Ухвала
від 17.07.2019 по справі 334/8181/17
ЛЕНІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ЗАПОРІЖЖЯ

Дата документу 17.07.2019

Справа № 334/8181/17

Провадження № 2/334/502/19

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

17 липня 2019 року Ленінський районний суд м. Запоріжжя у складі головуючого судді Турбіної Т.Ф., при секретарі Лиходід А.В., розглянувши у відкритому судовому засіданні у м. Запоріжжі цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Приватного акціонерного товариства Страхова компанія Арсенал Страхування , Товариство з обмеженою відповідальністю Старавто , третя особа: ОСОБА_2 про стягнення матеріальної та моральної шкоди, заподіяної злочином, -

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Ленінського районного суду м. Запоріжжя перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до Приватного акціонерного товариства Страхова компанія Арсенал Страхування , Товариство з обмеженою відповідальністю Старавто , третя особа: ОСОБА_2 про стягнення матеріальної та моральної шкоди, заподіяної злочином.

10.05.2019 року позивачка звернулась до суду з клопотанням про залишення частини своїх позовних вимог без розгляду, а саме щодо стягнення на її користь з Приватного акціонерного товариства Страхова компанія Арсенал Страхування матеріальної шкоди у розмірі 11806,00 грн. та моральної шкоди у розмірі 2500,00 грн.

В судовому засіданні представник Приватного акціонерного товариства Страхова компанія Арсенал Страхування не заперечував проти задоволення вказаного клопотання.

Представник Товариства з обмеженою відповідальністю Старавто та третя особа в судове засідання не з`явились.

Вислухавши пояснення позивачки, вивчивши матеріали справи та долучені до позову письмові докази, оцінивши їх у сукупності, суд прийшов до наступного висновку.

Відповідно до п.5 ч.1 ст. 257 ЦПК України суд залишає заяву без розгляду, якщо позивач до початку розгляду справи по суті подав заяву про залишення позову без розгляду.

Враховуючи наведене, суд вважає за необхідне позовні вимоги ОСОБА_1 до Приватного акціонерного товариства Страхова компанія Арсенал Страхування про відшкодування матеріальної та моральної шкоди залишити без розгляду.

Разом з тим, суд вважає необхідним роз`яснити позивачці, що залишення позовної заяви без розгляду не перешкоджає повторному зверненню із позовом до суду.

Керуючись ст. 257, 353 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Позовні вимоги заяву ОСОБА_1 до Приватного акціонерного товариства Страхова компанія Арсенал Страхування про відшкодування матеріальної та моральної шкоди - залишити без розгляду.

Роз`яснити позивачці, що після усунення умов, які були підставою для залишення заяви без розгляду, він має право звернутись до суду повторно.

Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається до Запорізького апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення. Особа, без участі якої було постановлено ухвалу, має право подати апеляційну скаргу протягом п`ятнадцяти днів з дня отримання її копії.

Суддя: Турбіна Т. Ф.

СудЛенінський районний суд м. Запоріжжя
Дата ухвалення рішення17.07.2019
Оприлюднено26.12.2019
Номер документу86615390
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —334/8181/17

Рішення від 17.07.2019

Цивільне

Ленінський районний суд м. Запоріжжя

Турбіна Т. Ф.

Ухвала від 17.07.2019

Цивільне

Ленінський районний суд м. Запоріжжя

Турбіна Т. Ф.

Ухвала від 13.12.2017

Цивільне

Ленінський районний суд м. Запоріжжя

Добрєв М. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні