Ухвала
від 08.01.2020 по справі 540/2657/19
ХЕРСОНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ХЕРСОНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД


УХВАЛА

08 січня 2020 р. м. ХерсонСправа № 540/2657/19

Херсонський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого судді: Пекного А.С.,

розглянувши у письмовому провадженні за правилами спрощеного позовного провадження адміністративну справу за позовом Головного управління Пенсійного фонду України в Херсонській області до Селянського (фермерського) господарства "Венера" про стягнення заборгованості з відшкодування витрат на виплату і доставку пільгових пенсій,

встановив :

Головне управління Пенсійного фонду України в Херсонській області (далі-позивач) звернулось до суду з позовом до Селянського (фермерського) господарства "Венера" (далі-відповідач), в якому просить стягнути з останнього заборгованість з відшкодування витрат на виплату і доставку пільгових пенсій за період з квітня 2019р. по листопад 2019р. у сумі 2356,32 грн.

Ухвалою від 11.12.2019р. провадження у справі відкрите, розгляд справи призначений за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін (у письмовому провадженні).

Ухвалою від 20.12.2019р. провадження у справі відкрите, розгляд справи призначений за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення учасників справи (у письмовому провадженні).

03 січня 2020 року до суду надійшла заява позивача про збільшення позовних вимог, відповідно до якої позивач просить стягнути з відповідача заборгованість з відшкодування витрат на виплату і доставку пільгових пенсій за період з квітня 2019р. по грудень 2019 року включно, по 294,54 грн. щомісяця.

Положеннями ст.47 КАС України встановлено, що позивач має право на будь-якій стадії судового процесу відмовитися від позову. Позивач має право змінити предмет або підстави позову, збільшити або зменшити розмір позовних вимог шляхом подання письмової заяви до закінчення підготовчого засідання або не пізніше ніж за п`ять днів до першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження. У разі подання будь-якої заяви, визначеної частиною першою або третьою цієї статті, до суду подаються докази направлення копії такої заяви та доданих до неї документів іншим учасникам справи. У разі неподання таких доказів суд не приймає до розгляду та повертає заявнику відповідну заяву, про що зазначає у судовому рішенні.

Дослідивши надані позивачем заяву про збільшення позовних вимог та додані до неї документи, судом встановлено, що позивачем дотримані вимоги, встановлені процесуальним законодавством, що є підставою для прийняття вказаної заяви.

На підставі викладеного суд приймає заяву Головного управління Пенсійного фонду України в Херсонській області про збільшення позовних вимог.

Керуючись ст.ст. 243, 248 КАС України,

ухвалив :

Заяву Головного управління Пенсійного фонду України в Херсонській області про збільшення позовних вимог прийняти до провадження.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Ухвала набирає законної сили негайно з моменту її підписання.

Суддя Пекний А.С.

СудХерсонський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення08.01.2020
Оприлюднено10.01.2020
Номер документу86793132
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —540/2657/19

Рішення від 04.02.2020

Адміністративне

Херсонський окружний адміністративний суд

Пекний А.С.

Ухвала від 08.01.2020

Адміністративне

Херсонський окружний адміністративний суд

Пекний А.С.

Ухвала від 20.12.2019

Адміністративне

Херсонський окружний адміністративний суд

Пекний А.С.

Ухвала від 11.12.2019

Адміністративне

Херсонський окружний адміністративний суд

Пекний А.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні