сили після закінчення строку для подання апеляційної скарги, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду .

Суддя: підпис

З оригіналом згідно

Суддя

Путивльського районного суду Я.І.Данік

СудПутивльський районний суд Сумської області
Дата ухвалення рішення16.12.2019
Оприлюднено18.12.2019
Номер документу86392012
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —584/1232/19

Ухвала від 16.12.2019

Цивільне

Путивльський районний суд Сумської області

Данік Я. І.

Ухвала від 09.12.2019

Цивільне

Путивльський районний суд Сумської області

Данік Я. І.

Рішення від 26.11.2019

Цивільне

Путивльський районний суд Сумської області

Данік Я. І.

Ухвала від 22.10.2019

Цивільне

Путивльський районний суд Сумської області

Данік Я. І.

Ухвала від 23.08.2019

Цивільне

Путивльський районний суд Сумської області

Данік Я. І.

Ухвала від 21.08.2019

Цивільне

Путивльський районний суд Сумської області

Данік Я. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні