Ухвала
від 15.01.2020 по справі 242/6713/19
СЕЛИДІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 242/6713/19

Провадження № 2/242/117/20

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового

розгляду по суті

15 січня 2020 року м. Селидове

Селидівський міський суд Донецької області

у складі судді Коліщук З.М.,

секретаря судового засідання Фоміної Н.М.,

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в залі суду цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ДП Селидіввугілля , третя особа: Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області, про відшкодування моральної шкоди ,

встановив:

ОСОБА_1 пред`явив до Селидівської міської ради позов про відшкодування моральної шкоди .

Позивач у підготовче засідання не з`явився, про дату час та місце розгляду справи повідомлений належним чином, надав заяву, в якій просить провести підготовче засідання в його відсутності, позовні вимоги підтримує у повному обсязі та наполягає на їх задоволенні.

Представник відповідача ДП Селидіввугілля в підготовче засідання не з`явився, про дату, час та місце розгляду справи повідомлений належним чином, надав заяву, в якій просить підготовче засідання провести за його відсутності та призначити справу до судового розгляду.

Третя особа - представник Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області у підготовче засідання не з`явився, про дату, час та місце розгляду справи повідомлений належним чином, надав заяву, в якій просить підготовче засідання провести в його відсутності та не заперечує проти призначення справи до судового розгляду.

Згідно із ч. 2 ст.247 ЦПК України у зв`язку з неявкою в судове засідання всіх учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалося.

Відповідно до ч. 2 ст. 200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу, зокрема, про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Ураховуючи наведене, а також те, що позивач від позову не відмовився, сторони не уклали мирову угоду і під час підготовчого провадження проведено дії, передбачені ст.197 ЦПК України для забезпечення правильного і своєчасного розгляду справи по суті протягом розумного строку, суд дійшов висновку, що є підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до розгляду по суті.

Керуючись ст. ст.189,258-261 ЦПК України, суд

постановив:

Закрити підготовче провадження та призначити до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні в залі суду на 17 лютого 2020 року о 11 год. 00 хв. цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ДП Селидіввугілля , третя особа: Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області, про відшкодування моральної шкоди .

У судове засідання викликати сторони.

Ухвала набирає законної сили з моменту її проголошення і оскарженню в апеляційному порядку окремо від рішення суду не підлягає.

Суддя З.М. Коліщук

Дата ухвалення рішення15.01.2020
Оприлюднено16.01.2020
Номер документу86913941
СудочинствоЦивільне
Сутьвідшкодування моральної шкоди

Судовий реєстр по справі —242/6713/19

Рішення від 18.05.2020

Цивільне

Селидівський міський суд Донецької області

Коліщук З. М.

Ухвала від 15.01.2020

Цивільне

Селидівський міський суд Донецької області

Коліщук З. М.

Ухвала від 11.12.2019

Цивільне

Селидівський міський суд Донецької області

Коліщук З. М.

Ухвала від 28.11.2019

Цивільне

Селидівський міський суд Донецької області

Коліщук З. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні