Ухвала
від 20.01.2020 по справі 210/232/20
ДЗЕРЖИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КРИВОГО РОГУ

ДЗЕРЖИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КРИВОГО РОГУ

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

іменем України

Справа № 210/232/20

Провадження № 1-кс/210/123/20

"20" січня 2020 р.

Слідчий суддя Дзержинського районного суду міста Кривого Рогу ОСОБА_1 , розглянувши у судовому засіданні в залі суду клопотання слідчого слідчого відділення Криворізького районного відділення поліції Криворізького відділу поліції Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області капітана поліції ОСОБА_2 ,у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 12019040450000611 від 27 грудня 2019 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 190 КК України, про надання дозволу на проведення тимчасового доступу до речей і документів,

ВСТАНОВИВ:

До слідчого судді Дзержинського районного суду м. Кривого Рогу звернувся з клопотанням слідчий СВ Криворізького РВП КВП ГУНП в Дніпропетровській області ОСОБА_2 погодженим з прокурором Криворізької місцевої прокуратури № 2 ОСОБА_3 , у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 12019040450000611 від 27 грудня 2019 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 190 КК України, про здійснення тимчасового доступу до речей і документів.

В обґрунтування заявленого клопотання посилався на те, що слідчим відділенням Криворізького районного відділення поліції Криворізького відділу поліції Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні № 12019040450000611 від 27.12.2019 за ч. 1 ст. 190 КК України за фактом заволодіння службовими особами та/або учасниками товариства з обмеженою відповідальністю « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (раніше товариство з обмеженою відповідальністю « ІНФОРМАЦІЯ_2 ») майном та майновими правами відкритого акціонерного товариства « ІНФОРМАЦІЯ_2 », частка держави в статутному капіталі якого майже повністю належала державі в особі ІНФОРМАЦІЯ_3 , шляхом створення так званого «підприємства-двійника», та яке в подальшому шляхом обману стало правонаступником прав і обов`язків вказаного відкритого акціонерного товариства.

Здійснення досудового розслідування у вказаному кримінальному провадженні доручено групі слідчих слідчого відділення Криворізького районного відділення поліції Криворізького відділу поліції Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області ОСОБА_2 (старший групи), ОСОБА_4 .

Нагляд за додержанням законів під час проведення досудового розслідування у формі процесуального керівництва досудовим розслідуванням у вказаному кримінальному провадженні здійснюється групою прокурорів у складі прокурорів Криворізької місцевої прокуратури № 2 Дніпропетровської області ОСОБА_5 (старший групи), ОСОБА_6 , ОСОБА_3 .

Досудовим розслідуванням встановлено, що 26.12.2019 до Криворізького районного відділення поліції КВП ГУНП в Дніпропетровській області з письмовою заявою про вчинене кримінальне правопорушення звернувся громадянин ОСОБА_7 , вказавши, що в період з травня 2008 року-січня 2009 року службові особи та/або учасники товариства з обмеженою відповідальністю « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (раніше товариство з обмеженою відповідальністю « ІНФОРМАЦІЯ_2 », ідентифікаційний код юридичної особи НОМЕР_1 , місцезнаходження: АДРЕСА_1 ) шляхом обману заволоділи майном та майновими правами відкритого акціонерного товариства « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (ідентифікаційний код юридичної особи НОМЕР_2 , місцезнаходження: 53052, Дніпропетровська область, Криворізький район, смт Христофорівка), частка держави в статутному капіталі якого майже повністю належала державі в особі ІНФОРМАЦІЯ_3 , шляхом створення «підприємства-двійника», та яке в подальшому шляхом обману стало правонаступником прав і обов`язків вказаного відкритого акціонерного товариства, діяльність якого припинено 16.12.2008 внаслідок реорганізації юридичної особи.

В обґрунтування свої доводів заявником зазначено, що 16.12.2008 відбулась державна реєстрація припинення в результаті реорганізації відкритого акціонерного товариства « ІНФОРМАЦІЯ_2 ».

У подальшому, 15.01.2009 відбулась державна реєстрація нової редакції статуту підприємства з ідентичною назвою, але іншою організаційно-правовою формою юридичної особи та відмінним ідентифікаційним кодом юридичної особи товариства з обмеженою відповідальністю « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (ідентифікаційний код юридичної особи НОМЕР_1 ).

Відповідно до ст. 2 Декрету Кабінету Міністрів від 31.12.1992 № 24-92 «Про впорядкування діяльності суб`єктів підприємницької діяльності, створених за участю державних підприємств» (в редакції, чинній на момент припинення відкритого акціонерного товариства) правонаступниками державних підприємств стосовно суб`єктів підприємницької діяльності, створених за їх участю, є органи, уповноважені управляти державним майном та державні органи приватизації (щодо суб`єктів із змішаною формою власності).

Також згідноп.«г» ч. 1 ст. 7 Закону України «Про управління об`єктами державної власності» ІНФОРМАЦІЯ_4 відповідно до законодавства виступає в установленому порядку правонаступником державних підприємств стосовно суб`єктів господарювання, раніше створених за їх участю, а також державних внесків до статутного фонду недержавних суб`єктів господарювання.

Згідно розділу ІІ постанови Кабінету Міністрів України від 11.02.2004 № 155 «Про затвердження Основних концептуальних підходів до підвищення ефективності управління корпоративними правами держави» (в редакції, чинній на момент припинення відкритого акціонерного товариства) корпоративні права держави це право держави, частка якої визначається в статутному фонді господарського товариства, що включає право на управління цим товариством, отримання певної частки його прибутку (дивідендів), активів у разі ліквідації відповідно до законодавства, а також інші права, передбачені законом та установчими документами, а згідно ч. 1 ст. 11 Закону України «Про управління об`єктами державної власності» корпоративні права держави не можуть передаватися господарським товариствам для формування їх статутних фондів, крім передачі до статутних фондів державних акціонерних товариств та державних холдингових компаній відповідно до цього Закону.

Згідно ч. 1 ст. 104 Цивільного кодексу України (в редакції, чинній на момент припинення відкритого акціонерного товариства) юридична особа припиняється в результаті передання всього свого майна, прав та обов`язків іншим юридичним особам правонаступникам (злиття, приєднання, поділу, перетворення) або в результаті ліквідації.

Таким чином, з вищезазначених норм законодавства вбачається існування законодавчої заборони на передачу майна, прав та обов`язків зазначеного акціонерного товариства, в тому числі шляхом злиття, приєднання, поділу, перетворення, іншим юридичним особам-правонаступникам, за винятком такої передачі державним акціонерним товариствам та державним холдинговим компаніям. При цьому, навіть у дозволеному законом випадку припинення шляхом реорганізації відкритого акціонерного товариства « ІНФОРМАЦІЯ_2 » Фонд державногомайна України(йогорегіональне відділення)в силузазначених законодавчихприписів повиненбув залишатисьправонаступником абоучасником товариства,до якогоперейшли майно, права та обов`язки вищевказаного акціонерного товариства.

За даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб,фізичних осіб-підприємцівта громадськихформувань наданий час єдиним правонаступником відкритого акціонерного товариства « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (ідентифікаційний код юридичної особи НОМЕР_2 ) є товариство з обмеженою відповідальністю « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (ідентифікаційний код юридичної особи НОМЕР_1 , місцезнаходження: АДРЕСА_1 ).

При цьому, за даними Реєстру зазначене підприємство було утворене 30.11.2005 в результаті перетворення приватного підприємства « ІНФОРМАЦІЯ_5 », та яке у 2006 році змінило організаційно-правову форму та назву юридичної особи на товариство з обмеженою відповідальністю « ІНФОРМАЦІЯ_2 », а отже набуло назву повністю ідентичну назві відкритого акціонерного товариства « ІНФОРМАЦІЯ_2 ».

З цих підстав можливо припустити, що таке перетворення та зміна назви юридичної особи, повністю ідентичній назві відкритого акціонерного товариства з державною часткою у статутному капіталі, мало на меті прикриття незаконних дій, пов`язаних із заволодінням майном та майновими правами відкритого акціонерного товариства « ІНФОРМАЦІЯ_2 ).

Засновниками (учасниками) товариства з обмеженою відповідальністю « ІНФОРМАЦІЯ_2 » в подальшому перейменованому на товариство з обмеженою відповідальністю « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на відміну від відкритого акціонерного товариства « ІНФОРМАЦІЯ_2 » були і на даний час залишаються фізичні особи, що підтверджується даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, які знаходяться у вільному доступі та є офіційними.

Вже після припинення відкритого акціонерного товариства « ІНФОРМАЦІЯ_2 » шляхом реорганізації, 24.06.2014 товариство з обмеженою відповідальністю « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (ідентифікаційний код юридичної особи НОМЕР_1 ) змінило назву юридичної особи на товариство з обмеженою відповідальністю « ІНФОРМАЦІЯ_1 ».

Єдиним засновником (учасником) останнього за даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб,фізичних осіб-підприємцівта громадськихформувань є фізична особа ОСОБА_8 (місце проживання: АДРЕСА_1 ). Розмір внеску останнього до статутного фонду товариства з обмеженою відповідальністю « ІНФОРМАЦІЯ_1 » складає 42393 гривень. При цьому, неможливо не звернути уваги й на той факт, що саме таку суму складав внесок ІНФОРМАЦІЯ_3 до статутного капіталу відкритого акціонерного товариства « ІНФОРМАЦІЯ_2 », що також підтверджується відповідною випискою з Реєстру. Разом з цим, ІНФОРМАЦІЯ_4 ( ІНФОРМАЦІЯ_3 ) серед засновників (учасників) товариства з обмеженою відповідальністю « ІНФОРМАЦІЯ_1 », яке через низку перетворень і перейменувань стало правонаступником відкритого акціонерного товариства « ІНФОРМАЦІЯ_2 ».

З метою встановлення всіх обставин вчинення злочину, а також осіб, які можуть бути причетними до вчинення незаконних дій, пов`язаних з протиправним заволодінням службовими особами та/або учасниками товариства з обмеженою відповідальністю « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (раніше товариство з обмеженою відповідальністю « ІНФОРМАЦІЯ_2 ») майном та майновими правами відкритого акціонерного товариства « ІНФОРМАЦІЯ_2 », виникла необхідність у отриманні тимчасового доступу до документів, які знаходяться у володінні ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ; юридична адреса: АДРЕСА_2 ) з можливістю вилучення їх копій, а саме:

- Статутні документи товариства з усіма змінами та доповненнями, починаючи з 2005р;

- Рішення засновників (учасників) ПП « ОСОБА_9 » ( код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ) про реорганізацію ПП « ОСОБА_10 », що стало підставою для проведення реєстраційної дії: державна реєстрація юридичної особи шляхом перетворення; 30.11.2005 12041230000000506; ОСОБА_11 ; ІНФОРМАЦІЯ_6 та інших документів, що стали підставою для зміни найменування юридичної особи з кодом ЄДРПОУ НОМЕР_1 на Товариство з обмеженою відповідальністю « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 );

- Рішення загальних зборів ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_2 ) від 16.05.2008р. про реорганізацію ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_2 );

- Протоколи рішень загальних зборів, рішень інших органів товариства - ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_2 ), що стосуються реорганізації ВАТ ІНФОРМАЦІЯ_2 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_2 ) шляхом приєднання;

- Протоколи рішень загальних зборів ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ), що стосуються реорганізації ВАТ ІНФОРМАЦІЯ_2 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_2 ) шляхом приєднання до ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 );

- Протокол № 5 від 06.08.2008р. рішення загальних зборів товариства ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 );

- Інші документи, що стосуються підстав та способу припинення ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_2 );

- Передавальний акт з відповідними додатками ліквідаційної комісії ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_2 );

- Правоустановчі документи на земельні ділянки, інші об`єкти нерухомого майна надані у власність/володіння/користування/розпорядження ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_2 ), ПП « ОСОБА_9 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 );

- Копія спеціальних дозволів, виданих ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_2 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ) на: геологічне вивчення родовищ корисних копалин; геологічне вивчення, в тому числі дослідно-промислова розробка родовищ корисних копалин загальнодержавного значення; видобування корисних копалин; будівництво та експлуатація підземних споруд, не пов`язаних з видобуванням корисних копалин, у тому числі споруд для підземного зберігання нафти, газу та інших речовин і матеріалів, захоронення шкідливих речовин і відходів виробництва, скидання стічних вод; інші види користування надрами;

- Інші документи, що стосуються передачі майна, прав, обов`язків ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_2 ) до ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 );

- Печатки ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_2 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ).

Зазначені документи перебувають у володінні ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ; юридична адреса: АДРЕСА_2 ),що підтверджується даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, які перебувають у вільному доступі.

Зазначені документи необхідні стороні обвинувачення, оскільки лише дослідивши їх можливо встановити обставини припинення вказаного акціонерного товариства в результаті реорганізації та правонаступництва майна, майнових прав та обов`язків цього акціонерного товариства спочатку товариством з обмеженою відповідальністю « ІНФОРМАЦІЯ_2 », а в подальшому товариством з обмеженою відповідальністю « ІНФОРМАЦІЯ_1 », встановити осіб, причетних до вчинення вказаного кримінального правопорушення. Отримання вказаних документів сприятиме встановленню обставин вчинення злочину.

Окрім цього, поза розумним сумнівом лишається питання необхідності призначення у кримінальному провадженні ряду судових експертиз, серед яких є судова технічна експертиза вказаних вище документів, яка може встановити приналежність наявних на них відтисків печаток підприємства до оригінального малюнку самої офіційної печатки.

Документи, тимчасовий доступ до яких планується отримати, містять відомості, які можуть бути використані як доказ фактів та обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, а тому вони мають значення речових доказів. Водночас орган досудового розслідування вважає неможливим іншими способами довести обставини, що підлягають доказуванню у кримінальному провадженні, ніж за допомогою згаданих вище документів.

Беручи до уваги вищевикладене та враховуючи, що у матеріалах кримінального провадження вбачається наявність достатніх підстав вважати, що вказані документи мають суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні, а іншими способами їх довести неможливо, необхідно отримати тимчасовий доступ до вищевказаних документів, та отримати можливість вилучення їх копій.

Слідчий будучи повідомленим про місце та час розгляду клопотання до судового засідання не прибув, надав заяву про розгляд справи за його відсутності, клопотання підтримав, просив задовольнити.

Частиною третьою статті 244 КПК України передбачено, що особа, яка подала клопотання, повідомляється про місце та час його розгляду, проте її неприбуття не перешкоджає розгляду клопотання, крім випадків, коли її участь визнана слідчим суддею обов`язковою.

Дослідивши клопотання та додані до нього документи, слідчий суддя приходить до висновку про задоволення клопотання слідчого за таких підстав.

Відповідно до ч. 2 ст. 163 КПК України, якщо сторона кримінально провадження, яка звернулась з клопотанням, доведе наявність достатніх підстав вважати, що існує реальна загроза зміни або знищення речей чи документів, клопотання може бути розглянуто слідчим суддею, судом без виклику особи, у володінні якої вони знаходяться.

Частиною 5 статті 163КПК України визначено, що слідчий суддя постановляє ухвалу про надання тимчасового доступу до речей і документів, якщо сторона кримінального провадження у своєму клопотанні доведе наявність достатніх підстав вважати, що ці речі або документи: перебувають або можуть перебувати у володінні відповідної фізичної або юридичної особи; самі по собі або в сукупності з іншими речами і документами кримінального провадження, у зв`язку з яким подається клопотання, мають суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні; не становлять собою та не включають речей і документів, які містять охоронювану законом таємницю.

Враховуючи те, що інформація, яка знаходиться у володінні ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ; юридична адреса: АДРЕСА_2 ), вважаю, що згідно ч. 5 ст. 163 КПК України, доведено можливість використання як доказів відомостей, що містяться в вищезазначених документах, та неможливість іншими способами довести обставини, які передбачається довести за допомогою цих речей і документів.

Слідчий суддя, дослідивши матеріали кримінального провадження, витяг з Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 12019040450000611 від 27 грудня 2019 року за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 190 КК України, надані докази, вважає клопотання таким, що підлягає задоволенню, оскільки сторона обвинувачення довела наявність достатніх підстав вважати, що вказана інформація перебуває у володінні ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ; юридична адреса: АДРЕСА_2 ), сама по собі або в сукупності з іншими речами і документами кримінального провадження, у зв`язку з яким подається клопотання, має суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні.

Значення документів, вказаних в клопотанні, для встановлення обставин у кримінальному провадженні насамперед полягає в тому, що вони містять важливу доказову базу про осіб причетних до вчинення кримінального правопорушення. Оскільки без дослідження певного ряду документів, в тому числі тих до яких планується отримати дозвіл на тимчасовий доступ, не можливо прийняти відповідне законне процесуальне рішення та зробити висновок про наявність в діях певної особи ознак кримінального правопорушення.

Оскільки судове засідання було проведено за відсутності осіб кримінального провадження, фіксація процесуальної дії за допомогою технічних засобів під час розгляду клопотання слідчим суддею не здійснювалась, що відповідає положенням ч. 4 ст.107 КПК України.

Керуючись ст.ст.32, 34, 36, 132, 172 КПК України, слідчий суддя, -

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання слідчого СВ Криворізького районного відділення поліції Криворізького відділу поліції Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області капітана поліції ОСОБА_2 ,у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 12019040450000611 від 27 грудня 2019 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 190 КК України про здійснення тимчасового доступу до речей і документів задовольнити.

Надати слідчому слідчого відділення Криворізького районного відділення поліції Криворізького відділу поліції Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області ОСОБА_2 та/або іншим слідчим, які здійснюють досудове розслідування у кримінальному провадженні № 12019040450000611 від 27.12.2019 року дозвіл на тимчасовий доступ до документів, які знаходяться у володінні ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ; юридична адреса: АДРЕСА_2 ), з можливістю вилучення їх копій, а саме:

1. Статутні документи товариства з усіма змінами та доповненнями, починаючи з 2005р;

2. Рішення засновників (учасників) ПП « ОСОБА_9 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ) про реорганізацію ПП « ОСОБА_10 », що стало підставою для проведення реєстраційної дії: державна реєстрація юридичної особи шляхом перетворення; 30.11.2005 12041230000000506; ОСОБА_11 ; ІНФОРМАЦІЯ_6 та інших документів, що стали підставою для зміни найменування юридичної особи з кодом ЄДРПОУ НОМЕР_1 на Товариство з обмеженою відповідальністю « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 );

3. Рішення загальних зборів ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_2 ) від 16.05.2008р. про реорганізацію ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_2 );

4. Протоколи рішень загальних зборів, рішень інших органів товариства - ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_2 ), що стосуються реорганізації ВАТ ІНФОРМАЦІЯ_2 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_2 ) шляхом приєднання;

5. Протоколи рішень загальних зборів ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ), що стосуються реорганізації ВАТ ІНФОРМАЦІЯ_2 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_2 ) шляхом приєднання до ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 );

6. Протокол № 5 від 06.08.2008р. рішення загальних зборів товариства ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 );

7. Інші документи, що стосуються підстав та способу припинення ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_2 );

8. Передавальний акт з відповідними додатками ліквідаційної комісії ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_2 );

9. Правоустановчі документи на земельні ділянки, інші об`єкти нерухомого майна надані у власність/володіння/користування/розпорядження ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_2 ), ПП « ОСОБА_9 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 );

10. Копія спеціальних дозволів, виданих ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_2 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ) на:

- геологічне вивчення родовищ корисних копалин;

- геологічне вивчення, в тому числі дослідно-промислова розробка родовищ корисних копалин загальнодержавного значення;

- видобування корисних копалин;

- будівництво та експлуатація підземних споруд, не пов`язаних з видобуванням корисних копалин, у тому числі споруд для підземного зберігання нафти, газу та інших речовин і матеріалів, захоронення шкідливих речовин і відходів виробництва, скидання стічних вод;

- інші види користування надрами;

11. Інші документи, що стосуються передачі майна, прав, обов`язків ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_2 ) до ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 );

12. Печатки ВАТ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_2 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ).

Зобов`язати ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » як юридичну особу у володінні якої перебувають вказані вище документи, здійснити їх копіювання у паперовому вигляді, завірити у встановленому порядку.

Строк дії цієї ухвали один місяць, тобто до 20.02.2020 року.

У разі невиконання ухвали, відповідно до ст. 166 КПК України, може бути проведено обшук з метою відшукання та вилучення зазначених документів.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Ухвала підлягає негайному виконанню після її оголошення.

Слідчий суддя: ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення20.01.2020
Оприлюднено07.02.2023

Судовий реєстр по справі —210/232/20

Ухвала від 13.02.2020

Кримінальне

Дзержинський районний суд м.Кривого Рогу

Ступак С. В.

Ухвала від 20.01.2020

Кримінальне

Дзержинський районний суд м.Кривого Рогу

Ступак С. В.

Ухвала від 20.01.2020

Кримінальне

Дзержинський районний суд м.Кривого Рогу

Ступак С. В.

Ухвала від 20.01.2020

Кримінальне

Дзержинський районний суд м.Кривого Рогу

Ступак С. В.

Ухвала від 20.01.2020

Кримінальне

Дзержинський районний суд м.Кривого Рогу

Ступак С. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні