Ухвала
від 11.12.2019 по справі 2-202/2011
СКВИРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Сквирський районний суд Київської області

Справа № 2-202/2011

Провадження № 6/376/54/2019

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"11" грудня 2019 р.

Сквирський районний суд Київської області в складі:

головуючого судді - Віговський С.І.,

при секретарі - Кропивлянській С.М.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Сквира подання головного державного виконавця Сквирського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Київській області Поляруш Алли Миколаївни, про оголошення розшуку боржника, -

ВСТАНОВИВ :

Головний державний виконавець Сквирського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Київській області (надалі - Сквирський РВ ДВС ГТУЮ у Київській області) Поляруш А.М. звернулася до суду з поданням про розшук боржника - ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженки с. Уладівка, Літинського району, Вінницької області.

В обґрунтування подання зазначає, що на виконанні у Сквирському РВ ДВС ГТУЮ у Київській області перебуває виконавче провадження № 30723600 з примусового виконання виконавчого листа № 2-202/2011 від 22 квітня 2011 року виданого Сквирським районним судом Київської області, про стягнення з ОСОБА_1 на користь Комунального закладу Київської обласної ради Спеціалізований Обласний будинок дитини м. Біла Церква аліменти на утримання малолітньої доньки ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_2 у розмірі 1/4 частини з усіх видів доходів відповідача, але не менш ніж 30 відсотків прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку, щомісяця, починаючи з 23.03.2011 року до повноліття дитини.

06.01.2012 року державним виконавцем винесено постанову про відкриття виконавчого провадження.

У виконавчому документі вказана адреса проживання боржника: АДРЕСА_1 на даний час - Підгайя), 69.

В ході виконавчого провадження встановлено, що боржник доходів не отримує та рахунків відкритих у банках та банківських установах не має, нерухомого та рухомого майна за боржником не зареєстровано.

Рішення суду станом на 20.11.2019 року не виконано, заборгованість по сплаті аліментів становить 105 916 (сто п`ять тисяч дев`ятсот шістнадцять) грн. 78 коп., боржник не вживає заходів щодо виконання рішення суду.

Державним виконавцем на адресу боржника простою та рекомендованою кореспонденцією надсилались документи виконавчого провадження, виклики щодо явки до виконавця для надання пояснень щодо причин невиконання рішення суду, однак ОСОБА_1 на виклики не з`являється, про причини неявки не повідомляє.

До Сквирського РВ ДВС ГТУЮ у Київській області поверталася поштова кореспонденція, направлена боржнику на адресу: АДРЕСА_1 - Підгайя), 69, у зв`язку з тим, що адресат за вказаною адресою не проживає.

02.07.2019 року на запит державного виконавця до відділу обліку та моніторингу інформації про реєстрацію місця проживання управління ДМС у м. Києві та Київській області отримано інформацію про те, що ОСОБА_1 зареєстрована за адресою: АДРЕСА_1 на даний час - Підгайя), 69.

На запит державного виконавця отримано повідомлення Великополовецької сільської ради Сквирського району Київської області про те, що ОСОБА_1 зареєстрована за адресою: АДРЕСА_1 , 69, однак по місцю реєстрації не проживає, місце її проживання або перебування невідоме.

03.09.2019 року при виході за адресою реєстрації боржника, встановлено, що ОСОБА_1 за вказаною адресою не проживає, місцезнаходження її невідоме, про що складено відповідний акт державного виконавця.

Вжитими заходами Сквирського РВ ДВС ГТУЮ у Київській області встановити місцезнаходження боржника, ОСОБА_1 , станом на 20.11.2019 року не вдалося.

Вивчивши подання з доданими до нього матеріалами, суд вважає, що подання про оголошення розшуку боржника, підлягає до задоволення з наступних підстав.

Згідно ч. 1 ст. 18 Закону України Про виконавче провадження , виконавець зобов`язаний вживати передбачених цим Законом заходів щодо примусового виконання рішень, неупереджено, ефективно, своєчасно і в повному обсязі вчиняти виконавчі дії.

Відповідно до ч. 1 ст. 438 Цивільного процесуального кодексу України розшук боржника або дитини, привід боржника оголошується за місцем виконання рішення або за останнім відомим місцем проживання (перебування) боржника або дитини чи місцезнаходженням їхнього майна, або за місцем проживання (перебування) стягувача.

Згідно ч. 1 ст. 36 Закону України «Про виконавче провадження» , у разі відсутності відомостей про місце проживання, перебування боржника - фізичної особи, а також дитини за виконавчими документами про відібрання дитини виконавець звертається до суду з поданням про винесення ухвали про розшук боржника або дитини.

Приймаючи до уваги, те, що ОСОБА_1 ухиляється від виконання вимоги, добровільно аліменти не сплачує, суд вважає, що подання головного державного виконавця Сквирського РВ ДВС ГТУЮ у Київській області щодо її розшуку підлягає задоволенню.

Керуючись ст.ст. 258 - 261, 438 ЦПК України,

ст. 18, 36 Закону України «Про виконавче провадження» , суд, -

УХВАЛИВ :

Подання головного державного виконавця Сквирського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Київській області Поляруш Алли Миколаївни, про оголошення розшуку боржника, - задовольнити.

Оголосити у розшук ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженку с. Уладівка, Літинського району, Вінницької області, зареєстрованої за адресою: АДРЕСА_1 на даний час - Підгайя), 69.

Здійснення розшуку доручити Сквирському відділу поліції Головного управління Національної поліції в Київській області (адреса: вул. Слобідська, 5, м. Сквира, Київської області).

Копію ухвали в двох примірниках надіслати до Сквирського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Київській області.

Про результати розшуку повідомити Сквирський районний суд Київської області та Сквирський районний відділ державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Київській області.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвалу може бути оскаржено до Київського апеляційного суду. Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення. Апеляційна скарга подається безпосередньо до суду яким ухвалено оскаржуване судове рішення.

Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її проголошення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому ухвали суду. Строк на апеляційне оскарження може бути також поновлений в разі пропуску з інших поважних причин, крім випадків, зазначених у частині другій статті 358 ЦПК України .

Суддя: С. І. Віговський

СудСквирський районний суд Київської області
Дата ухвалення рішення11.12.2019
Оприлюднено28.12.2019
Номер документу86667018
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —2-202/2011

Ухвала від 11.12.2019

Цивільне

Сквирський районний суд Київської області

Віговський С. І.

Ухвала від 12.09.2017

Цивільне

Апеляційний суд Одеської області

Сегеда С. М.

Ухвала від 25.05.2017

Цивільне

Деражнянський районний суд Хмельницької області

Дворнін О. С.

Рішення від 21.03.2011

Цивільне

Перемишлянський районний суд Львівської області

Кіпчарський М. О.

Ухвала від 27.05.2011

Цивільне

Великобагачанський районний суд Полтавської області

Білецька В. І.

Рішення від 28.08.2015

Цивільне

Новоселицький районний суд Чернівецької області

Ляху Г. О.

Ухвала від 31.01.2011

Цивільне

Долинський районний суд Івано-Франківської області

Пулик В. В.

Ухвала від 11.10.2011

Цивільне

Радомишльський районний суд Житомирської області

Невмержицький І. М.

Ухвала від 22.06.2011

Цивільне

Радомишльський районний суд Житомирської області

Невмержицький І. М.

Ухвала від 14.01.2011

Цивільне

Броварський міськрайонний суд Київської області

Білик Г. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні