Ухвала
від 27.12.2019 по справі 615/1686/19
ВАЛКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 615/1686/19

Провадження № 2-о/615/71/19

У Х В А Л А

27 грудня 2019 року м. Валки

Суддя Валківського районного суду Харківської області Товстолужський О.В., розглянувши матеріали цивільної справи за заявою ОСОБА_1 , заінтересована особа: Державний реєстратор Валківської районної ради, про встановлення факту, що має юридичне значення,

в с т а н о в и в:

23.12.2019 року до Валківського районного суду Харківської надійшла заява ОСОБА_1 , заінтересована особа: Державний реєстратор Валківської районної ради про встановлення факту, що має юридичне значення.

Заявник вимагає встановити факт належності їй свідоцтва про право власності серії НОМЕР_1 від 09.01.2001 року, яке посвідчує право на приватну власність на будинок, який розташований за адресою: АДРЕСА_1 , що виданий на ім`я ОСОБА_1 .

Згідно з ч. 3 ст. 294 ЦПК України справи окремого провадження розглядаються судом з додержанням загальних правил, встановлених цим Кодексом, за винятком положень щодо змагальності та меж судового розгляду.

Перевіривши заяву, суддя прийшов до висновку, що вона підлягає залишенню без руху, як така, що подана з порушенням вимог, встановлених ст. 175 ЦПК України.

Відповідно до п. 2 ч. 3 ст. 175 ЦПК України, позовна заява повинна містити повне найменування (для юридичних осіб) або ім`я (прізвище, ім`я та по батькові - для фізичних осіб) сторін та інших учасників справи, їх місцезнаходження (для юридичних осіб) або місце проживання чи перебування (для фізичних осіб), поштовий індекс, ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України (для юридичних осіб, зареєстрованих за законодавством України), а також реєстраційний номер облікової картки платника податків (для фізичних осіб) за його наявності або номер і серію паспорта для фізичних осіб - громадян України (якщо такі відомості позивачу відомі), відомі номери засобів зв`язку, офіційної електронної адреси та адреси електронної пошти.

Заявник зазначила заінтересованою особою - Державний реєстратор Валківської районної ради, код ЄДРПОУ 24280323.

Водночас, згідно відомостей Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, вищезазначений ідентифікаційний код юридичної особи належить Валківській районній державній адміністрації Харківської області.

Відповідно до ч. 1 ст. 185 ЦПК України, суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, викладених у статтях 175 і 177 цього Кодексу, протягом п`яти днів з дня надходження до суду заяви постановляє ухвалу про залишення заяви без руху.

Відповідно до ч. 2 ст. 185 ЦПК України, в ухвалі про залишення позовної заяви без руху зазначаються недоліки позовної заяви, спосіб і строк їх усунення, який не може перевищувати десяти днів з дня вручення ухвали про залишення позовної заяви без руху.

Такі недоліки можна усунути шляхом подання до суду заяви із зазначенням належної заінтересованої особи.

Заява з усунутими недоліками має бути подана до суду протягом десяти днів з дня отримання копії ухвали.

Згідно ч. 3 ст. 185 ЦПК України, якщо позивач відповідно до ухвали суду у встановлений строк виконає вимоги, визначені статтями 175 і 177 цього Кодексу, позовна заява вважається поданою в день первісного її подання до суду. Якщо позивач не усунув недоліки позовної заяви у строк, встановлений судом, заява вважається неподаною і повертається позивачеві.

Керуючись ст.ст. 185, 293, 294 ЦПК України, суддя -

у х в а л и в:

Заяву ОСОБА_1 , заінтересована особа: Державний реєстратор Валківської районної ради про встановлення факту, що має юридичне значення - залишити без руху.

Повідомити заявника про необхідність виправити вказані в ухвалі недоліки протягом десяти днів з дня отримання копії ухвали, роз`яснивши, що в разі виконання вимог зазначених в ухвалі, заява вважатиметься поданою в день первісного її подання до суду, а в разі невиконання вимог заява буде вважатись неподаною.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту підписання її суддею.

Суддя О.В. Товстолужський

СудВалківський районний суд Харківської області
Дата ухвалення рішення27.12.2019
Оприлюднено08.01.2020
Номер документу86769296
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —615/1686/19

Рішення від 11.02.2020

Цивільне

Валківський районний суд Харківської області

Товстолужський О. В.

Рішення від 11.02.2020

Цивільне

Валківський районний суд Харківської області

Товстолужський О. В.

Ухвала від 16.01.2020

Цивільне

Валківський районний суд Харківської області

Товстолужський О. В.

Ухвала від 27.12.2019

Цивільне

Валківський районний суд Харківської області

Товстолужський О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні