Ухвала
від 24.12.2019 по справі 403/618/19
УСТИНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 403/618/19

провадження №2-о/403/30/19

У Х В А Л А

про прийняття заяви до розгляду, відкриття провадження у справі

та призначення справи до судового розгляду

24 грудня 2019 р. Суддя Устинівського районного суду Кіровоградської області розглянувши матеріали заяви ОСОБА_1 , заінтересована особа: Докучаєвська сільська рада Устинівського району Кіровоградської області про встановлення факту належності правовстановлюючого документу,-

В С Т А Н О В И В:

Заявником ОСОБА_1 , заінтересована особа: Докучаєвська сільська рада Устинівського району Кіровоградської області подано до суду заяву про встановлення факту належності правовстановлюючого документу.

Ознайомившись з матеріалами заяви та доданими до неї документами, за відсутності підстав для залишення заяви без руху та/або повернення заяви чи відмови у відкритті провадження, вважаю за необхідне відкрити провадження у справі та призначити справу до судового розгляду з наступних підстав. Заява за формою та змістом відповідає вимогам ст.ст.175-177 ЦПК України. Суд розглядає в порядку окремого провадження справи про: обмеження цивільної дієздатності фізичної особи, визнання фізичної особи недієздатною та поновлення цивільної дієздатності фізичної особи; надання неповнолітній особі повної цивільної дієздатності; визнання фізичної особи безвісно відсутньою чи оголошення її померлою; усиновлення; встановлення фактів, що мають юридичне значення; відновлення прав на втрачені цінні папери на пред`явника та векселі; передачу безхазяйної нерухомої речі у комунальну власність; визнання спадщини відумерлою; надання особі психіатричної допомоги в примусовому порядку; примусову госпіталізацію до протитуберкульозного закладу; розкриття банком інформації, яка містить банківську таємницю, щодо юридичних та фізичних осіб. У порядку окремого провадження розглядаються також справи про надання права на шлюб, про розірвання шлюбу за заявою подружжя, яке має дітей, за заявою будь-кого з подружжя, якщо один з нього засуджений до позбавлення волі, про встановлення режиму окремого проживання за заявою подружжя та інші справи у випадках, встановлених законом. У випадках, встановлених пунктами 1, 3, 4, 9, 10 частини другої цієї статті, розгляд справ проводиться судом у складі одного судді і двох присяжних. Керуючись ст.ст. 175-177, 187, 293 ЦПК України, суд, -

У Х В А Л И В:

За матеріалами заяви ОСОБА_1 , заінтересована особа: Докучаєвська сільська рада Устинівського району Кіровоградської області про встановлення факту належності правовстановлюючого документу відкрити провадження у цивільній справі за № 403/618/19. Цивільну справу призначити до судового розгляду у залі суду смт.Устинівка Кіровоградської області на 13 січня 2020 року о 09:15 годині.

Заявник: ОСОБА_1 : адреса реєстрації місця проживання: АДРЕСА_1

Заінтересована особа: Докучаєвська сільська рада Устинівського району Кіровоградської області: місцезнаходження:с.Докучаєве Устинівський район Кіровоградська область,28631.

Заінтересована особа: Докучаєвська сільська рада Устинівського району Кіровоградської області має право на протязі п`ятнадцяти днів з дня отримання ухвали подати відзив на заяву.

Заявник ОСОБА_1 має право на протязі п`яти днів подати відповідь на відзив з дня його отримання.

Заінтересована особа має право на протязі п`яти днів подати пояснення щодо відзиву на заяву та відповіді на відзив з дня його отримання.

Сторони зобов`язані подати до суду копії: відзиву, заперечення щодо відповіді на відзив, пояснення щодо заяви та/або відзиву, та доданих до них документів іншим учасникам справи. Документи, що підтверджують надіслання зазначених процесуальних документів і доданих до них доказів іншим учасникам справи.

Окремо від рішення суду можуть бути оскаржені в апеляційному порядку ухвали суду першої інстанції щодо відкриття провадження у справі з порушенням правил підсудності. На ухвалу може бути подано апеляційну скаргу на протязі п`ятнадцятиднів з дня її отримання. Апеляційна скарга подається безпосередньо до Кропивницького апеляційного суду Кіровоградської області.

Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України: us.kr.court.gov.ua.

Суддя Устинівського

районного суду І. А. Годованець

СудУстинівський районний суд Кіровоградської області
Дата ухвалення рішення24.12.2019
Оприлюднено25.12.2019
Номер документу86596912
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —403/618/19

Рішення від 13.01.2020

Цивільне

Устинівський районний суд Кіровоградської області

Годованець І. А.

Ухвала від 24.12.2019

Цивільне

Устинівський районний суд Кіровоградської області

Годованець І. А.

Ухвала від 11.12.2019

Цивільне

Устинівський районний суд Кіровоградської області

Годованець І. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні