Ухвала
від 27.12.2019 по справі 371/1194/19
МИРОНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

27.12.2019 Єдиний унікальний № 371/1194/19

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про закриття підготовчого провадження та

призначення справи до судового розгляду по суті

27 грудня 2019 року м. Миронівка

ЄУН 371/1194/19

Провадження № 2/371/617/19

Миронівський районний суд Київської області в складі :

головуючого судді Капшук Л.О.,

за участю секретаря судових засідань Семерей Л.М.,

розглянувши у підготовчому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , треті особи, які не заявляють самостійні вимоги щодо предмета спору, орган опіки та піклування Миронівської районної державної аміністрації Київської області, орган опіки та піклування Грушівської сільської ради Миронівського району Київської області, про позбавлення батьківських прав, стягнення аліментів ,

У С Т А Н О В И В :

В провадженні Миронівського районного суду перебуває цивільна справа, в якій позивачем заявлено вимогу про позбавлення батьківських прав ОСОБА_2 , відносно малолітньої доньки ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Позивач та представник позивача в підготовче засідання не з`явилися,представник позивача подала до суду клопотання про проведення підготовчого засідання у її відсутності.

Відповідач в підготовче засідання не з`явилася,про дату, час і місце проведення підготовчого засідання повідомлялася за зареєстрованим місцем проживання.

Представники третіх осіб органу опіки та піклування Миронівської районної державної аміністрації Київської області, органу опіки та піклування Грушівської сільської ради Миронівського району Київської області в підготовче засідання засідання не з`явилися, подали до суду клопотання про розгляд справи у їх відсутності.

За правилами частини 2 статті 247 ЦПК України за умов неявки в судове засідання всіх учасників справи фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Підстави для відкладення підготовчого судового засідання, визначені частиною 2 статті 198 ЦПК України, відсутні.

Судом, відповідно до передбачених частиною 1 статті 189 ЦПК України завдань підготовчого провадження, визначено предмет спору та характер спірних правовідносин, позовні вимоги та склад учасників судового процесу, з`ясовано відсутність заперечень проти позовних вимог, визначено обставини справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів, визначено порядок розгляду справи.

Враховуючи, що спір не врегульовано, по справі проведені необхідні підготовчі дії, суд вважає за необхідне закрити підготовче провадження у справі та призначити справу до судового розгляду по суті.

В поданій до суду заяві представник позивача заявила клопотання про виклик в судове засідання та допит як свідків ОСОБА_4 , ОСОБА_5 . Клопотання обґрунтовано тими обставинами, що вказаним особам відомі фактичні дані, якими обґрунтовані позовні вимоги.

Згідно статті 91 ЦПК України виклик свідка здійснюється за заявою учасника справи. У заяві про виклик свідка зазначаються його ім`я, місце проживання (перебування) або місце роботи, обставини, які він може підтвердити. В ухвалі, якою суд вирішує питання про виклик свідка, суд попереджає свідка про кримінальну відповідальність за завідомо неправдиве показання чи відмову від давання показань на вимогу суду.

Заява про виклик свідків за змістом відповідає вимогам ст. 91 ЦПК України.

Згідно правил статті 69 ЦПК України свідком може бути кожна особа, якій відомі будь-які обставини, що стосуються справи.

Суду не надано доказів, що особи, про допит яких заявлено клопотання, є такими, що не можуть бути допитані як свідки згідно частини 1 статті 70 ЦПК України.

Клопотання про виклик свідків є обґрунтованими з огляду на ті обставини, що вказаним у заяві про виклик свідків особам відомі обставини, що входять до складу підстави заявлених вимог, їх показання можуть мати значення для вирішення спірних правовідносин.

Враховуючи, що спір не врегульовано, по справі проведені необхідні підготовчі дії, суд вважає за необхідне закрити підготовче провадження у справіта призначити справу до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 91, 189, 197, 200 ЦПК України, суд

У Х В А Л И В :

Закрити підготовче провадження у справіза позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , треті особи, які не заявляють самостійні вимоги щодо предмета спору, орган опіки та піклування Миронівської районної державної аміністрації Київської області, орган опіки та піклування Грушівської сільської ради Миронівського району Київської області, про позбавлення батьківських прав, стягнення аліментів.

Цивільну справу призначити до судового розгляду по суті на 9 годину 6 лютого 2020 року .

В судове засідання викликати свідка ОСОБА_4 , адреса місця проживання: АДРЕСА_1 , ОСОБА_5 , адреса місця проживання: АДРЕСА_1 .

Попередити свідків про кримінальну відповідальність за завідомо неправдиве показання чи відмову від давання показань на вимогу суду.

З`ясування обставин, на які сторони посилаються як на підставу своїх вимог, здійснити на підставі письмових доказів, що зібрані у справі, показів свідків.

Копію ухвали про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті надіслати сторонам, викликати їх в судове засідання.

Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається: https://mr.ko.court.gov.ua/sud1017/.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя підпис Л.О. Капшук

Згідно з оригіналом.

Суддя Л.О. Капшук

Дата ухвалення рішення27.12.2019
Оприлюднено28.12.2019
Номер документу86666887
СудочинствоЦивільне
Сутьпозбавлення батьківських прав, стягнення аліментів

Судовий реєстр по справі —371/1194/19

Рішення від 07.09.2020

Цивільне

Миронівський районний суд Київської області

Капшук Л. О.

Рішення від 07.09.2020

Цивільне

Миронівський районний суд Київської області

Капшук Л. О.

Рішення від 07.09.2020

Цивільне

Миронівський районний суд Київської області

Капшук Л. О.

Ухвала від 27.12.2019

Цивільне

Миронівський районний суд Київської області

Капшук Л. О.

Ухвала від 04.10.2019

Цивільне

Миронівський районний суд Київської області

Капшук Л. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні