Ухвала
від 15.03.2010 по справі 6-54-2010
ВУГЛЕДАРСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 6 - 54

2010 року

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

15 березня 2010 року місто Вугледар

Вугледарський міський суд Донецької області, в скл аді: головуючої - судді Билі ни Т.І.

при секретарі Соколовій Л.М., за участю представника б оржника Баландюкової М.М. , представника зацікавленої особи Відділу ДВС Вугледарс ького МУЮ - Ландарь О.А., р озглянувши у відкритому судо вому засіданні заяву Відділе ння виконавчої дирекції Фонд у соціального страхування ві д нещасного випадку на вироб ництві в м. Вугледар про відст рочку виконання рішення на к ористь ОСОБА_3, -

ВСТАНОВИВ:

Відділення виконавчо ї дирекції Фонду соціального страхування від нещасних ви падків на виробництві в м. Вуг ледар звернулося до суду із з аявою про відстрочку викона ння рішення.

Заяву мотивовано тим, щ о рішенням Вугледарського мі ського суду Донецької област і від 29 жовтня 2009 року з Відділе ння ВД Фонду соціального стр ахування нещасних випадків н а виробництві та професійних захворювань України в м. Вугл едар стягнуто на користь поз ивача 15 000 грн. Рішення набрало чинності, відділ ДВС Вугледа рського міського управління юстиції відкрив виконавче п ровадження. Однак, виконати р ішення неможливо, так як відш кодування моральної шкоди бю джетом не передбачено, а кошт и, які знаходяться на рахунка х Відділення Фонду використ овуються виключно за признач енням у відповідності до бюд жету. Заявник просить відстр очити виконання рішення щодо відшкодування моральної шко ди до 31.12.2010 року.

В судовому засіданні пр едставник заявника - Бала ндюкова М.М., діюча на підста ві довіреності, мотивування зазначені в заяві підтримала в повному обсязі, суду поясни ла, що Відділення не має можл ивості виконати рішення суду через відсутність грошових коштів на рахунках боржника, просив відстрочити його вик онання.

Представник зацікавлен ої особи Відділу ДВС Вугледа рського МУЮ - Ландарь О.А. , діюча на підставі довірено сті, в судовому засіданні, не п огодилася з позицією заявник а, суду пояснила, що рішення чи нне. Відділом ДВС вчинено пев ні дії по його виконанню, прос ила не чинити перепони у вико нанні рішення.

Суд, розглянувши заяву, з ' ясувавши думку осіб, дослі дивши матеріали справи, дійш ов наступного.

Заява Відділення викон авчої дирекції Фонду соціаль ного страхування нещасних ви падків на виробництві та про фесійних захворювань Україн и в м. Вугледар не може бути за доволена, так як тривалий тер мін відстрочення виконання р ішення суперечить нормам чин ного законодавства та поруши ть конституційні права стяг увача.

Представник заявника н е надав суду переконливих св ідчень, що Відділення викона вчої дирекції Фонду соціальн ого страхування нещасних вип адків на виробництві та проф есійних захворювань України в м. Вугледар в бюджеті на 2010 рі к запланувало відшкодування моральної шкоди за рішенням и суду.

Відсутність грошових к оштів на рахунках боржника н е є підставою для невиконанн я рішення.

На підставі викладеного т а керуючись ст. 368 ЦПК України, с уд

У Х В А Л И В:

В задоволенні заяви В ідділення виконавчої дирекц ії Фонду соціального страхув ання від нещасних випадків н а виробництві в м. Вугледар До нецької області про відстроч ку виконання рішення на кори сть ОСОБА_3 - відмовити.

Заяву про апеляційне ос карження цієї ухвали може бу ти подано до Вугледарського міського суду протягом 5 днів з дня проголошення ухвали.

Апеляційна скарга на цю ухвалу може бути подана до До нецького апеляційного суду через Вугледарський міський суд протягом 10 днів після под ання заяви про апеляційне ос карження.

Суддя Вугледарського

міського суду Т.І.Б иліна.

СудВугледарський міський суд Донецької області
Дата ухвалення рішення15.03.2010
Оприлюднено16.05.2011
Номер документу8654617
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —6-54-2010

Ухвала від 22.12.2010

Цивільне

Маловисківський районний суд Кіровоградської області

Кавун Тетяна Володимирівна

Ухвала від 27.08.2010

Цивільне

Петрівський районний суд Кіровоградської області

Шаєнко Юлія Володимирівна

Ухвала від 09.04.2010

Цивільне

Слов'янський міськрайонний суд Донецької області

Хаустова Тетяна Анатоліївна

Ухвала від 15.03.2010

Цивільне

Вугледарський міський суд Донецької області

Биліна Тетяна Іванівна

Ухвала від 09.03.2010

Цивільне

Кіровський районний суд м.Донецька

Юр'єва Тамара Іванівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні