Ухвала
від 20.01.2020 по справі 537/4624/19
КРЮКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КРЕМЕНЧУКА

Провадження № 2/537/146/2020

Справа № 537/4624/19

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

20.01.2020 року Крюківський районний суд міста Кременчука Полтавської області в складі: головуючої судді Зоріної Д.О., при секретарі Маслій М.І., розглянувши у відкритому судовому засіданні в місті Кременчуці в порядку спрощеного позовного провадження цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Відкритого акціонерного товариства Кременчуцький завод залізобетонних шпал , за участю третьої особи - Головного управління пенсійного фонду України в Полтавській області, про встановлення факту роботи та отримання заробітної плати, -

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Крюківського районного суду міста Кременчука Полтавської області перебуває справа за позовом ОСОБА_1 до ВАТ Кременчуцький завод залізобетонних шпал , за участю третьої особи - Головного управління пенсійного фонду України в Полтавській області, про встановлення факту роботи та отримання заробітної плати.

20 січня 2020 року позивач ОСОБА_1 звернувся до суду із письмовою заявою, згідно якої просив суд залишити його позовну заяву про встановлення факту роботи та отримання заробітної плати без розгляду та просив суд дану заяву розглянути без його участі.

Представник позивача ОСОБА_1 - ОСОБА_2 в судове засідання не з`явилась, надавши до суду заяву, згідно якої вона підтримує клопотання позивача про залишення позовної заяви без розгляду, та просить суд розглянути це клопотання без участі сторони позивача.

Представник відповідача, ВАТ Кременчуцький завод залізобетонних шпал , в судове засідання не з`явився, хоча повідомлявся належним чином про дату, час та місце розгляду справи, не надав до суду пояснень про причини неявки.

Представник третьої особи, Головного управління пенсійного фонду України в Полтавській області, в судове засідання не з`явився, хоча повідомлявся належним чином про дату, час та місце розгляду справи, не надав до суду пояснень про причини неявки.

Суд, приймаючи до уваги письмові клопотання позивача ОСОБА_1 та його представника ОСОБА_2 , приходить до наступних висновків.

Відповідно до пункту 5 частини 1 статті 257 Цивільного процесуального кодексу України, суд постановляє ухвалу про залишення позову без розгляду, якщо позивач до початку розгляду справи по суті подав заяву про залишення позову без розгляду.

Враховуючи вищевикладене, клопотання позивача, який просив залишити його позов без розгляду, надавши відповідне письмове клопотання до початку слухання справи по суті, суд вважає за необхідне позовну заяву ОСОБА_1 до ВАТ Кременчуцький завод залізобетонних шпал , за участю третьої особи - Головного управління пенсійного фонду України в Полтавській області, про встановлення факту роботи та отримання заробітної плати, залишити без розгляду.

Керуючись статтями 257, 260 Цивільного процесуального кодексу України, суд -

УХВАЛИВ:

Позовну заяву ОСОБА_1 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_1 , адреса: АДРЕСА_1 ) до Відкритого акціонерного товариства Кременчуцький завод залізобетонних шпал (код ЄДРПОУ 00282464, адреса: 39600, Полтавська область, місто Кременчук, вулиця Мічуріна, будинок 90), за участю третьої особи - Головного управління пенсійного фонду України в Полтавській області (код ЄДРПОУ 13967927, адреса: 36017, Полтавська область, імсто Полтава, вулиця Соборності, будинок 66), про встановлення факту роботи та отримання заробітної плати - залишити без розгляду.

Апеляційна скарга на ухвалу суду може бути подана протягом п`ятнадцяти днів з дня її складення.

Суддя: Д.О. Зоріна

Дата ухвалення рішення20.01.2020
Оприлюднено27.01.2020
Номер документу87141087
СудочинствоЦивільне
Сутьвстановлення факту роботи та отримання заробітної плати

Судовий реєстр по справі —537/4624/19

Ухвала від 20.01.2020

Цивільне

Крюківський районний суд м.Кременчука

Зоріна Д. О.

Ухвала від 29.10.2019

Цивільне

Крюківський районний суд м.Кременчука

Зоріна Д. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні