Ухвала
від 20.12.2019 по справі 569/22088/19
РІВНЕНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 569/22088/19

УХВАЛА

про прийняття до розгляду та відкриття провадження у справі

20 грудня 2019 року м.Рівне

Суддя Рівненського міського суду Рівненської області Бердій М.А. розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 до Рівненського природничо-математичного ліцею Елітар Рівненської міської ради про поновлення на роботі, стягнення недоплаченої заробітної плати за час вимушеного прогулу, компенсації за невикористанні дні відпустки, вихідної допомоги, середнього заробітку за час затримки розрахунку при звільненні та моральної шкоди, -

В С Т А Н О В И В:

До Рівненського міського суду Рівненської області надійшла позовна заява ОСОБА_1 до Рівненського природничо-математичного ліцею Елітар Рівненської міської ради про поновлення на роботі, стягнення недоплаченої заробітної плати за час вимушеного прогулу, компенсації за невикористанні дні відпустки, вихідної допомоги, середнього заробітку за час затримки розрахунку при звільненні та моральної шкоди.

Позовна заява відповідає вимогам ст. 175, 177 ЦПК України. Враховуючи вимоги ст. 274 ЦПК України розгляд справи слід здійснювати за правилами загального позовного провадження. З метою виконання вимог передбачених ч.1 ст.189 ЦПК України розпочати підготовче провадження та призначити підготовче судове засідання по справі.

На підставі викладеного, керуючись ст. 19, 175, 177, 189 ЦПК України, -

УХВАЛИВ:

Прийняти до розгляду та відкрити загальне позовне провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ) до Рівненського природничо-математичного ліцею Елітар Рівненської міської ради (м.Рівне, вул.Гайдамацька, 9А) про поновлення на роботі, стягнення недоплаченої заробітної плати за час вимушеного прогулу, компенсації за невикористанні дні відпустки, вихідної допомоги, середнього заробітку за час затримки розрахунку при звільненні та моральної шкоди.

Призначити підготовче судове засідання у приміщенні Рівненського міського суду Рівненської області (33028, м.Рівне вул. Шкільна, 1) на 16 год. 15 хв. 18 лютого 2020 року.

Копію ухвали, копію позовної заяви та доданих документів, надіслати учасникам судового розгляду.

Відповідач протягом п`ятнадцяти днів із дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі має право подати письмовий відзив разом з доказами, що обґрунтовують доводи заперечень. Роз`яснити відповідачу, що копія відзиву та доданих до нього документів позивачу повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду. Відповідно до ч. 1 ст. 193 ЦПК України у строк для подання відзиву відповідач має право пред`явити зустрічний позов.

Позивач протягом п`яти днів з дня отримання відзиву має право подати до суду відповідь на відзив, разом з підтвердженням надіслання (надання) відповіді на відзив іншим учасникам справи.

Відповідач протягом п`яти днів з дня отримання відповіді на відзив має право подати до суду заперечення, разом з підтвердженням надіслання (надання) заперечень іншим учасникам справи.

Роз`яснити відповідачу, що в разі ненадання відзиву у встановлений строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: http://rvm.rv.court.gov.ua

Ухвала може бути оскаржена у зв`язку з порушенням правил підсудності протягом п`ятнадцяти днів з дня її складення шляхом подачі апеляційної скарги безпосередньо до Рівненського апеляційного суду.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя Рівненського

міського суду М.А. Бердій

СудРівненський міський суд Рівненської області
Дата ухвалення рішення20.12.2019
Оприлюднено24.12.2019
Номер документу86543814
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —569/22088/19

Рішення від 20.02.2022

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Бердій М. А.

Рішення від 21.02.2022

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Бердій М. А.

Ухвала від 03.03.2020

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Бердій М. А.

Ухвала від 20.12.2019

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Бердій М. А.

Ухвала від 06.12.2019

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Бердій М. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні