Ухвала
від 24.12.2019 по справі 500/8941/18
ІЗМАЇЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 500/8941/18

Провадження № 2/500/524/19

УХВАЛА

24 грудня 2019 року Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

головуючий - суддя Швець В.М.,

при секретарі Кузьменко О.М.,

за участю представника позивача: ОСОБА_1 Д.,

представника відповідача: ОСОБА_2 ,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду в місті Ізмаїл цивільну справу за позовом товариства з обмеженою відповідальністю ТАДІЙ до ОСОБА_3 про відшкодування матеріальної шкоди та клопотання представника відповідача про залучення до участі у справі в якості третьої особи, -

ВСТАНОВИВ:

У провадженні Ізмаїльського міськрайонного суду Одеської області знаходиться цивільна справа за позовом товариства з обмеженою відповідальністю ТАДІЙ до ОСОБА_3 про відшкодування матеріальної шкоди.

Ухвалою судді від 09.01.2019 року відкрито провадження у вказаній справі та призначено підготовче засідання.

Представник відповідача звернулася до суду із клопотанням про залучення до участі у справі в якості третьої особи - приватного акціонерного товариства Українська пожежно-страхова компанія .

Вислухавши думку осіб, які приймають участь у справі, вивчивши матеріали справи, суд приходить до висновку щодо задоволення клопотання виходячи з наступного.

Відповідно до ч.1 ст.53 ЦПК України треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору, можуть вступити в справу на стороні позивача або відповідача до закінчення підготовчого провадження у справі або до початку першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження, уразі коли рішення у справі може вплинути на їхні права або обов`язки щодо однієї зі сторін. Їх може бути залучено до участі у справі також за заявою учасників справи.

Згідно ч.5 ст.53 ЦПК України про залучення третіх осіб до участі у справі суд постановляє ухвалу, в якій зазначає, на які права чи обов`язки такої особи та яким чином може вплинути рішення суду у справі.

В порядку підготовки справи було вирішено питання про склад осіб, які братимуть участь у справі, визначені факти, які необхідно встановити для вирішення спору, з`ясовано, які докази подані чи подаються на підготовчому судовому засіданні для обґрунтування своїх доводів, здійснені інші процесуальні дії, які необхідні для забезпечення правильного і своєчасного розгляду справи по суті.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.53, 197,200,259-261 ЦПК України, суд -

УХВАЛИВ:

Клопотання представника відповідача про залучення до участі у справі в якості третьої особи - задовольнити.

Залучити приватне акціонерне товариство Українська пожежно-страхова компанія в якості третьої особи до участі у справі за позовом товариства з обмеженою відповідальністю ТАДІЙ до ОСОБА_3 про відшкодування матеріальної шкоди.

Копію ухвали разом з копією позовної заяви та судовою повісткою направити приватному акціонерному товариству Українська пожежно-страхова компанія .

Закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті за позовом товариства з обмеженою відповідальністю ТАДІЙ до ОСОБА_3 , третя особа - приватне акціонерне товариство Українська пожежно-страхова компанія , про відшкодування матеріальної шкоди на 13.02.2020 року о 09:00.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала суду окремо від рішення суду оскарженню не підлягає.

Суддя: В.М.Швець

Дата ухвалення рішення24.12.2019
Оприлюднено25.12.2019
Номер документу86587949
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —500/8941/18

Рішення від 13.02.2020

Цивільне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Швець В. М.

Рішення від 13.02.2020

Цивільне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Швець В. М.

Ухвала від 24.12.2019

Цивільне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Швець В. М.

Ухвала від 13.03.2019

Цивільне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Швець В. М.

Ухвала від 09.01.2019

Цивільне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Швець В. М.

Ухвала від 03.01.2019

Цивільне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Пащенко Т. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні