Ухвала
від 16.01.2020 по справі 160/11574/19
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

16 січня 2020 року Справа № 160/11574/19

Суддя Дніпропетровського окружного адміністративного суду Конєва С.О., розглянувши матеріали адміністративного позову Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області до Комунального закладу "Миколаївська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів" Миколаївської сільської ради Петропавлівського району Дніпропетровської області про застосування заходів реагування, -

ВСТАНОВИВ:

19.11.2019р. Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області звернулося з адміністративним позовом до Комунального закладу "Миколаївська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів" Миколаївської сільської ради Петропавлівського району Дніпропетровської області та просить:

- застосувати заходи реагування у вигляді повного зупинення проведення будівельно-монтажних робіт на об`єкті "Реконструкція окремих приміщень для відкриття дитячого садочку в будівлі філії Петрівської ЗОШ І-ІІ ступенів КЗ "Миколаївська ЗОШ І-ІІІ ступенів" по вул. Центральна, 24 с. Петрівка Петропавлівського району Дніпропетровська область" Комунального закладу "Миколаївська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів" Миколаївської сільської ради Петропавлівського району Дніпропетровської області (код ЄДРПОУ - 33117374), до повного усунення порушень;

- встановити у судовому рішенні спосіб і порядок його виконання шляхом зобов`язання повного зупинення проведення будівельно-монтажних робіт на об`єкті "Реконструкція окремих приміщень для відкриття дитячого садочку в будівлі філії Петрівської ЗОШ І-ІІ ступенів КЗ "Миколаївська ЗОШ І-ІІІ ступенів" по вул. Центральна, 24 с. Петрівка Петропавлівського району Дніпропетровська область" Комунального закладу "Миколаївська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів" Миколаївської сільської ради Петропавлівського району Дніпропетровської області (код ЄДРПОУ - 33117374), до повного усунення порушень.

Ухвалою суду від 02.12.2019р. було відкрито провадження у даній справі, призначено справу до розгляду за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін за наявними у справі матеріалами відповідно до вимог ч.2, п.10 ч.6 ст.12, ч.2, ч.3 ст.257 Кодексу адміністративного судочинства України.

Ухвалою суду від 12.12.2019р. залишено без задоволення клопотання Виконавчого комітету Миколаївської сільської ради Петропавлівського району Дніпропетровської області про розгляд справи №160/11574/19 у порядку загального позовного провадження.

28.12.2019р. засобами поштового зв`язку від представника відповідача на адресу суду надійшов письмовий відзив на позов, у якому останній просив зупинити провадження у цій справі для надання часу для примирення.

Окрім того, 14.01.2020р. представник відповідача подав до канцелярії суду клопотання про зупинення провадження у даній справі та надання часу для примирення у зв`язку з необхідністю проведення позапланової перевірки для підтвердження усунення недоліків строком на 3 місяці.

Також і 15.01.2020р. від представника позивача до канцелярії суду надійшло клопотання про зупинення провадження у даній справі та надання часу для примирення у зв`язку з необхідністю проведення позапланової перевірки до моменту отримання результатів такої перевірки відповідно до п.4 ч.1 ст.236 Кодексу адміністративного судочинства України.

Розглянувши вищевказані клопотання представників позивача та відповідача про зупинення провадження у цій справі, суд вважає підстави достатніми для їх задоволення, виходячи з наступного.

У відповідності до п.4 ч.1 ст.236 Кодексу адміністративного судочинства України визначено, що суд зупиняє провадження у справі в разі, зокрема, звернення обох сторін з клопотанням про надання їм часу для примирення - до закінчення строку, про який сторони заявили у клопотанні.

З урахуванням викладеного, приймаючи до уваги клопотання представників позивача та відповідача про зупинення провадження у цій справі та з метою надання сторонам можливості для врегулювання спору шляхом примирення, слід зупинити провадження у цій справі для проведення позапланової перевірки, направленої на усунення відповідачем виявлених порушень до моменту отримання результатів такої перевірки на підставі п.4 ч.1 ст.236 Кодексу адміністративного судочинства України.

Керуючись п.4 ч.1 ст.236, ст.ст. 243, 248, 294 Кодексу адміністративного судочинства України, суд -

УХВАЛИВ:

Клопотання Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області та Комунального закладу "Миколаївська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів" Миколаївської сільської ради Петропавлівського району Дніпропетровської області про зупинення провадження у цій справі - задовольнити.

Провадження у адміністративній справі №160/11574/19 за позовом Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області до Комунального закладу "Миколаївська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів" Миколаївської сільської ради Петропавлівського району Дніпропетровської області про застосування заходів реагування - зупинити до моменту отримання результатів позапланової перевірки, направленої на усунення відповідачем виявлених порушень.

Ухвала суду може бути оскаржена до Третього апеляційного адміністративного суду через Дніпропетровський окружний адміністративний суд шляхом подання апеляційної скарги до суду першої інстанції протягом п`ятнадцяти днів з дня складання ухвали у відповідності до вимог ст. 295 Кодексу адміністративного судочинства України та у порядку, встановленому п.п.15.1 п.15 Розділу УІІ Перехідних положень Кодексу адміністративного судочинства України.

Ухвала набирає законної сили у строки, встановлені ст. 256 Кодексу адміністративного судочинства України.

Суддя С.О. Конєва

Дата ухвалення рішення16.01.2020
Оприлюднено20.01.2020
Номер документу86949911
СудочинствоАдміністративне
Сутьзастосування заходів реагування

Судовий реєстр по справі —160/11574/19

Рішення від 09.02.2021

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Конєва Світлана Олександрівна

Ухвала від 25.01.2021

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Конєва Світлана Олександрівна

Ухвала від 16.01.2020

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Конєва Світлана Олександрівна

Ухвала від 12.12.2019

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Конєва Світлана Олександрівна

Ухвала від 02.12.2019

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Конєва Світлана Олександрівна

Ухвала від 25.11.2019

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Конєва Світлана Олександрівна

Ухвала від 25.11.2019

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Конєва Світлана Олександрівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні