Ухвала
від 16.01.2020 по справі 200/14519/19-а
ДОНЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна

Донецький окружний адміністративний суд

У Х В А Л А

про залучення третьої особи

16 січня 2020 р. Справа №200/14519/19-а

приміщення суду за адресою: 84122, м.Слов`янськ, вул. Добровольського, 1

Донецький окружний адміністративний суд у складі

головуючого судді Стойки В.В.,

при секретарі Дідевичі І.О.,

за участю:

представника позивача Подольного І.В.

представника відповідача Болдинюка М.Ю.

розглянувши у судовому засіданні клопотання відповідача про залучення до участі у справі третьої особи за позовом Приватного підприємства «Н-ТРАНС» до управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Донецькій області, відділу примусового виконання рішень Управління Державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції про визнання неправомірними дій, визнання протиправною та скасування постанови, -

В С Т А Н О В И В:

Приватне підприємство «Н-ТРАНС» звернулось до Донецького окружного адміністративного суду з позовом до управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Донецькій області, відділу примусового виконання рішень Управління Державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції про визнання неправомірними дій, визнання протиправною та скасування постанови.

Ухвалою суду від 08.01.2020 року прийнято до розгляду позовну заяву Приватного підприємства «Н-ТРАНС» до управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Донецькій області, відділу примусового виконання рішень Управління Державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції про визнання неправомірними дій, визнання протиправною та скасування постанови і відкрити провадження в адміністративній справі. Призначено судове засідання у справі на 16.01.2020 року.

15.01.2019 року представник відповідача через канцелярію суду надав клопотання про залучення до участі у справі в якості третьої особи Департамент транспорту та зв`язку Маріупольської міської ради.

Представники сторін у судовому засіданні щодо залучення третьої особи не заперечували.

Частина друга статті 49 Кодексу адміністративного судочинства України встановлює, що треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до закінчення підготовчого засідання або до початку першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження, у разі коли рішення у справі може вплинути на їхні права, свободи, інтереси або обов`язки. Вони можуть бути залучені до участі у справі також за клопотанням учасників справи. Якщо адміністративний суд при вирішенні питання про відкриття провадження у справі або при підготовці справи до судового розгляду встановить, що судове рішення може вплинути на права та обов`язки осіб, які не є стороною у справі, суд залучає таких осіб до участі в справі як третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору. Вступ третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, не має наслідком розгляд адміністративної справи спочатку.

Враховуючи наведене, суд дійшов висновку, що рішення у справі може мати вплив на права, інтереси та обов`язки Департаменту транспорту та зв`язку Маріупольської міської ради, а отже вважає за необхідне залучити зазначену юридичну особу до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідача.

Керуючись положеннями КАС України, суд, -

У Х В А Л И В:

Залучити Департамент транспорту та зв`язку Маріупольської міської ради (87500, м. Маріуполь, вул. Миколаївська, б. 92, ЄДРПОУ 40525449) до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідача.

Вступна та резолютивна частина складена в нарадчій кімнаті та проголошена у судовому засіданні 16.01.2020 року.

Повний текст ухвали складено протягом 'яти днів.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя В.В. Стойка

Дата ухвалення рішення16.01.2020
Оприлюднено20.01.2020
Номер документу86949941
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання неправомірними дій, визнання протиправною та скасування постанови

Судовий реєстр по справі —200/14519/19-а

Рішення від 20.01.2020

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Стойка В.В.

Ухвала від 16.01.2020

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Стойка В.В.

Ухвала від 20.12.2019

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Стойка В.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні