Ухвала
від 24.12.2019 по справі 554/11153/19
ОКТЯБРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ПОЛТАВИ

Дата документу 24.12.2019 Справа № 554/11153/19

Провадження № 1-кс/554/17653/2019

УХВАЛА

Іменем України

24 грудня 2019 року слідчий суддя Октябрського районного суду м.Полтави ОСОБА_1 , розглянувши клопотання старшого слідчоговідділу розслідуванняособливо важливихзлочинів слідчогоуправління ГУНПв Полтавськійобласті капітанаполіції ОСОБА_2 про арешт майна, -

в с т а н о в и в:

Слідчий звернулася до суду із зазначеним клопотанням, у якому посилася на те, що 17.07.2019 до військової прокуратури Полтавського гарнізону з відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Управління служби безпеки України в Полтавській області (далі ВБКОЗ УСБУ в Полтавській області) надійшло повідомлення про вчинення злочину, передбаченого ч. 3 ст. 191 КК України.

З вказаного повідомлення вбачається, що службові особи державного підприємства Полтавської області, діючи за попередньою змовою групою осіб з службовими особами СГД, на території Полтавської області, вчинили привласнення та подальшу розтрату грошових коштів, виділених на проведення ремонтних та будівельних робіт, а також на виготовлення проектної документації, протягом 2018-2019 років.

Цього ж дня, військовою прокуратурою Полтавського гарнізону на підставі зазначеного повідомлення розпочато кримінальне провадження №42019170690000074 за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 191 КК України, досудове розслідування у якому доручено проводити слідчим слідчого управління Головного управління Національної поліції в Полтавській області (далі СУ ГУ НП в Полтавській області).

09.08.2019 Генеральним прокурором України прийнято рішення про визначення групи прокурорів у кримінальному провадженні № 42019170690000074 від 17.07.2019, про що винесено відповідну постанову.

В ході проведення досудового розслідування встановлено, що проектними організаціями керівником, засновником або власником яких є громадяни України ОСОБА_3 та ОСОБА_4 протягом 2017-2019 років освоєно близько 50 млн. грн. по укладених договорах про виконання проектних робіт із державним підприємством Полтавської обласної державної адміністрації «Агентство місцевих доріг Полтавської області» та Департаментом містобудування, архітектури та з питань ЖКГ Полтавської ОДА.

Одночасно з цим, перевірялася необґрунтовано завищена ціна виконання робіт та обготівкування бюджетних коштів в розмірі близько 20 млн. грн., а також привласнення бюджетних коштів і часткова передача службовим особам зазначеного державного підприємства та державного органу. При цьому встановлено, що роботи виконуються переважно фізичними особами за готівкові кошти, які ОСОБА_5 та ОСОБА_4 через наявні рахунки в банківських установах, зокрема в Полтавському ГРУ «ПАТ КБ «ПриватБанк».

В подальшому, електронні документи проектів, виконавцями яких є фізичні особи, направляються на електронну пошту, роздруковуються та проставляється печатка підприємства, від імені якого укладено договір із бюджетною організацією. Однак, частина коштів, яка не витрачена на оплату роботи присвоюється ОСОБА_3 та ОСОБА_4 , на картковому рахунку якого знаходяться оборотні кошти в розмірі близько 1 млн. грн. та готівковий розрахунок із проектантами проводиться останнім за місцем розташування організацій: АДРЕСА_1 .

До проектних організацій ОСОБА_3 та ОСОБА_4 відносяться: ТОВ «УСП «Укрбудпроект» код ЄДРПОУ 42653396, ТОВ «УСП «Інспецпроект» код ЄДРПОУ 42651116, ТОВ «група компаній Укрсервіспроект» код ЄДРПОУ 42409275, ТОВ «УСП «Мегаполіс» код ЄДРПОУ 42281012, ТОВ «Укрсервіспроект» код ЄДРПОУ 42018942, ТОВ «Інспецпроект» код ЄДРПОУ 42002288, ТОВ «Неоінжиніринг» код ЄДРПОУ 41873614, ПП «УСП «Мегаполіс» код ЄДРПОУ 38875040, ПП «Укрсервіспроект» код ЄДРПОУ 36514593.

Формування переліку об`єктів будівництва, реконструкції, ремонту і утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах здійснювалось за результатами комісійних оглядів доріг з фото фіксацією, на підставі яких формувався пакет документів з відповідними обґрунтуванням щодо стану доріг та необхідністю здійснення конкретного виду робіт, який в подальшому направлявся для погодження до Укравтодору.

Сформований перелік об`єктів будівництва, реконструкції та поточного середнього ремонту автомобільних доріг загального користування, погоджений Укравтодором, бюджетним комітетом Верховної ради України та затверджений колишнім головою Полтавської ОДА ОСОБА_6 відповідними розпорядженнями, передано до Департаменту будівництва, містобудування і архітектури та житлово-комунального господарства Полтавської ОДА та ДП «Агентство місцевих доріг Полтавської області».

В той же час, наявна інформація свідчить про те, що місцеві нормативні акти з критеріїв відбору доріг, в тому числі щодо проведення капітальних робіт, робіт з будівництва, реконструкції та поточного середнього ремонту автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах по Полтавській області, не розроблялися. Дані технічних паспортів при формуванні переліку об`єктів не використовувались.

За результатом узагальнення отриманої інформації встановлено, що у 2018 році Департаментом та ДП «Агентство місцевих доріг Полтавської області», окрім видатків на оплату виконаних робіт з капітального та поточного ремонту автомобільних доріг місцевого значення, були використані кошти Субвенції на оплату інших робіт та послуг виготовлення проектно-кошторисної документації, утримання служби замовника, інженерно-геодезичні вишукування, виготовлення технічної документації із землеустрою тощо.

Із загальної кількості об`єктів, за якими виготовлена проектно-кошторисна документація на замовлення ДП «Агентство місцевих доріг Полтавської області» за рахунок Субвенції, роботи по 33 об`єктах у 2018 році не виконувались та до переліку на 2019 рік не включені.

На виготовлення проектно-кошторисної документації за зазначеними об`єктами витрачено близько 29,175 млн. грн.

В той же час, в рамках зазначеного кримінального провадження встановлено, що за результатами проведеної тендерної закупівлі щодо надання послуг з поточного середнього ремонту автомобільної дороги загального користування місцевого значення О1715376 Миргород-Хорол на ділянці км15+545-км31+520 Хорольського району Полтавської області (окремими ділянками) (UA-2019-05-20-001367), переможцем оголошено ПП «Дорсервіс КПК» (Код: 37948128) з пропозицією 11 207 000 грн.

В подальшому, між ПП «Дорсервіс КПК» і ТОВ «Лубенське ШБУ №9» (Код: 03450436) укладено договір субпідряду щодо виконання поточного середнього ремонту відрізку автомобільної дороги загального користування місцевого значення із модифікацією асфальтобетонної суміші полімерами.

Співробітниками ТОВ «Лубенське ШБУ №9», з метою економії коштів, не проведено модифікації асфальтобетонної суміші в ході виконання будівельних робіт, чим значно знижено фізико-механічні властивості покриття дороги. При цьому, службові особи ДП «Агентство місцевих доріг Полтавської області», зокрема директор зазначеного ДП ОСОБА_7 , будучи обізнаними про порушення вимог проектно-кошторисної документації, підписали документи, в тому числі й акт приймання виконаних будівельних робіт (КБ-2в), із внесеними недостовірними відомостями щодо якісних показників асфальтобетонного покриття.

Крім цього встановлені ознаки здійснення фіктивних операцій з боку ТОВ «БК «Старт-Інвест» (Код: 41922954) в ході надання послуг з будівництва та утримання автошляхів з метою подальшого обготівковування та передачі в якості неправомірної вигоди службовим особам ДП «Агентство місцевих доріг Полтавської області».

Так, керівництво ТОВ «БК «Старт-Інвест» із вказаною вище метою укладають угоди щодо придбання будівельних матеріалів, зокрема шлаку фракційного та відсіву гранітного, надання юридичних послуг, без реального постачання продукції та надання послуг.

Зазначені безтоварні операції між ТОВ «БК «Старт-Інвест» та наступними суб`єктами господарської діяльності в період з червня по липень 2019 року: ТОВ «Лубнидорбуд» (Код ЄДРПОУ:42877578), ТОВ «ДРСУ-8» (Код ЄДРПОУ:41192649), Дочірнє Підприємство «Лохвицький шлях» (Код ЄДРПОУ: 36492271), ТОВ «Дорожник-1» (Код ЄДРПОУ: 38492231).

Крім цього, між ДП «Агентство місцевих доріг Полтавської області» та суб`єктами господарювання регіону укладено ряд договір про надання послуг з озеленення території та утримання зелених насаджень.

На підставі зазначених договорів виконавці зобов`язані надати послуги з видалення самостійних і пророслих кущів, чагарників, хмизу, скошування трави (сухостою), зрізання сухих та нахилених гілок на ділянках смуги відведення відповідної ділянки автомобільної дороги загального користування місцевого значення Полтавської області.

В той же час встановлено, що під час виконання зазначеного виду робіт підприємці виходять за межі умов договору та здійснюють суцільну порубку дерев на зазначеній території, тобто особи, уповноважені на підписання актів приймання-передачі наданих послуг, незважаючи на порушення, затверджують зазначений акт, чим вчиняють службову недбалість.

Обставини вчинення кримінального правопорушення підтверджуються повідомленням ВБКОЗ УСБУ в Полтавській області про вчинення злочину від 15.07.2019, а також матеріалами виконаного оперативним підрозділом доручення.

20.12.2019 на підставі ухвали слідчого судді Октябрського районного суду м. Полтави від 17.12.2019 в ході обшуку у ТОВ «Лубенське ШБУ №9», за адресою: Полтавська область, м. Лубни, просп. Володимирський, 210, було виявлено та вилучено:

І.Виготовлена папка для паперів виготовлена із паперу білого кольору, яка має надрукований напис чорного кольору «Папка для паперів», позначена під час слідчої дії для зручності кульковою ручкою чорного кольору «№1» та в якій знаходяться наступні документи:

1.Реєстр виконаних робіт за вересень 2019 р на 2 аркушах;

2.Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за вересень 2019 року в правому верхньому куту є помітка 81_1_ПД_ КБЗа на 2 аркушах;

3.Акт приймання виконаних будівельних робіт за вересень 2019 року в правому верхньому куту є помітка 81_1_ПД_ КБЗа, на 3 аркушах;

4. Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за вересень 2019 року в правому верхньому куту є помітка 80_1_ПД_ КБЗа на 2 аркушах;

5. Акт приймання виконаних будівельних робіт за вересень 2019 року в правому верхньому куту є помітка 80_1_ПД_ КБЗа на 3 аркушах;

6. Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за вересень 2019 року в правому верхньому куту є помітка 79_1_ПД_ КБЗа на 2 аркушах;

7. Акт приймання виконаних будівельних робіт за вересень 2019 року в правому верхньому куту є помітка 79_1_ПД_ КБЗа на 3 аркушах;

8. Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за вересень 2019 року в правому верхньому куту є помітка 64_1_ПД_ КБЗа на 1 аркуші;

9. Акт приймання виконаних будівельних робіт за вересень 2019 року в правому верхньому куту є помітка 64_1_ПД_ КБЗа на 3 аркушах;

10. Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за вересень 2019 року в правому верхньому куту є помітка 42_1_ПД_ КБЗа на 1 аркуші;

11. Акт приймання виконаних будівельних робіт за вересень 2019 року в правому верхньому куту є помітка 42_1_ПД_ КБЗа на 4 аркушах;

12. Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за вересень 2019 року в правому верхньому куту є помітка 41_1_ПД_ КБЗа на 1 аркуші;

13. Акт приймання виконаних будівельних робіт за вересень 2019 року в правому верхньому куту є помітка 41_1_ПД_ КБЗа на 6 аркушах;

14. Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за вересень 2019 року в правому верхньому куту є помітка 85_1_ПД_ КБЗа на 1 аркуші;

15. Акт приймання виконаних будівельних робіт за вересень 2019 року в правому верхньому куту є помітка 85_1_ПД_ КБЗа на 3 аркушах;

16. Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за вересень 2019 року в правому верхньому куту є помітка 68_1_ПД_ КБЗа на 1 аркуші;

17. Акт приймання виконаних будівельних робіт за вересень 2019 року в правому верхньому куту є помітка 68_1_ПД_ КБЗа на 2 аркушах;

18. Копія довідки по рахунку UA5633148900000260011154548001 від 05.09.2019 року на 2 аркушах;

19. Копія довідки по рахунку UA5633148900000260011154548001 від 19.09.2019 року на 1 аркуші;

20. Копія довідки по рахунку UA5633148900000260011154548001 від 24.09.2019 року на 2 аркушах;

21. Звіт матеріально-відповідальної особи ОСОБА_8 про рух цінностей по рахунку 205 будівельні матеріали за вересень 2019 р. на 2 аркушах;

22. Звіт матеріально-відповідальної особи ОСОБА_8 про рух цінностей по рахунку 22 Малоцінні та швидкозношувальні предмети за вересень 2019 р. на 1 аркуші;

23. Прибутковий ордер № ПН-0001292 від 06 вересня 2019 р. на 1 аркуші;

23. Прибутковий ордер № ПН-0001293 від 06 вересня 2019 р. на 1 аркуші;

24. Накладна на внутрішнє переміщення № ПМ-0000304 від 30 вересня 2019 р. на 1 аркуші;

25. Документ з назвою: «У підзвіт ОСОБА_8 вересень 2019 року» на 1 аркуші;

26. Акт списання № СпТ-000383 від 30. вересня 2019 року на 1 аркуші;

27. Звіт матеріально-відповідальної особи ОСОБА_8 про рух цінностей по рахунку 205 будівельні матеріали за вересень 2019 р. на 5 аркушах;

28.Накладна на внутрішнє переміщення № ПМ-0000305 від 30 вересня 2019 р. на 1 аркуші;

29.Накладна на внутрішнє переміщення № ПМ-0000310 від 04 вересня 2019 р. на 1 аркуші;

30.Накладна на внутрішнє переміщення № ПМ-0000308 від 23 вересня 2019 р. на 1 аркуші;

31. Документ з назвою: «У підзвіт ОСОБА_8 вересень 2019 року» на 1 аркуші;

32. Прибутковий ордер № ПН-0001291 від 16 вересня 2019 р. на 1 аркуші;

33. Прибутковий ордер № ПН-0001288 від 06 вересня 2019 р. на 1 аркуші;

34. Прибутковий ордер № ПН-0001287 від 06 вересня 2019 р. на 1 аркуші;

35. Прибутковий ордер № ПН-0001225 від 30 вересня 2019 р. на 1 аркуші;

36. Акт списання № СпТ-000387 від 30 вересня 2019 року на 1 аркуші;

37. Акт списання № СпТ-000386 від 30 вересня 2019 року на 1 аркуші;

38. Видаткова накладна № РН-000004 від 17 вересня 2019 року на 1 аркуші;

39. Видаткова накладна № РН-000004 від 17 вересня 2019 року на 1 аркуші;

40. Видаткова накладна № РН-000003 від 28 вересня 2019 року на 1 аркуші;

41.Податкова декларація з податку на додану вартість за вересень 2019 року на 4 аркушах;

42. Податкова накладна складена 18.09.2019 № 32 на 2 аркушах;

43. Податкова накладна складена 04.09.2019 № 23 на 2 аркушах;

44. Податкова накладна складена 05.09.2019 № 10 на 2 аркушах;

45. Податкова накладна складена 17.09.2019 № 31 на 2 аркушах;

46.Звіт матеріально-відповідальної особи Склад АБЗ ( ОСОБА_9 ) про рух цінностей по рахунку 205 Будівельні за вересень 2019 р. на 7 аркушах;

47. Журнал-ордер і відомість по рахунку 631 Розрахунки з вітч. Постачальниками на 01.08.2019 року на 3 аркушах з додатками до них на семі аркушах;

48. Журнал-ордер і відомість по рахунку 631 Розрахунки з вітч. Постачальниками на 01.09.2019 року на 3 аркушах з додатками до них на семі аркушах;

ІІ. Виготовлена папка для паперів виготовлена із паперу білого кольору, яка має надрукований напис чорного кольору «Папка для паперів», позначена під час слідчої дії для зручності простим олівцем «ПДВ серпень-вересень 2019». В папці знаходяться документи на аркушах паперу білого кольору формату А-4 всього семі десяти аркушах;

ІІІ. Виготовлена папка для паперів виготовлена із паперу білого кольору, яка має надрукований напис чорного кольору «Папка для паперів», позначена під час слідчої дії для зручності простим олівцем «Ж-О №6 серпень 2019». В папці знаходяться документи на аркушах паперу білого кольору, всього на вісімдесяти трьох аркушах;

VІ. Виготовлена папка для паперів виготовлена із паперу білого кольору, яка має надрукований напис чорного кольору «Папка для паперів», позначена під час слідчої дії для зручності простим олівцем «Ж-О №6 серпень 2019 част. 2». В папці знаходяться документи на аркушах паперу білого кольору, всього на сто п`ятидесяті трьох аркушах;

V. Виготовлена папка для паперів виготовлена із паперу білого кольору, яка має надрукований напис чорного кольору «Папка для паперів», позначена під час слідчої дії для зручності простим олівцем «ТОВ ШБУ-9 Виконання робіт на об`єкті ПП. «Дорсрвіс КПК» ТОВ БК « Старб-інвест». В папці знаходяться документи на аркушах паперу білого кольору, всього на сто тринадцяти аркушах;

VІ. Виготовлена папка для паперів виготовлена із паперу білого кольору, яка має надрукований напис чорного кольору «Папка для паперів», позначена фломастером рожевого кольору «Гадяч-Миргород-Бакумівка-Зубівка ТТН». В папці знаходяться документи на аркушах паперу білого кольору, всього на сто п`ятдесят п`ять аркушів;

VІІ. Виготовлена папка для паперів виготовлена із паперу білого кольору, яка має надрукований напис чорного кольору «Папка для паперів», позначена під час слідчої дії для зручності простим олівцем «Миргород-Хорол ТТН». В папці знаходяться документи на аркушах паперу білого кольору, всього на триста сорока аркушах.

Вказані документи та речі належать ТОВ «Лубенське ШБУ №9», керівником якого є ОСОБА_10 .

Окрім цього, вищенаведені документи та речі містять відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження.

Зазначені документи та речі підлягають огляду, перевірці та дослідженню, шляхом проведення процесуальних дій, у тому числі проведенням відповідних судових експертиз.

У зв`язку з чим, з метою їх збереження як можливих подальших речових доказів, виникла необхідність у накладення арешту на вказані документи та речі.

В судове засідання слідчий не з`явилася. Прокурор направив заяву про розгляд клопотання у його відсутність, клопотання підтримав.

Представник ТОВ «Лубенське ШБУ №9» в судове засідання не з`явився, про розгляд клопотання повідомлявся.

Відповідно до ч. 4 ст. 107 КПК України, у разі неприбуття в судове засідання всіх осіб, які беруть участь у судовому провадженні, чи в разі, якщо відповідно до положень цього Кодексу судове провадження здійснюється судом за відсутності осіб, фіксування за допомогою технічних засобів кримінального провадження в суді не здійснюється.

За таких обставин фіксування судового засідання технічним засобом не здійснювалось.

Згідно ч.1 ст. 172 КПК України, клопотання про арешт майна розглядається слідчим суддею, судом не пізніше двох днів з дня його надходження до суду, за участю слідчого та/або прокурора, цивільного позивача, якщо клопотання подано ним, підозрюваного, обвинуваченого, іншого власника майна, і за наявності - також захисника, законного представника, представника юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження. Неприбуття цих осіб у судове засідання не перешкоджає розгляду клопотання.

Згідно ст.ст.168, 237 КПК України вилучене в ході огляду місця події майно є тимчасово вилученим майном, на яке, у відповідності до ч.5 ст.171 КПК України, потрібно накласти арешт з метою його подальшого використання під час проведення експертних досліджень та слідчих дій, унеможливлення втрати слідів злочину.

Відповідно до п. 1 ст.170 КПК України, арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна. Арешт майна скасовується у встановленому цим Кодексом порядку.

Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, зникнення, втрати, знищення, використання, перетворення, пересування, передачі, відчуження.

Згідно п. 2 ст.170 КПК України арешт майна допускається з метою забезпечення збереження речових доказів, та відповідно до п. 3 даної статті у випадку, передбаченому пунктом 1 частини другої цієї статті, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним у статті 98 КПК України, а саме: речовими доказами є матеріальні об`єкти, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об`єктом кримінально протиправних дій.

Як встановлено,ухвалою слідчогосудді Октябрськогорайонного судум.Полтавивід 17.12.2019року наданодозвіл на проведення обшуку ТОВ«Лубенське ШБУ№9»,яке знаходиться за адресою: Полтавська обл., м.Лубни, просп. Володимирський, 210, з метою виявлення та вилучення документів фінансово-господарської діяльності, які мають значення у кримінальному провадженні та які свідчать про незаконне заволодіння грошовими коштами бюджету під час здійснення будівельно-монтажних та ремонтних робіт.

Дослідивши матеріаликлопотання,з метоюповноти,всебічності танеупередженого розслідуваннякримінального провадження,а такожвраховуючи,що дозвіл навідшукання тавилучення бувнаданий,тому слідчийсуддя приходитьдо висновкупро наявністьправових підставдля арештумайна та задоволення клопотання у повному обсязі, оскільки вказані документи відповідають вимогам ст. 98 КПК УКраїни.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст.2,7,98, 132,167,170-173,309,372 КПК України, слідчий суддя, -

у х в а л и в :

Клопотання задовольнити.

Накласти арешт на майно, яке було вилучене під час обшуку у приміщеннях ТОВ «ЛубенськеШБУ №9»,яке знаходиться за адресою: Полтавська обл., м.Лубни, просп. Володимирський, 210, , а саме:

І.Виготовлена папка для паперів виготовлена із паперу білого кольору, яка має надрукований напис чорного кольору «Папка для паперів», позначена під час слідчої дії для зручності кульковою ручкою чорного кольору «№1» та в якій знаходяться наступні документи:

1.Реєстр виконаних робіт за вересень 2019 р на 2 аркушах;

2.Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за вересень 2019 року в правому верхньому куту є помітка 81_1_ПД_ КБЗа на 2 аркушах;

3.Акт приймання виконаних будівельних робіт за вересень 2019 року в правому верхньому куту є помітка 81_1_ПД_ КБЗа, на 3 аркушах;

4. Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за вересень 2019 року в правому верхньому куту є помітка 80_1_ПД_ КБЗа на 2 аркушах;

5. Акт приймання виконаних будівельних робіт за вересень 2019 року в правому верхньому куту є помітка 80_1_ПД_ КБЗа на 3 аркушах;

6. Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за вересень 2019 року в правому верхньому куту є помітка 79_1_ПД_ КБЗа на 2 аркушах;

7. Акт приймання виконаних будівельних робіт за вересень 2019 року в правому верхньому куту є помітка 79_1_ПД_ КБЗа на 3 аркушах;

8. Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за вересень 2019 року в правому верхньому куту є помітка 64_1_ПД_ КБЗа на 1 аркуші;

9. Акт приймання виконаних будівельних робіт за вересень 2019 року в правому верхньому куту є помітка 64_1_ПД_ КБЗа на 3 аркушах;

10. Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за вересень 2019 року в правому верхньому куту є помітка 42_1_ПД_ КБЗа на 1 аркуші;

11. Акт приймання виконаних будівельних робіт за вересень 2019 року в правому верхньому куту є помітка 42_1_ПД_ КБЗа на 4 аркушах;

12. Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за вересень 2019 року в правому верхньому куту є помітка 41_1_ПД_ КБЗа на 1 аркуші;

13. Акт приймання виконаних будівельних робіт за вересень 2019 року в правому верхньому куту є помітка 41_1_ПД_ КБЗа на 6 аркушах;

14. Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за вересень 2019 року в правому верхньому куту є помітка 85_1_ПД_ КБЗа на 1 аркуші;

15. Акт приймання виконаних будівельних робіт за вересень 2019 року в правому верхньому куту є помітка 85_1_ПД_ КБЗа на 3 аркушах;

16. Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за вересень 2019 року в правому верхньому куту є помітка 68_1_ПД_ КБЗа на 1 аркуші;

17. Акт приймання виконаних будівельних робіт за вересень 2019 року в правому верхньому куту є помітка 68_1_ПД_ КБЗа на 2 аркушах;

18. Копія довідки по рахунку UA5633148900000260011154548001 від 05.09.2019 року на 2 аркушах;

19. Копія довідки по рахунку UA5633148900000260011154548001 від 19.09.2019 року на 1 аркуші;

20. Копія довідки по рахунку UA5633148900000260011154548001 від 24.09.2019 року на 2 аркушах;

21. Звіт матеріально-відповідальної особи ОСОБА_8 про рух цінностей по рахунку 205 будівельні матеріали за вересень 2019 р. на 2 аркушах;

22. Звіт матеріально-відповідальної особи ОСОБА_8 про рух цінностей по рахунку 22 Малоцінні та швидкозношувальні предмети за вересень 2019 р. на 1 аркуші;

23. Прибутковий ордер № ПН-0001292 від 06 вересня 2019 р. на 1 аркуші;

23. Прибутковий ордер № ПН-0001293 від 06 вересня 2019 р. на 1 аркуші;

24. Накладна на внутрішнє переміщення № ПМ-0000304 від 30 вересня 2019 р. на 1 аркуші;

25. Документ з назвою: «У підзвіт ОСОБА_8 вересень 2019 року» на 1 аркуші;

26. Акт списання № СпТ-000383 від 30. вересня 2019 року на 1 аркуші;

27. Звіт матеріально-відповідальної особи ОСОБА_8 про рух цінностей по рахунку 205 будівельні матеріали за вересень 2019 р. на 5 аркушах;

28.Накладна на внутрішнє переміщення № ПМ-0000305 від 30 вересня 2019 р. на 1 аркуші;

29.Накладна на внутрішнє переміщення № ПМ-0000310 від 04 вересня 2019 р. на 1 аркуші;

30.Накладна на внутрішнє переміщення № ПМ-0000308 від 23 вересня 2019 р. на 1 аркуші;

31. Документ з назвою: «У підзвіт ОСОБА_8 вересень 2019 року» на 1 аркуші;

32. Прибутковий ордер № ПН-0001291 від 16 вересня 2019 р. на 1 аркуші;

33. Прибутковий ордер № ПН-0001288 від 06 вересня 2019 р. на 1 аркуші;

34. Прибутковий ордер № ПН-0001287 від 06 вересня 2019 р. на 1 аркуші;

35. Прибутковий ордер № ПН-0001225 від 30 вересня 2019 р. на 1 аркуші;

36. Акт списання № СпТ-000387 від 30 вересня 2019 року на 1 аркуші;

37. Акт списання № СпТ-000386 від 30 вересня 2019 року на 1 аркуші;

38. Видаткова накладна № РН-000004 від 17 вересня 2019 року на 1 аркуші;

39. Видаткова накладна № РН-000004 від 17 вересня 2019 року на 1 аркуші;

40. Видаткова накладна № РН-000003 від 28 вересня 2019 року на 1 аркуші;

41.Податкова декларація з податку на додану вартість за вересень 2019 року на 4 аркушах;

42. Податкова накладна складена 18.09.2019 № 32 на 2 аркушах;

43. Податкова накладна складена 04.09.2019 № 23 на 2 аркушах;

44. Податкова накладна складена 05.09.2019 № 10 на 2 аркушах;

45. Податкова накладна складена 17.09.2019 № 31 на 2 аркушах;

46.Звіт матеріально-відповідальної особи Склад АБЗ ( ОСОБА_9 ) про рух цінностей по рахунку 205 Будівельні за вересень 2019 р. на 7 аркушах;

47. Журнал-ордер і відомість по рахунку 631 Розрахунки з вітч. Постачальниками на 01.08.2019 року на 3 аркушах з додатками до них на семі аркушах;

48. Журнал-ордер і відомість по рахунку 631 Розрахунки з вітч. Постачальниками на 01.09.2019 року на 3 аркушах з додатками до них на семі аркушах;

ІІ. Виготовлена папка для паперів виготовлена із паперу білого кольору, яка має надрукований напис чорного кольору «Папка для паперів», позначена під час слідчої дії для зручності простим олівцем «ПДВ серпень-вересень 2019». В папці знаходяться документи на аркушах паперу білого кольору формату А-4 всього семі десяти аркушах;

ІІІ. Виготовлена папка для паперів виготовлена із паперу білого кольору, яка має надрукований напис чорного кольору «Папка для паперів», позначена під час слідчої дії для зручності простим олівцем «Ж-О №6 серпень 2019». В папці знаходяться документи на аркушах паперу білого кольору, всього на вісімдесяти трьох аркушах;

VІ. Виготовлена папка для паперів виготовлена із паперу білого кольору, яка має надрукований напис чорного кольору «Папка для паперів», позначена під час слідчої дії для зручності простим олівцем «Ж-О №6 серпень 2019 част. 2». В папці знаходяться документи на аркушах паперу білого кольору, всього на сто п`ятидесяті трьох аркушах;

V. Виготовлена папка для паперів виготовлена із паперу білого кольору, яка має надрукований напис чорного кольору «Папка для паперів», позначена під час слідчої дії для зручності простим олівцем «ТОВ ШБУ-9 Виконання робіт на об`єкті ПП. «Дорсрвіс КПК» ТОВ БК « Старб-інвест». В папці знаходяться документи на аркушах паперу білого кольору, всього на сто тринадцяти аркушах;

VІ. Виготовлена папка для паперів виготовлена із паперу білого кольору, яка має надрукований напис чорного кольору «Папка для паперів», позначена фломастером рожевого кольору «Гадяч-Миргород-Бакумівка-Зубівка ТТН». В папці знаходяться документи на аркушах паперу білого кольору, всього на сто п`ятдесят п`ять аркушів;

VІІ. Виготовлена папка для паперів виготовлена із паперу білого кольору, яка має надрукований напис чорного кольору «Папка для паперів», позначена під час слідчої дії для зручності простим олівцем «Миргород-Хорол ТТН». В папці знаходяться документи на аркушах паперу білого кольору, всього на триста сорока аркушах.

На підставі ч.3 ст. 269 КПК України, слідчий, прокурор після отримання судового рішення про відмову в задоволенні або про часткове задоволення клопотання про арешт тимчасово вилученого майна, судового рішення про повне або часткове скасування арешту тимчасово вилученого майна повинні негайно вжити заходів щодо виконання судового рішення та направити повідомлення про його виконання слідчому судді.

Ухвала може бути оскаржена до Полтавського апеляційного суду протягом п`яти діб.

Виконання ухвали доручити слідчому у провадженні якого знаходиться кримінальне провадження.

Слідчий суддя Октябрського

районного суду м.Полтави ОСОБА_1

СудОктябрський районний суд м.Полтави
Дата ухвалення рішення24.12.2019
Оприлюднено21.02.2023
Номер документу86625932
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про арешт майна

Судовий реєстр по справі —554/11153/19

Ухвала від 30.12.2021

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Сініцин Е. М.

Ухвала від 30.12.2021

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Сініцин Е. М.

Ухвала від 30.12.2021

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Сініцин Е. М.

Ухвала від 30.12.2021

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Сініцин Е. М.

Ухвала від 12.11.2021

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Чуванова А. М.

Ухвала від 10.02.2021

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Чуванова А. М.

Ухвала від 30.09.2020

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Гальонкіна Ю. С.

Ухвала від 12.01.2021

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Тімошенко Н. В.

Ухвала від 15.01.2021

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Тімошенко Н. В.

Ухвала від 05.01.2021

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Гольник Л. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні