Ухвала
від 19.12.2019 по справі 705/3086/19
УМАНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №705/3086/19

2/705/1877/19

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті

19 грудня 2019 року місто Умань

Уманський міськрайонний суд Черкаської області в складі

судді Кормана О.В.

з участю

секретаря судового засідання Власової Т.Ю.

позивача ОСОБА_1

розглянувши у підготовчому засіданні в порядку загального позовного провадження цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Ропотуської сільської ради Уманського району Черкаської області,

В С Т А Н О В И В:

До Уманського міськрайонного суду Черкаської області звернулася ОСОБА_1 з позовом до Ропотуської сільської ради Уманського району Черкаської області.

Представник відповідача у підготовче засідання не з`явився, про дату та час підготовчого засідання повідомлений належним чином. 18 грудня 2019 року на адресу суду надійшов відзив на позовну заяву за підписом Ропотуського сільського голови Затишняк О.В., в якому він просить справу розглянути за відсутності представника відповідача.

Представник позивача у судове засідання не з`явився, про день та час підготовчого засідання повідомлений належним чином.

Суд, заслухавши позицію позивача, яка вважала за можливе провести підготовче засідання за відсутності її представника, враховуючи прохання представника відповідача, викладене ним у відзиві на позовну заяву, ухвалив провести підготовче засідання без участі представника відповідача та представника позивача.

Під час вирішення питань, передбачених ч.2 ст.197 ЦПК України суд встановив, що позивач позовні вимоги підтримує, від позову не відмовлялась, позовні вимоги не змінювала та не уточнювала. Сторони не подавали до суду заяв чи клопотань про виклик свідків, витребування доказів, призначення експертиз, надання судових доручень, забезпечення позову, виклик у судове засідання спеціалістів, залучення до участі у справі інших осіб.

У відзиві на позовну заяву, яка надійшла до суду, представник відповідача зазначає, що Ропотуська сільська рада позов ОСОБА_1 визнає в повному обсязі та просить його задовольнити.

Проте, суд не вбачає підстав для ухвалення рішення за результатами підготовчого засіданні з урахуванням визнання відповідачем позову, так як судом не досліджувались докази, надані позивачем, а також не перевірено обґрунтованість заявлених позивачем позовних вимог. Тому слід відмовити у прийнятті визнання позову відповідачем.

Під час підготовчого засідання судом встановлений порядок з`ясування обставин, на які посилається позивач як на підставу своїх вимог, та порядок дослідження доказів, якими вони обґрунтовуються під час розгляду справи по суті, про що зазначено в протоколі судового засідання.

Суд прийшов до висновку про можливість закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті.

Визначаючи дату судового засідання суд враховує завантаженість судді іншими справами у зв`язку з критичною кадровою ситуацією в суді.

Керуючись ст.ст. 197, 200 ЦПК України, суд,

У Х В А Л И В:

Відмовити у прийнятті визнання відповідачем Ропотуською сільською радою Уманського району Черкаської області позову.

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Ропотуської сільської ради Уманського району Черкаської області.

Призначити справу до судового розгляду по суті 12 березня 2020 року о 10 годині 00 хвилин в залі судових засідань Уманського міськрайонного суду Черкаської області за адресою: м.Умань, вул.Кизила Андрія, 18.

Судовий розгляд проводити у відкритому судовому засіданні суддею одноособово з викликом сторін.

Ухвала набирає законної сили з моменту її проголошення та не підлягає оскарженню в апеляційному порядку.

Суддя О.В. Корман

Дата ухвалення рішення19.12.2019
Оприлюднено20.12.2019
Номер документу86463198
СудочинствоЦивільне
Сутьзакриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті 19 грудня 2019 року місто Умань Уманський міськрайонний суд Черкаської області в складі судді Кормана О.В. з участю секретаря судового засідання Власової Т.Ю. позивача ОСОБА_1 розглянувши у підготовчому засіданні в порядку загального позовного провадження цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Ропотуської сільської ради Уманського району Черкаської області

Судовий реєстр по справі —705/3086/19

Рішення від 12.03.2020

Цивільне

Уманський міськрайонний суд Черкаської області

Корман О. В.

Рішення від 12.03.2020

Цивільне

Уманський міськрайонний суд Черкаської області

Корман О. В.

Ухвала від 19.12.2019

Цивільне

Уманський міськрайонний суд Черкаської області

Корман О. В.

Ухвала від 04.09.2019

Цивільне

Уманський міськрайонний суд Черкаської області

Корман О. В.

Ухвала від 02.08.2019

Цивільне

Уманський міськрайонний суд Черкаської області

Корман О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні