Ухвала
від 23.12.2019 по справі 699/751/19
КОРСУНЬ-ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 699/751/19

Номер провадження № 2/699/531/19

УХВАЛА

про залишення позову без розгляду

23.12.2019 року м. Корсунь-Шевченківський

Корсунь-Шевченківський районний суд Черкаської області в складі:

головуючого- судді Свитки С. Л.,

за участю секретаря судового засідання Таран О.В.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі судових засідань Корсунь-Шевченківського районного суду в порядку загального позовного провадження цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Корсунь-Шевченківської міської ради, Корсунь-Шевченківської районної державної адміністрації в особі відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та будівництва, виконавчого комітету Корсунь-Шевченківської міської ради з участю третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог, на стороні відповідачів: державної архітектурно-будівельної інспекції України, об`єднання співвласників багатоквартирного будинку Свій дах про визнання права власності на самочинно побудований балкон,

ВСТАНОВИВ:

Позивач звернулася до Корсунь-Шевченківського районного суду з даним позовом, у якому просить визнати за нею право власності на самочинно побудований балкон до квартири АДРЕСА_1 , площею 13.65 кв. м., розташованої на першому поверсі 12-квартирного будинку, на наділеній власником - ОСББ Мій дах під прибудову земельної ділянки з кадастровим номером: 7122510100:03:012:0020, яка зареєстрована у реєстрі нерухомості 11.06.2019 за №31949986. .

До початку розгляду справи по суті від позивача ОСОБА_1 надійшла заява про залишення позову без розгляду.

В судове засідання учасники справи не з`явилися, про дату, час, місце розгляду справи були повідомлені вчасно, причини неявки не повідомили.

У зв`язку з неявкою учасників справи фіксування судового засідання технічними засобами не здійснювалося відповідно до ч.2 ст.247 ЦПК України.

Згідно п.5 ч.1 ст.257 ЦПК України суд постановляє ухвалу про залишення позову без розгляду, якщо позивач до початку розгляду справи по суті подав заяву про залишення позову без розгляду.

Таким чином, суд залишає без розгляду позов в зв»язку з поданням позивачем до початку розгляду справи по суті заяви про залишення позову без розгляду.

Підстави для повернення судового збору відсутні.

Керуючись ст.257, 353 ЦПК України, суд,

УХВАЛИВ:

Залишити без розгляду позов ОСОБА_1 до Корсунь-Шевченківської міської ради, Корсунь-Шевченківської районної державної адміністрації в особі відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та будівництва, виконавчого комітету Корсунь-Шевченківської міської ради з участю третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог, на стороні відповідачів: державної архітектурно-будівельної інспекції України, об`єднання співвласників багатоквартирного будинку Свій дах про визнання права власності на самочинно побудований балкон в зв`язку з поданням позивачем заяви про залишення позову без розгляду.

Ухвала суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги.

Апеляційна скарга може бути поданою до Черкаського апеляційного суду протягом 15 днів з дня її складення через Корсунь-Шевченківський районний суд.

Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом 15 днів з дня вручення повної ухвали суду.

Суддя Свитка С.Л.

СудКорсунь-Шевченківський районний суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення23.12.2019
Оприлюднено27.12.2019
Номер документу86638471
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —699/751/19

Ухвала від 23.12.2019

Цивільне

Корсунь-Шевченківський районний суд Черкаської області

Свитка С. Л.

Ухвала від 28.10.2019

Цивільне

Корсунь-Шевченківський районний суд Черкаської області

Свитка С. Л.

Ухвала від 12.09.2019

Цивільне

Корсунь-Шевченківський районний суд Черкаської області

Свитка С. Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні