Ухвала
від 09.01.2020 по справі п/320/123/20
КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД У Х В А Л А

про залишення позовної заяви без руху

09 січня 2020 року м. Київ № П/320/123/20

Суддя Київського окружного адміністративного суду Брагіна О.Є., розглянувши позовну заяву товариства з обмеженою відповідальністю "Текссол - С" до Київської митниці ДФС про визнання протиправним та скасування рішення,

у с т а н о в и в:

до Київського окружного адміністративного суду звернулось ТОВ "Текссол-С" з позовом до Київської митниці Державної фіскальної служби про визнання протиправним та скасування рішення від 01.07.2019 №100110/2019/168944 від 28.03.2019.

Відповідно до ч. 1 ст. 171 КАС України, суддя після одержання позовної заяви з`ясовує, чи: відповідає позовна заява вимогам, встановленим статтями 160, 161, 172 цього Кодексу; належить позовну заяву розглядати за правилами адміністративного судочинства і чи подано позовну заяву з дотриманням правил підсудності; немає інших підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви або відмови у відкритті провадження в адміністративній справі, встановлених цим Кодексом.

Дослідивши позовну заяву та приєднані до неї документи, суд приходить до висновку про її невідповідність положенням ст.ст.160, 161 КАСУ, з огляду на що позов підлягає залишенню без руху із наданням заявникові десятиденного строку для усунення недоліків шляхом подання позовної заяви у новій редакції із дотриманням положень ст.160, 161 КАСУ та зазначенням у позові: РНОКПП представника позивача; ціни позову, яка відповідає сумі платежу, необхідного для випуску товару у вільний обіг визначеної на підставі довідки митного органу про розмір цих платежів; викладення обставин, якими обгрунтовані заявлені вимоги з посиланням на докази, що підтверджують кожну обставину, зокрема, але не виключно, коли позивач був зареєстрований як юридична особа та взятий на податковий облік; якими видами діяльності займається; коли, ким та на якій підставі був укладений зовнішньоекономічний договір згідно якого здійснювався імпорт тканини; представлення суду платіжних документів за товар, який ввозився на територію України за контрактом №1012/12; зазначення обставин перевезення товару (ким, коли, на якій підставі та умовах до якого пункту перетину на кордоні здійснювалось перевезення з наданням суду всіх документів, якими ця поставка супроводужувалась); пояснення розбіжностей між датами інвойсу №КВТ-786/454/19 та датою укладання додаткової угоди від 11.04.2019; надання суду специфікації та сертифікату на імпортований товар; докази наявності у позивача складу з наданням документів про його приналежність та підстав для експлуатації; зазначення П.І.Б. матеріально відповідальної особи позивача; подання суду документів, якими визначено якість та виробника імпортованого товару, а також країни походження; надання обгрунтованого розрахунку суми, з якої складається ціна позову та визначенням всіх його складових; обгрунтування порушення прав та інтересів заявника прийнятим рішенням та визначенням змісту порушених прав; зазначення місцезнаходження оригіналів документів, копії яких подані суду.

Керуючись ст.ст. 161, 169, 171 КАС України, суд -

у х в а л и в:

позовну заяву товариства з обмеженою відповідальністю "Текссол - С" до Київської митниці ДФС про визнання протиправним та скасування рішення, - залишити без руху.

Встановити позивачеві десятиденний строк для усунення недоліків позовної заяви з дня отримання копії даної ухвали.

Копію ухвали надіслати позивачеві.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та не підлягає оскарженню. Заперечення на ухвалу можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду .

Суддя Брагіна О.Є.

Дата ухвалення рішення09.01.2020
Оприлюднено13.01.2020
Номер документу86826305
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання протиправним та скасування рішення

Судовий реєстр по справі —п/320/123/20

Ухвала від 23.12.2021

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Кушнова А.О.

Ухвала від 03.02.2020

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Брагіна О.Є.

Ухвала від 09.01.2020

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Брагіна О.Є.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні