Ухвала
від 21.12.2019 по справі 323/3580/19
ОРІХІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 323/3580/19

провадження №2/323/803/19

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про відкриття провадження у справі

21.12.2019 року м.Оріхів

Суддя Оріхівського районного суду Запорізької області Плечищева О.В., розглянувши позовну заяву

позивача: Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного в особі Відокремленого стурктурного підрозділу "Оріхівський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного" (код ЄДРПОУ 39186862, знаходиться за адресою:70500, Запорізька область, м.Оріхів, вул.Академіка Вернадського, буд.40),

до відповідача: ОСОБА_1 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , місце реєстрації: АДРЕСА_1 ),

про стягнення заборгованості, -

ВСТАНОВИЛА:

06 грудня 2019 року до Оріхівського районного суду Запорізької області надійшла позовна заява Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного в особі Відокремленого стурктурного підрозділу "Оріхівський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного" до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості.

09 грудня 2019 року згідно до ч.6 ст.187 ЦПК України, судом було направлено запит до органу реєстрації місця перебування та місця проживання щодо надання інформації про зареєстроване місце проживання (перебування) відповідача.

Крім того, встановивши невідповідність позовної заяви вимогам ст.185 ЦПК України, 09 грудня 2019 року суддею постановлено ухвалу про залишення позову без руху з наданням позивачу строку для усунення недоліків протягом десяти днів з дня отримання ним копії ухвали.

11 грудня 2019 року до суду надійшла відповідь на запит суду про зареєстроване у встановленому порядку місце проживання відповідача.

21 грудня 2019 року на виконання вимог вищевказаної ухвали судді про залишення позову без руху, позивачем недоліки усунуті, строк виконання ухвали суду не порушений.

Позовна заява відповідає вимогам ст.175 ЦПК України та до неї додані всі необхідні документи.

Підстави для повернення позовної заяви або відмови у відкритті провадження відсутні.

Враховуючи значення справи для сторін, обраний позивачем спосіб захисту, категорію та складність справи, суд вважає за необхідне розглянути зазначену позовну заяву за правилами загального позовного провадження.

Керуючись ст.187 ЦПК України, суд,-

У Х В А Л И Л А:

Прийняти до розгляду та відкрити провадження у справі за позовною заявою Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного в особі Відокремленого стурктурного підрозділу "Оріхівський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного" до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості , яку розглядати за правилами загального позовного провадження.

Підготовче судове засідання з розгляду цієї справи призначити на 08 год. 30 хв. 29.01.2020 року в приміщенні Оріхівського районного суду Запорізької області за адресою: м.Оріхів, вул. Травнева,23 (каб.№12), про що повідомити сторін по справі.

Запропонувати відповідачу на протязі 15 днів з дня отримання даної ухвали надіслати суду - відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам ст.178 ЦПК України, і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду, висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову, попередній (орієнтовний) розрахунок суми судових витрат, які він поніс і які очікує понести в зв`язку із розглядом справи, а позивачу - копію відзиву та доданих до нього документів, із одночасним наданням суду доказів направлення такого відзиву позивачу.

Роз`яснити відповідачу, що:

1) у разі ненадання ним відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи;

2) у разі подання ним відзиву, він повинен подати суду докази разом з поданням такого відзиву.

Роз`яснити сторонам, що:

1) докази, не подані у встановлений законом або судом строк, до розгляду судом не приймаються, крім випадку, коли особа, що їх подає, обґрунтувала неможливість їх подання у вказаний строк з причин, що не залежали від неї (ч.8 ст.83ЦПК України);

2)копії доказів (крім речових доказів), що подаються до суду, заздалегідь надсилаються або надаються особою, яка їх подає, іншим учасникам справи. Суд не бере до уваги відповідні докази у разі відсутності підтвердження надсилання (надання) їх копій іншим учасникам справи, крім випадку, якщо такі докази є у відповідного учасника справи або обсяг доказів є надмірним, або вони подані до суду в електронній формі, або є публічно доступними (ч.9 ст.83 ЦПК України).

Направити позивачу - копію ухвали, відповідачу - копію ухвали разом з копією позовної заяви і додатків до неї.

Повідомити учасникам справи та їх представникам, що інформацію щодо цієї справи вони можуть отримати на веб-сайті судової влади України http://court.gov.ua/sud0819 в розділі Стан розгляду справ .

Ухвала суду може бути оскаржена лише щодо недотримання правил підсудності, в іншій частині ухвала оскарженню не підлягає.

Апеляційна скарга подається до Запорізького апеляційного суду через Оріхівський районний суд Запорізькї області протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення, а у разі, якщо ухвалу було постановлено без участі особи, яка її оскаржує, - протягом п`ятнадцяти днів з дня складення повного судового рішення.

Суддя Оріхівського районного суду

Запорізької області : Плечищева О.В.

Дата ухвалення рішення21.12.2019
Оприлюднено23.12.2019
Номер документу86519570
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення заборгованості

Судовий реєстр по справі —323/3580/19

Постанова від 16.08.2021

Цивільне

Запорізький апеляційний суд

Маловічко С. В.

Ухвала від 27.04.2021

Цивільне

Запорізький апеляційний суд

Маловічко С. В.

Ухвала від 06.04.2021

Цивільне

Запорізький апеляційний суд

Маловічко С. В.

Рішення від 22.02.2021

Цивільне

Оріхівський районний суд Запорізької області

Плечищева О. В.

Ухвала від 22.02.2021

Цивільне

Оріхівський районний суд Запорізької області

Плечищева О. В.

Рішення від 22.02.2021

Цивільне

Оріхівський районний суд Запорізької області

Плечищева О. В.

Ухвала від 22.02.2021

Цивільне

Оріхівський районний суд Запорізької області

Плечищева О. В.

Ухвала від 20.02.2020

Цивільне

Оріхівський районний суд Запорізької області

Плечищева О. В.

Ухвала від 20.02.2020

Цивільне

Оріхівський районний суд Запорізької області

Плечищева О. В.

Ухвала від 21.12.2019

Цивільне

Оріхівський районний суд Запорізької області

Плечищева О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні